Vedete în ghetuțe de Moș Nicolae


Este forfota mare in casa fiecarei familii, iar gandul tuturor zboara deja la sarbatorile care se apropie si mai ales la cadourile binemeritate. Mos Nicolae, asteptat de toti copiii in seara de 5 spre 6 decembrie, pregateste deja dulciurile, fructele si toate celelalte bunatati mult dorite in ghetutele lustruite. Parintii inca negociaza cu el cele mai inspirate si potrivite cadouri pentru copii.

Noi venim in sprijinul lor si plusam cu un strop de energie, bucurie, gust si vitalitate Forever in fiecare cadou dulce pe care copiii il vor descoperi in ghetute la inceput de decembrie:

Bomboane cu unt de arahide

Ingrediente:
200 gr unt de arahide
100 ml miere Forever Bee Honey
 12 masuri de Forever Ultra Vanilla
300 gr fulgi de ovaz
extract de vanilie si sare dupa gust

Amesteca untul de arahide, mierea, vanilia si sarea. Adauga treptat Forever Ultra Vanilla si apoi fulgii de ovaz. Apoi, formeaza in palme 20 de bilute delicioase si asaza-le in frigider pentru a-si mentine forma si consistenta. Pentru un aspect inedit le poti tavali prin fulgi de cocos sau cacao.

Iar pentru a oferi copiilor o surpriza de proportii, le poti ambala individual in celofan si le poti lega cu panglici colorate sau aranja in cutii cu decoratii de sarbatori.

Brioșe cu banane

Ingrediente pentru 12 briose:
1 banana bine coapta
10 albusuri de oua
100 g faina
125 g iaurt grecesc
2 masuri de Forever Lite Ultra
1 masura de bicarbonat de sodiu
1 masura de praf de copt
Optional: nuci pecan, fulgi de migdale sau fulgi de ciocolata.

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati toate ingredientele intr-un bol cu mixerul pana obtineti o textura cremoasa si consistenta. Turnati aluatul in formele de briose (preferabil cat mai colorate). Aveti grija sa umpleti doar ¾ din fiecare forma. Presarati deasupra nuci, fulgi de migdale sau ciocolata si bagati-le la cuptor intre 11 si 13 minute. Verificati daca sunt gata cu ajutorul unei scobitori.

Ambalati festiv fiecare briosa in celofan sau asezati-le decorativ intr-o cutie speciala pentru prajituri.

Bomboane din Fast Break Energy Bar

Pentru copiii mai mari si foarte activi si dornici de aventuri, puteti face bomboane personalizate din delicioasele si hranitoarele noastre batoane proteice Fast Break Energy Bar. Taiati fiecare baton in 3-4 bucati dreptunghiulare. Aprovizionati-va cu folii colorate, lucioase si amuzante si ambalati bucatile de baton. Legati-le la capete cu panglica sau sfoara si daruiti-le copiilor.

Aloe Peaches + Forever Kids

Preferatele oricarui copil, Aloe Peaches si Forever Kids nu trebuie sa lipseasca din sacul lui Mos Nicolae. Delicioasele tablete Forever Kids asigura copiilor de peste doi ani necesarul zilnic de vitamine si minerale vitale, precum si de fitonutrienti care le pot lipsi din alimentatie, iar Aloe Peaches le ofera portiile generoase de energie si vitalitate de care au nevoie pentru toate aventurile si activitatile minunate ale copilariei.
youtubepng