Tu ești persoana, acum este momentul


Tu ești persoana, acum este momentul, iar Forever este calea.

In ultima vreme, m-am gandit mult la independenta si libertate, poate si pentru ca am sarbatorit recent Ziua Independentei in Statele Unite. Dar este ceva mai mult de atat. Compania noastra si afacerea ta Forever sunt construite pe astfel de idealuri - in care tu ai libertatea de a alege cum vrei sa-ti traiesti viata, unde sa locuiesti si ce sa faci cu timpul tau. Poti fi cu adevarat propriul tau sef!
 
In timpul unei calatorii recente in Ungaria, am vizitat unul dintre cei mai buni FBO, Miklos Berkics, care este un exemplu perfect de traire a unei vieti in functie de propriile reguli si de construirea unei afaceri prin munca asidua. De fapt, el are o placuta de inmatriculare la masina pe care scrie "My Way". Aceasta afirmatie m-a facut sa reflectez la faptul ca Forever a fost conceputa pentru ca voi, FBO, sa traiti viata in felul vostru!
 
Fie ca Forever iti permite sa castigi un venit cu norma intreaga si sa strabati lumea cu toate aceste stimulente minunate, fie ca e un venit suplimentar care iti permite sa urmaresti si alte visuri, acest plan si aceasta viziune sunt in mainile tale. Gandeste-te la asta....ce conteaza cel mai mult pentru tine?
 
In calitate de FBO, ti-ai asumat responsabilitatea de a avea propria afacere si, ca orice alta afacere, succesul nu vine fara provocari. Poate ca obiectivul tau este sa te califici pentru Raliul Global Forever din India sau pentru stimulentul Level Up, pentru a vizita campurile de aloe din Republica Dominicana, ori poate sa castigi primul tau cec Chairman's Bonus. Acum este momentul sa revizuiesti aceste obiective, impreuna cu orice alte scopuri ai si sa te reconectezi cu ceea ce este necesar pentru a le atinge, pentru a te asigura ca esti pe drumul cel bun. La urma urmei, suntem la jumatatea acestui an.
 
In aceasta luna, te incurajez sa analizezi ce este necesar pentru a atinge urmatorul nivel in afacerea ta. Fie ca este vorba de accelerarea recrutarii sau de cresterea vanzarilor, tinteste spre evolutie. Chiar daca nu te califici pentru stimulentul Level Up, ne dorim sa ramai motivat si sa faci toate eforturile pentru a ajunge la urmatorul nivel din Planul de Marketing.
 
Prin viziunea si mostenirea lasate de Rex, noi vrem sa iti oferim oportunitati care iti dau abilitatea de a alege cum vrei sa-ti traiesti viata. Ma simt norocos sa iti spun ca ai ocazia sa infloresti in Forever, daca ai incredere in tine, ramai dedicat obiectivelor tale si actionezi consecvent.
 
Ca sa imprumut o fraza de la Kaoutar Tajjiou, unul dintre cei mai noi membri GLT din Maroc: "Daca nu esti tu, atunci cine? Daca nu este acum, atunci cand? Daca nu este Forever, atunci ce?". Cred ca acestea sunt niste exemple minunate pentru a-ti reaminti ca tu esti persoana, acum este momentul si Forever este calea.
 
Mergi mai departe in forta in a doua jumatate a anului 2023! Stabileste-ti obiective mari, munceste din greu si nu renunta, astfel incat sa poti experimenta bucuria a tot ce este posibil.
 
Continua sa perseverezi,
 
Gregg Maughan
 
CEO, Forever Living Products International

Rezultatele individuale pot varia. Forever nu ofera nicio garantie privind veniturile, premiile sau succesul. Obtinerea oricaror premii sau succese depinde de efortul, angajamentul, priceperea si abilitatile tale de lider si de cat de eficient iti exerciti aceste calitati. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Declaratia anuala de dezvaluire a veniturilor Forever la foreverliving.com/income.

youtubepng