Întrebări și răspunsuri

Despre Aloe Vera și Forever Living Products

"Ce este Aloe Vera?"

Aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) este o plantă suculentă, ceea ce însemană că are frunzele groase care stochează o mare cantitate de apă. Frunzele sunt lungi, verzi și cărnoase care cresc pe mai multe ramuri, dintr-o tulpină scurtă.  Florile sunt galbene, ele cresc pe o coadă lungă în ciorchini, pe perioada verii.  Aloe vera  poate proveni dintr-o largă gamă de varietăți care se încadrează în familia   Asphodelaceae. Se crede că  planta Aloe vera provine din zona subtropicală din jurul Asiei de Sud-Vest, dar astîzi ea este cultivată în multe locații din întreaga lume.
 Aloe vera din produsele noastre provine din culturi  atent monitorizate din Republica Dominicană sau Statul Texas. Plantele sunt cultivate cu grijă maximă, în cel mai bun climat și condiții, care vă garantează că obțineți cele mai bune produse, de calitate de top.  Așa cum poate știți,  Aloe vera a fost utilizată timp de mii de ani, iar astăzi milioane de oameni o folosesc în fiecare zi - și o iubesc! Părți sau chiar planta integrală pot  fi  folosite în scop cosmetic sau pentru suplimente alimentare.  
Consiliul Internațional  Științific pentru Aloe , IASC,  a stabilit standarde pentru conținutul  anumitor substanțe  din Aloe vera pentru consum. Toate produsele Forever sunt testate cu grijă și verificate înainte, în timpul  și după procesul de fabricație, pentru a se asigura că ele respectă regulamentele internaționale precum și cele mai stricte criterii de siguranță. Forever folosește doar gelul din interiorul frunzei de Aloe vera, de la specia Aloe barbadensis Miller  și niciodată coaja frunzei. Stratul exterior al frunzei este îndepărtat cu grijă chiar după recoltare, deoarece conține anumite substanțe care nu sunt dorite în produsul final. Doar acele produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de puritate și calitate sunt aprobate pentru vânzare. 

"Ce ar trebui să știu despre acidul citric?"

Acidul citric  este unul din cei mai folosiți aditivi alimentari, fiind folosit ca antioxidant sau reglator de aciditate. Antioxidanții sunt adăugați în hrană pentru a preveni râncezirea grăsimilor iar în cazul produselor extrase din fructe, previne decolorarea (oxidarea). De asemenea ajută la conservarea vitaminelor ușor perisabile, cum sunt vitaminele  A, D, E și  B2.  Ca reglator de aciditate, acidul citric face doar asta: reglează gradul de aciditate dintr-un aliment. 
Pentru a fi utilizat în hrană, un aditiv trebuie să fie mai întâi evaluat și aprobat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor, EFSA.  Aditivii sunt aprobați de Parlamentul European și de Consiliul Uniunii Europene, pentru utilizarea în spațiul comunitar.
Acidul citric este produs sintetic, prin fermentarea carbohidraților (de exemplu porumb), folosind o matrice din ciuperca Aspergillus niger. Nu este permisă folosirea acelor tulpini din  Aspergillus niger  care produc toxine  (otrăvuri) în producția acidului citric. Acest lucru este reglementat prin Regulamentul Comisiei (UE) No. 231/2012. Forever folosește doar acid citric ce provine din tulpini care nu produc toxine.
Folosirea de matrici fungice sau bacterien, pentru a produce alimente, nu este un fapt neobișnuit. De exemplu, anumite ciuperci se folosesc pentru a fabrica unele tipuri de brânzeturi și salamuri. Acidul citric se produce, de asemenea, în mod natural în celulele noastre, fiind un mijloc necesar pentru a furniza energie celulelor. Nu este posibila alergia la acid citric pur. Alergiile sunt o reacție la proteine, iar acidul citric nu este o proteină. Ca aditiv alimentar, acidul citric se folosește, în mod normal, în cantități foarte mici. Cea mai mare cantitate de acid citric pe care noi oamenii o consumăm, provine în mod natural de la fructe și legume.

"Ce este propolisul?"

Propolisul mai este cunoscut și sub denumirea de  lipici de albine. Este un produs autentic al albinei, un ingredient realizat de albine, pentru a fi  folosit ca sigiliu protector în stup.  Materialul brut pentru producerea propolisului este rășina de pe conifere și anumiți arbori din specii foioase. Pentru noi, oamenii, propolisul este un ingredient popular în produsele de îngrijire corporală și suplimente nutritive.

"Ce este alantoina?"

Alantoina apare în mod natural  în consubreda plantei, de exemplu. Alantoina are proprietăți regeneratoare, protectoare și calmante asupra pielii,  ceea ce  o face populară în diferite produse de îngrijire a pielii.
Alantoina este o substanță naturală, care are capacitatea  de a reține umiditatea, având un efect astringent. Datorită acestor proprietăți, ea devine foarte utilă în produsele hidratante pentru îngrijire a  pielii. Deoarece reține apa, alantoina ajută la rehidratarea pielii și la catifelare.  Alantoina  este o substanță blândă care foarte rar provoacă iritații. Dimpotrivă, ea are un efect de calmare, fiind un ingredient ideal pentru pielea uscată și sensibilă.

"Ce este hialuronatul de sodiu?"

Hialuronatul de sodiu este o variantă a acidului hialoronic,  mai precis sarea sodică a acidului hialuronic. Hialuronatul de sodiu este un ingredient popular in produsele de îngrijire a pielii datorită proprietăților sale de regenerare și hidratare a pielii. Este adesea utilizat în locul acidului hialuronic, datorită faptului că hialuronatul de sodiu se absoarbe mai bine în piele.

Acidul hialuronic apare în mod natural în piele, ca și colagenul și elastina. Substanța reține foarte bine apa, ceea  ce  face să fie una din cele mai importante substanțe de hidratare a pielii. Cantitatea scade, o dată cu vârsta, reducând astfel elasticitatea pielii si capacitatea acesteia de a reține umiditatea. Deoarece acidul hialuronic are o uimitoare capacitate de a hidrata în profunzime și de a catifela pielea, el este adăugat la anumite creme de piele și față. Substanța este listată între ingrediente ca Sodium Hyaluronate.

"Cum pot afla dacă un produs conține alergeni?"

Dacă un produs, cum ar fi suplimentul alimentar sau înlocuitorul unei mese, conține unul sau mai multe ingrediente derivate din următorii alergeni, acest lucru trebuie indicat clar pe etichetă:

 • țelina
 • cereale care conțin gluten - inclusiv grâu, ovăz, secară și orz (prin contaminare încrucișată)
 • crustacee - incluzând creveții, crabii și homarii
 • ouă
 • pește
 • lupin
 • lapte
 • moluște - incluzând calmarii, midiile, melcii
 • muștar
 • nuci - incluzând alune, migdale și nucile pecan
 • alune
 • semințe de susan
 • boabe de soia
 • dioxidul de sulf  sau sulfiții, la nivele superioare 10 mg per kg sau per litru.

Alergenii sunt totdeauna marcați cu litere îngroșate între ingrediente. 

Totdeauna verificați ingredientele dacă sunteți alergic la vreuna din substanțe. Lista de ingredientele trebuie să arate totdeauna exact ce conține produsul. Dacă aveți vreun dubiu, vă recomandăm să solicitați un sfat medical, înainte de a utiliza un supliment alimentar sau înlocuitor de masă.

"Sunt produsele Forever testate dermatologic?"

Da. Formula finală a fiecărui produs cosmetic este totdeauna testată pe pielea umană, sub atenta supraveghere a experților dermatologi, pentru a fi siguri că nu reprezintă un pericol. Scopul principal al acestui test este de a descoperi din timp iritarea pielii si/sau sensibilitate alergică existentă la substanța de test. Testarea dermatologică obligatorie - testarea prin înțeparea pielii sau SPT - are la bază instrucțiunile Dermatest international. Doar produsele care trec acest test sunt considerate sigure în utilizare.

"Produsele Forever sunt testate pe animale?"

Nu. Puteți fi siguri că niciodată noi nu am folosit testarea pe animale cu niciunul din produsele noastre, în niciun punct al circuitului de producție. Acest lucru este în acord cu țelurile noastre, ca și companie, fiind, de asemenea, și în legislația UE. Directiva EC Cosmetics interzice testarea oricărui produs cosmetic sau ingredient cosmetic pe animale.

Pentru a arăta dedicarea noastră în acest sector, afișăm cu mândrie simbolul Leaping Bunny. Leaping Bunny sau Cruelty Free International este un program recunoscut la scară globală pentru cosmetice, îngrijire personală și produse de uz casnic, certificând că ele nu au fost testate pe animale. Toate companiile certificate sub sigla Leaping Bunny trebuie să îndeplinească aceleași criterii. Totuși afișarea simbolului Leaping Bunny este opțională pentru companii în procesul de vânzare.  Deoarece avem directive de etichetare de anvergură în spațiul UE, atunci când se face referire la cum este dispusă informația pe ambalaj, impunând care din informația cu caracter obligatoriu  să fie comunicată către consumatori, noi suntem adesea forțați  să prioritizăm informația obligatorie înaintea celei voluntare - cum ar fi un simbol. Chiar și așa, noi afișăm cu mândrie simbolul Leaping Bunny pe materialele de marketing și online, acolo unde este potrivit.
Pentru informații suplimentare și pentru a vedea Forever Living Products pe lista companiilor aprobate, accesați :  www.leapingbunny.org și  www.crueltyfreeinternational.org/LeapingBunny

"Produsele Forever sunt testate anti-doping?"

Doar medicamentele și substanțele farmaceutice trec prin teste antidoping, nu și suplimentele nutrtive sau alte alimente, potrivit informațiilor oferite de Confederația Sportivă Suedeză. Ingredientele dintr-un produs sunt menționate clar în lista de ingrediente ale produsului, așa cum solicită în primul rând legislația.
Totuși anumite produse ale Companiei Forever au fost testate pentru substanțe cu efect de dopaj, deoarece acestea sunt menționate în Cologne List. Vedeți linkul de mai jos. Deși alte produse în mod evident au substanțe cu efect de dopaj adăugate, acestea nu au fost testate în mod specific pentru ingrediente clasificate ca fiind dopante. Dacă doriți să vedeți care sunt substanțele sunt clasificate ca fiind dopante, de către WADA (Agenția Internațională anti-Doping), vizitați linkul de mai jos:

"Ce produse ar trebui să evit, dacă folosesc o anume medicație?"

Niciun studiu clinic sau cercetare efectuată cu referire la efectele anumitor boli sau a compatibilității cu diferite medicamente nu a  fost realizată  asupra niciunuia din produsele Forever. Dacă sunteți în tratament pentru o anumită afecțiune sau sunteți sub medicație și ați dori să utilizați un supliment nutritiv sau supliment cu ingrediente din plante, recomandăm ca mai întâi să cereți un sfat medical.

"Ce produse pot folosi dacă sunt însărcinată sau în perioada de alăptare?"

Nu au fost realizate niciun fel de studii clinice sau cercetări specifice  asupra femeilor însărcinate sau care alăptează. Dacă sunteți însărcinată sau  alăptați și ați dori să utilizați produse cosmetice sau suplimente alimentare, vă recomandăm ca mai întâi să consultați moașa, asistenta medicală sau medicul pediatru.

"Există riscuri în cazul depășirii dozei recomandate dintr-un supliment?"

În general nu ar trebui să depășiți doze zilnic[ recomandată sau valoarea zilnică de referință (%RI) din nicio vitamină sau mineral. Vă recomandăm să nu depășiți valoarea de referință zilnică atunci când facem referire la vitaminele liposolubile (vitaminele A, D, E și K), care sunt stocate în țesutul adipos, atunci când sunt administrate în exces, sau mineralele. Vitaminele hidrosolubile (vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 și C) în general se elimină prin urină, atunci când sunt administrate în exces.

Un supliment alimentar nu ar trebui să fie folosit ca alternativă la o dietă variată. dacă nu sunteți sigur dacă să luați sau nu un anumit supliment alimentar, vă recomandăm să cereți opinia unui medic înainte de utilizare. Acest lucru este în mod special important dacă sunteți într-o medicație, însărcinată sau în perioada de alăptare.

"Conținutul produselor Forever este inspectat în mod regulat?"

Da. Calitatea și siguranța sunt cele mai importante priorități, atît produsele cît și ambalajele fiind realizate cu maximă atenție. Materia primă și produsele finite sunt totdeauna testate aleator înainte de distribuție, pentru a ne asigura că sunt indeplinite toate cerințele de calitate. Suntem convinși că și cei de la livrare au același nivel înalt al calității. Nivelurile ingredientelor din toate produsele Forever se situează totdeauna în limitele sigure, aprobate  și recomandate de legislație. Doar acele produse finite care îndeplinesc standardele înalte de puritate și calitate sunt aprobate pentru vânzare.

"Ce să fac dacă nu sunt sigur că am intoleranță la un produs de îngrijire a pielii?"

Frecați o cantitate mică de cremă la încheietura mâinii sau în spatele urechii, acolo unde pielea este subțire și fină. Faceți acest lucru dimineața și seara timp de una sau două săptămâni. dacă nu apare niciun fel de iritație a pielii, încercați să folosiți cu atenție crema pe o suprafață mai mare a corpului, sau pe față, dacă este o cremă de față.

"Sunt ambalajele Forever reciclabile?"

Da. Verificați companiile locale de reciclare pentru a vedea cum puteți separa diversele părți. Ele fie vor fi reciclate, fie utilizate pentru convertirea în energie.

"Ce este IASC?"

Consiliul Științific Internațional pentru Aloe, organizație non-profit pentru producătorii de Aloe Vera sau produse din Aloe Vera, care au un interes în cercetarea plantei aloe Vera și utilizarea ingredientului, cum ar fi în hrană, suplimente nutritive și îngrijirea pielii.  IASC  este un forum care nu doar adună cunoștințe despre aloe Vera, dar totodată formulează reguli și specificații pentru certificarea produselor autentice , de înaltă calitate  cât și a materiilor prime din Aloe vera.
IASC  a stabilit standarde pentru conținutul de anumite substanțe din Aloe Vera pentru consum. Toate produsele Forever sunt testate cu atenție și verificate înainte, în timpul și după fabricație, pentru a fi siguri că îndeplinesc toate cerințele și regulamentele legii, precum și criteriile de siguranță a produsului. Doar acele produse care îndeplinesc standardele înalte de puritate și calitate sunt aprobate pentru vânzare.
Deoarece multe din produsele Forever au un conținut ridicat de Aloe Vera, avem multe produse aprobate de IASC. Puteți vedea lista integrală aici: http://iasc.org/Certification/CertifiedProducts.aspx 
Pentru mai multe informații despre Consiliul Științific Internațional pentru Aloe, vizitați : www.iasc.org.

"Unde pot găsi informații despre conținutul unui produs?"

Con'inutul unui produs poate fi găsit pe eticheta sa. Puteți găsi, de asemenea, informații despre ingredientele din fiecare produs în meniul Produse. Vă rugăm să țineți cont că compoziția unui produs se poate schimba, iar informația de pe ambalaj este totdeauna informația de referință.

"Sunt produsele Companiei Forever sigure?"

Calitatea și siguranța sunt cele mai înalte priorități, și atât produsele cât și ambalajele sunt realizate cu maximă atenție. Materiile prime și produsele finale sunt totdeauna testate aleatoriu înaintea distribuției, pentru a ne asigura că respectă cele mai stricte cerințe de siguranță si calitate. Același nivel de calitate îl solicităm și de la furnizorii noștri.
Forever  urmează totdeauna cele mai noi cercetări și recomandări pentru ingredientele pe care le folosim în produsele noastre. Toate ingredientele care pot  fi folosite în Uniunea Europeană sunt considerate complet sigure pentru uzul consumatorilor, respectând recomandările noastre. Nivelurile componentelor din toate produsele se situeaza totdeauna în limitele sigure, aprobate de recomandările și legislația în vigoare.  Doar produsele finite care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și puritate  vor fi, prin urmare, aprobate pentru vânzare.

"Produsele Companiei Forever au nevoie de o recomandare medicală?"

Suplimentele alimentare, în general, nu au nevoie de o prescripţie din partea unui medic. Este însă important să corelăm utilizarea acestora cu anumite modificări ale stilului de viaţă, ale dietei, în starea psihoemoţională, pentru a potenţa acţiunea acestor suplimente. De asemenea, dacă există o autoritate medicală favorabilă medicinelor alternative, este de recomandat să căutaţi suportul acesteia. Compania Forever are, între colaboratorii săi din întreaga lume, mulţi medici cu experienţă în utilizarea acestor produse.

"Dacă folosesc suplimente nutritive, mai am nevoie de hrană?"

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc alimentele. Ele aduc în organism acele substanţe biologic active (enzime, minerale, vitamine, fibre, oligoelemente, grăsimi esenţiale, antioxidanţi etc.) pe care alimentaţia obişnuită nu îi poate furniza, fie din cauza carenţei acestor elemente în hrana zilnică, fie din cauza modificărilor structurale pe care le cunoaşte agricultura modernă, prin utilizarea de substanţe chimice, care au un efect nociv asupra solurilor şi culturilor (pesticide, fertilizatori etc.). Recomandăm o dietă cât mai diversificată pentru a oferi organismului resursele necesare pentru a menţine starea de echilibru.

"Există avize pentru aceste produse în România sau Uniunea Europeană?"

Ca orice produs destinat utilizării de către fiinţa umană, şi aceste suplimente sau produse destinate îngrijirii personale au trecut de filtrul obligatoriu al instituţiilor abilitate , adică Ministerul Sănătăţii şi Institutul de Bioresurse Alimentare. Nefiind însă medicamente, nu au nevoie de avize speciale sau de o calificare anume pentru a fi recomandate de distribuitorii Companiei. Este important de ştiut că toate produsele FLP deţin avize de calitate din partea: comunităţii islamice (HALAL), comunităţii evreieşti (KOSHER), Institutului American pentru Cercetarea Aloe (IASC) precum şi notificarea că ele nu sunt testate pe animale.

"Pot recomanda aceste produse unei persoane bolnave, pentru a o ajuta să se vindece?"

Suplimentele alimentare sau produsele pentru îngrijire corporală cu marca Forever Living Products nu sunt considerate medicamente, în sensul legal al termenului, pentru că nu fac obiectul avizării de către instituţiile de resort din SUA (Food and Drug Administration,F.D.A.) ori Ministerul Sănătăţii. Totuşi, prin conţinutul de substanţe bioactive specifice, aceste produse pot oferi resurse importante unui corp aflat într-un proces de boală, dând posibilitatea mecanismelor naturale să le folosească în recuperarea stării de sănătate. Legea europeană interzice etichetarea suplimentelor nutritive cu termeni de genul "diagnostichează", "previne", "vindecă", "tratează" ş.a.m.d. pentru a nu crea bolnavului aşteptări exagerate în ceea ce priveşte acel produs.

"Există reacţii secundare la consumul acestor produse?"

Când ne referim la "reacţii secundare" trebuie să ţinem cont ca produsele pot fi consumate inclusiv de animalele de companie, deoarece nu conţin substanţe care ar pune viaţa sau sănătatea în pericol. Totuşi este bine de ştiut faptul că substanţele naturale care se află într-o sinergie în aceste produse pot conduce la fenomene ce pot fi interpretate ca fiind amplificări ale anumitor simptome (stări de greaţa, vomă, accelerarea diurezei sau a tranzitului, erupţii cutanate etc.), dar acestea se pot încadra în ceea ce naturopaţii numesc "criză de vindecare", proces în care corpul începe să proceseze şi să intensifice eliminarea substanţelor toxice acumulate în ţesuturi. Perseverând, după un timp corpul începe să folosească resursele puse la dispoziţie şi să se manifeste mai echilibrat.

"Am citit într-o carte că Aloe Vera nu se potriveşte persoanelor cu grupa mea de sânge. Poate fi adevărat?"

Autorul lucrării "Alimentaţia pe grupe de sânge", americanul D'Adamo, într-un interviu acordat unei publicaţii prestigioase "Medical Journal" a recunoscut faptul că lucrarea sa nu este decât o teorie nedemonstrată ştiinţific. Demonstrarea afirmaţiilor pe care le face în lucrarea sa, legate de ce este bun şi ce nu este bun pentru fiecare grupă de sânge în parte, ar necesita fonduri , timp şi un eşantion de populaţie de testare, timp de cel puţin câteva decenii. Până atunci, însă, afirmaţiile sale rămân simple speculaţii mai mult sau mai puţin ştiinţifice. În consecinţă, răspunsul la întrebarea de mai sus este CATEGORIC, ALOE ESTE MINUNATA ŞI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!

"Trebuie să ţin un anumit regim atunci când folosesc aceste produse?"

Aceste produse naturale pot fi folosite fără teamă şi în situaţia în care aţi consumat: alcool, tutun, hrană de tip fast food etc., despre care, în genere, se ştie că fac rău organismului. Evident, produsele îşi vor "face treaba" chiar şi în asemenea condiţii "vitrege". Dacă însă vrem sa accelerăm procesele biochimice, să îmbunătăţim metabolismul la modul general, ar fi perfect dacă am începe să facem un pic de curăţenie între obiceiurile noastre de viaţă. Iar atunci produsele vor avea eficienţă maximă, nemaifiind nevoie ca ele să lupte întâi cu toxicitatea acceptată benevol de noi prin toate obiceiurile nocive.

"Nu sunt produse cam scumpe pentru buzunarul nostru?"

Trebuie re-evaluate priorităţile de viaţă. Dacă punem accentul potrivit pe sănătate, echilibru, armonie, vom constata că preţul nu este un impediment. Preţul exprimă calitatea unui produs. Când vom înţelege aceasta, vom înceta să mai cumpărăm lucruri ieftine şi de proastă calitate. Forever poate reprezenta o uriaşă oportunitate, pentru cei deschişi şi dornici să îmbrăţişeze stilul de viaţă Forever: produse de top pe plan mondial, pentru care există chiar recunoaşteri gen Premiul Nobel, recompense şi stimulente pentru cei care se implică activ, călătorii în locaţii interne sau internaţionale, prieteni speciali cu care să împărtăşiţi toate aceste valori.

"Dacă mă înregistrez în Compania Forever Living Products, am vreun avantaj?"

După înregistrarea pe site-ul Companiei Forever aveţi toate drepturile şi obligaţiile pe care şi le asumă toţi cei care fac parte din această uriaşă familie globală. În primul rând, aveţi o afacere potenţială, deschisă în peste 160 de ţări, de pe toate continentele. În al doilea rând, puteţi achiziţiona produsele cu un discount, care pornește de la 5% şi poate urca la 48%, conform politicii de marketing a Companiei. În al treilea rând, aveţi acces permanent la materiale de instruire, care vă pot ajuta la construirea propriei afaceri, pe o platformă modernă, intuitivă. Şi, nu în ultimul rând, aveţi acces la o gamă de produse de top, o echipă unită şi plină de energie, dispusă să vă ajute, un mediu potrivit unde să vă împliniţi visele şi să vă realizaţi idealurile!

"De ce mi se cer datele personale la înregistrare?"

Datele personale, implicit CNP-ul sau seria, numărul actului de identitate sunt necesare pentru completarea facturii fiscale, corespunzătoare unei cumpărături. Aceasta este legislaţia fiscală, orice tranzacţie de bunuri trebuie să fie transparentă. Pe de altă parte, factura fiscală reprezintă pentru dv., ca şi client, o dovadă a achiziţiei unor bunuri pe care le puteţi returna, dacă nu corespund idealurilor dv., în conformitate cu Politicile Companiei.

"De ce activitatea aceasta se desfăşoară după criteriile MLM?"

Şi eu am gândit cam la fel , atunci când am intâlnit sistemul MLM. Dar când am înţeles multiplele avantaje ale sistemului ales de FLP pentru promovarea în întreaga lume a produselor sale, m-am bucurat pentru această alegere: acest mod de lucru conferă o mai mare flexibilitate si libertate în muncă, îţi oferă posibilitatea de a munci de acasă, chiar din intimitatea locuinţei tale, fiind alături de familie şi de prieteni, în oricare din cele peste 160 de ţări în care FLP este prezentă. Practic, tu vei fi recompensat de Companie pentru orice recomandare pe care o faci în întreaga lume, în conformitate cu Politicile Companiei. Gândeşte-te la situaţiile frecvente în care noi recomandăm diverse produse sau servicii sau furnizori, de care am fost mulţumiţi: nimeni nu vă va oferi o recompensă pentru că aţi trimis şi alţi clienţi, care au cumpărat la fel ca si dv. de la acel supermarket sau magazin.

"Nu am timp, ce pot să fac?"

Ai o altă activitate care te reţine? Pentru că vei fi total surprins: vreau să-ţi ofer o şansă de a obţine mai mult timp pentru tine, familia ta şi tot ce îti place ţie! FLP reprezintă un sistem testat de peste 40 de ani, prin care timpul poate fi efectiv multiplicat, ceea ce sună extraordinar! Fă-ţi timp şi contactează un distribuitor responsabil, cu experienţă în activitatea FLP, pentru a afla cum poţi face şi tu să câştigi timp!

"Şi dacă vă spun că genul acesta de activitate nu mă interesează?"

Aş putea crede că eşti foarte ocupat în această perioadă şi pentru moment chiar nu dispui de timpul necesar de a ne întâlni şi a discuta despre FLP. Însă eu sunt convins că tu cunoşti multe persoane din anturajul tău care se află în căutarea unei soluţii pentru refacerea sănătăţii sau a situaţiei financiare. Ai putea să mă pui în contact cu acestea?

"Eu nu ştiu să vând, crezi că aş putea face ceva în această direcţie?"

Nici nu trebuie să vinzi ceva! Nici mie nu îmi place să vând...Cu siguranţă nu ai înţeles în ce constă activitatea unui partener Forever. E vorba de a-i informa pe cei apropiaţi despre beneficiile unui stil de viaţă, despre toate modalităţile practice de a (re)dobândi starea de sănătate şi prosperitatea materială. Metodele de comunicare a acestor informaţii fac chiar obiectul instruirii profesionale pe care FLP o oferă celor interesaţi de aceasta. Iar la final, după ce ai informat corect, cei interesaţi îşi vor comanda singuri ceea ce îi interesează. Nu trebuie să te plimbi cu sacoşa cu produse şi să cauţi clienţi. De vânzare se ocupă personalul specializat angajat în acest scop la fiecare din sediile Forever din lume. E simplu, eficient, legal!

"Aş dori şi eu o pagină de promovare, asemănătoare cu aceasta. Ce aş putea face?"

Vă invit să intraţi în echipa noastră Forever şi vă promit că voi fi primul care vă va felicita şi voi urmări evoluţia dv. Nu va trebui să aveţi griji cu webdesign sau webhosting, ma voi ocupa personal să aveţi o pagină personală, cu un mesaj clar, puternic şi eficace pentru vizitatorii pe care îi veţi avea. În acest fel veţi putea să vă atingeţi ţelul şi să vă dezvoltaţi propria afacere, în confortul propriei locuinţe, apelând la cele mai avansate mijloace de promovare.

Brosura newslettere produse_web DANIELA & NICUSOR.pdf

Contactează-mă!