Uleiuri esențiale

Forever Essential Oil Carrier

Forever Carrier Oil este o baza de uleiuri naturale neparfumate. Contine Aloe vera, vitaminele E, A si C si se combina armonios cu oricare dintre uleiurile din gama Forever Essential Oils, oferindu-ti o experienta unica si profunda.

Forever Essential Oil  Lavender

Forever Essential Oils Lavender este obtinut din lavanda crescuta si recoltata in Bulgaria, acolo unde clima si solul sunt ideale. Forever Living produce cel mai pur si natural Ulei de Lavanda pentru relaxare si calmare.

Forever Essential Oil Lemon

Lamaile Forever sunt ingrijite cu atentie pana la maturizare si culese manual. Astfel, fructele devin mai zemoase si se obtine din ele un ulei esential foarte bun. Forever Living aduce cel mai pur si natural ulei de lamaie pentru a intari si energiza organismul.

Forever Essential Oil Peppermint

Forever Essential Oils Peppermint este extras din plante ce au fost cultivate si recoltate din aceeasi ferma, de peste 85 de ani. Aceste plante au un nivel crescut de mentol, compusul care ofera efectul de racorire pentru care menta este recunoscuta.

Forever Essential Oil At Ease

Amestecul At Ease reprezinta echilibrul perfect intre cele mai pure uleiuri esentiale. Perisor, Lavanda, Eucalipt, Coriandru, Tamaie, Rozmarin, Musetel, Busuioc si Oregano - care se intrepatrund pentru a-ti oferi armonie, calm si pace.

Forever Essential Oil Defense

Amestecul Defense din gama Forever Essential Oils reprezinta un echilibru perfect intre cele mai pure uleiuri esentiale - Cuisoare, Portocale, Scortisoara, Rozmarin, Tamaie, Eucalipt si Ienupar, care se combina armonios pentru a-ti oferi putere si vitalitate.

Forever Essential Oil Soothe

Amestecul Forever Essential Oils Soothe reprezinta echilibrul perfect intre cele mai pure uleiuri esentiale - Menta Salbatica, Perisor, Camfor, Ylang Ylang si Musetel – care se intrepatrund pentru a penetra si calma organismul.

Forever Essential Oils - Tri Pak

Forever™ Essential Oils Tri-Pak conţine mostre de câte 5 ml din fiecare tip de ulei esenţial pur: mentă, lavandă şi lămâie. Sticluţele sunt încastrate şi distribuite într-o frumoasă cutie, special creată pentru ele.

Forever Essential Oils Bundle

Forever Essential Oils Bundle cuprinde toate cele sase sticlute de uleiuri esentiale, astfel: sticluţe de 15 ml pentru esenţele pure - Lavender, Pepermint şi Lemon – şi sticluţe de 10 ml pentru amestecuri – Soothe, Defense şi At Ease. Acest kit de şase uleiuri îţi oferă o experienţă complexă şi captivantă, de neuitat.

Seminarii de sănătate

Dorești să participi GRATUIT  la seminariile de sănătate susținute de echipa noastră? Completează formularul și vei fi contactat de echipa sanatateperfecta.ro !