Zambeste cu Forever Bright Toothgel


Forever Bright Toothgel te face să zâmbești și să dai mai departe

Avand in vedere ca s-a descoperit ca, in medie, o femeie zambeste de 62 de ori pe zi si ca 50% dintre oameni spun ca zambetul este primul lucru pe care il observa la persoanele cu care se intalnesc prima oara, spunem ca merita sa il punem in valoare cu o dantura sanatoasa si stralucitoare in orice moment. Unul dintre cele mai iubite produse Forever - Bright Toothgel - are grija ca zambetele largi si dese sa devina secretul succesului in tot ce inseamna stil de viata Forever si nu numai. Si merita toata atentia noastra, mai ales ca in prima zi de vineri a lunii octombrie, intreaga lume celebreaza Ziua Mondiala a Zambetului.

produse recomandatepng
Știați că dinții:
  • sunt mai puternici decat oasele? Sunt formati in proportie de 96% din minerale si ca smaltul este considerata cea mai puternica/rezistenta parte din organism?
  • sunt singurele parti ale corpului care nu se pot repara/vindeca singure – odata ce dintele incepe sa fie afectat / deteriorat, procesul progreseaza – de aceea, este cu atat mai important sa avem grija de ei zilnic si sa evitam sa ajungem acolo.
  • sunt diferiti? – nu exista un dinte care sa fie identic cu altul la un om – fiecare dinte are ”personalitate” proprie
  • exista afectiuni in corp care sunt corelate cu o igiena orala defectuoasa?
  • in medie, un om petrece cu periajul dentar aproximativ 38 de zile din viata?

cea mai frumoasa afacerepng
De ce
Forever Bright Toothgel?

Pentru ca zambetul tau merita o pasta de dinti cum toate ar trebui sa fie – fara fluoruri, cu un mix de ingrediente valoroase pentru sanatatea orala, cu textura fina si gust proaspat de menta.
 
 A fost inclusa de un celebru site american (Trendrr.com) pe locul al doilea in top 10 cele mai bune paste de dinti in 2020 si suntem foarte mandri de asta. Merita cu prisosinta, fiind si in top 5 cel mai bine vandute produse Forever in Romania si un preferat Forever de catre milioane de consumatori din intreaga lume de nu mai putin de 44 de ani.
 
Formula sa delicata combina gelul de Aloe vera, propolisul, despre care studii clinice au aratat ca are un rol important in mentinerea sanatatii orale, avand proprietati antibacteriene si antiseptice, si menta pentru o aroma naturala si o dantura curata, sanatoasa.
 
Senzatia de prospetime si curatenie te va insoti mult timp dupa ce ai terminat periajul dentar.

Calmeaza gingia
• Nu contine fluoruri si nici substante de origine animala
• Fara gluten
• Formula non-abraziva
• Textura fina si gust mentolat placut, pentru o senzatie placuta de prospetime, ce dureaza
• Combinatia optima de aloe si propolis ii asigura putere sporita de protectie si curatare

CUMPARApng


Calitatea cu care ne mandrim

La fel ca in cazul celorlalte produse, compania isi respecta angajamentul pentru calitate. Astfel ne asiguram ca ajung la voi cele mai bune produse, pe care sa le folositi in siguranta si cu bucurie alaturi de cei dragi si sa le promovati cu deplina incredere.
 
Si in ceea ce priveste Forever Bright Toothgel, inainte de a intra in productie, toate materiile prime brute sunt analizate minutios in laborator, pentru a fi siguri ca intrunesc toate conditiile de calitate si eficacitate. Dupa inspectarea materiilor prime, se cantareste fiecare ingredient in parte, pentru a respecta formula in cele mai mici detalii. Odata ce ingredientele sunt cantarite si verificate, sunt amestecate intr-un recipient special in conformitate stricta cu procedura standard de fabricare.
 
Gelul de Aloe vera, care soseste zilnic de la fabricile proprii de prelucrare, amplasate chiar langa plantatiile noastre de aloe, este adaugat in recipientul de mixare, unde este amestecat cu celelalte ingrediente sub forma de pudra.
 
Dupa ce toate ingredientele sunt perfect mixate, sunt trimise esantioane la laborator, pentru a ne asigura ca produsul final respecta toate specificatiile. Laboratorul analizeaza apoi si produsul finit, pentru a confirma ca intruneste conditiile noastre extrem de riguroase in privinta calitatii si abia dupa aceste etape este pus in circulatie intregul lot.
BANNER BLOG 2png

Periajul dentar si igiena orala corecta

Un zambet perfect are la baza o atentie deosebita acordata sanatatii. Ce presupune acest lucru? In primul rand preventie. Iar igiena orala este unul dintre domeniile in care preventia e la indemana oricui.
O igiena orala corecta are drept efect o gura cu aspect sanatos (dinti curati, gingii de culoare roz, fara sangerari la periaj, respiratie proaspata).
 
Este extrem de important sa incepem si sa incheiem ziua cu periaj dentar. Specialistii in igiena orala ne sfatuiesc sa nu neglijam sub nicio forma spalatul pe dinti seara, dupa ultima masa, inainte de culcare.
 
In medie, specialistii au descoperit ca o persoana petrece doar 48 de secunde pe zi periindu-si dintii. Insa timpul corect alocat fiecarui periaj este de 2 minute, spun stomatologii.
 
Folosirea atei dentare este un pas esential in igiena dentara. Stiai ca periajul dentar, executat corect, curata dintii in proportie de 70%. Ata dentara este cea care ”rezolva” restul de 30% - ajutand la curatarea optima a spatiilor interdentare.
 
Recomandata de experti, destinata intregii familii, preferata de vegetarieni, Forever Bright Toothgel satisface si cele mai pretentioase cerinte in materie de pasta de dinti si este ideala pentru copii.

CUMPARApng


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng