"Voi sunteți purtătorii torței mele!"


Stiti ce inseamna sa fii purtator de torta? Simplu spus, este vorba de o persoana care ii conduce si ii inspira pe altii sa lucreze pentru un tel comun. Dar cred ca este totusi ceva mai mult de-atat.

Sa porti torta Forever inseamna sa fii acea persoana care aduce lumina in viata altora, care deschide calea spre ceva mai bun atunci cand totul pare intunecat si fara solutie.

Flacara noastra straluceste azi cu putere in intreaga lume pentru ca atat de multi dintre voi ati aratat ce inseamna sa conduci. Leadership-ul este o caracteristica esentiala a purtatorilor de torta si la fel sunt idealurile, traditia, viziunea celor care au aprins flacara pentru voi si care lumineaza drumul.

ȚINEȚI TORȚA SUS ȘI LUMINAȚI-LE ȘI ALTORA CALEA.

Voi sunteti purtatorii tortei mele. De cand am plantat primele aloe, cu mai mult de 43 de ani in urma, am stiut ca succesul va veni doar daca am incredere ca fiecare FBO poate sa poarte torta si sa traiasca ghidat de valori precum bunatatea, sansa, dragostea si sanatatea.

Am stiut, de asemenea, ca e nevoie de persoane cu un puternic spirit al libertatii, al apartenentei la o comunitate, pentru a intelege ce inseamna viziunea Forever. N-ar fi fost posibil fara oameni ca voi.

Sa fim purtatorii tortei ne conecteaza la un nivel profund. Indiferent cand ati inceput sau cat de departe ati ajuns in afacere, cu totii suntem conectati si actionam pentru un scop comun.

Cand vedeti un membru al Echipei Noastre Globale de Leadership (GLT), sper ca vedeti ca orice este posibil, pentru ca torta lor a fost aprinsa de aceeasi flacara ca si a voastra.

Tineti torta sus si luminati-le si altora calea. Nicio flacara, a nimanui, nu este invincibila. Trebuie protejata si aparata ca sa reziste in fata furtunilor vietii, dar daca o purtati cu mandrie si dragoste, flacara voastra, ca si a mea, va continua sa straluceasca puternic si sa aprinda torta celor care sunt in cautarea unui drum mai bun, mai luminos.

Va iubesc pe toti si sunt mandru sa va incredintez aceasta torta, s-o purtati mai departe, spre viitor. Flacara noastra arde cu cea mai mare putere atunci cand suntem impreuna, impartasind aceeasi viziune si inspirandu-i si pe altii sa munceasca pentru telul nostru comun, acela de a schimba in bine viata celor din jur.
Mereu al vostru,
Rex Maughan
Mesajul lui Rex Maughan aparut in revista Forever - Iulie 2021

In amintirea lui Rex, sa fim cu totii purtatorii tortei sale, sa pastram vie si sa dam mai departe mostenirea sa uriasa si sa-l pastram Forever in inimile noastre! Puterea Forever este puterea dragostei!