Tu ce pregătești pentru Moș Nicolae?


În fiecare an, pe 6 decembrie dam startul sezonului de sarbatori cu o vizita de la Mos Nicolae, o modalitate excelenta de a intra deja in spiritul Craciunului. Copiii, dar si adultii adora acest moment, deoarece este ocazia perfecta de a oferi un cadou cuiva drag, iar produsele Forever sunt alegerea perfecta pentru oricine. Iata cateva idei prin care sa-i faci pe cei dragi sa zambeasca.
Cadouri pentru ea:
Sonya Daily Skincare System

Conceput special pentru tenul mixt, al carui aspect variaza mult, Sonya daily skincare system este bogat in Aloe vera si alte extracte din plante cu proprietati hidratante.

Natura se imbina cu stiinta in crearea acestei formule revolutionare pe baza de gel, datorita careia beneficiile Aloe vera ajung exact acolo unde pielea are cea mai mare nevoie de ele, printr-o textura lejera, care lasa tenul proaspat si intinerit.
Infinite by Forever

Perfecta pentru tenul matur, trusa infinite by Forever se bucura de rezultate si apreciere in intreaga lume, cu aparitii in editia de primavara din 2018 a revistei Madame Monaco, precum si in Marie France, Closer, Les Journal de Femmes si alte publicatii la nivel global si poate fi cadoul ideal de Mos Nicolae.

Care sunt beneficiile?
-Ajuta la reducerea aparitiei ridurilor.
-Catifeleaza pielea si sustine frumusetea din interior spre exterior.
-Lasa tenul luminos, hidratat si intinerit.

Forever Aloe Scrub, Forever Aloe Body Wash & Forever Aloe Body Lotion

Pentru un rasfat ca la SPA, nu ai cum sa dai gres cu aceste 3 produse care vor alinta toate simturile prin aromele imbietoare si ingredientele alese cu grija, pentru o piele catifelata de la prima incercare.

Forever Aloe Scrub contine toate beneficiile gelului pur de Aloe vera pentru o piele stralucitoare. Microsferele de ulei de jojoba curata delicat porii, lasand pielea curata, proaspata si catifelata. Formula delicata a lui Aloe Body Wash curata profund si revitalizeaza pielea respectandu-i PH-ul, iar Aloe Body Lotion ofera hidratare fara senzatia de pielea grasa.
Cadouri pentru el:
Gentleman’s Pride

Bogat in extracte de plante, precum rozmarinul si musetelul, Gentleman’s Pride face pielea sa se simta ca si cum n-ar fi trecut niciodata prin experienta barbieritului. Perfect pentru barbati si atractiv pentru femei, datorita aromei intens masculine, acest produs este fara indoiala o alegere minunata.
Aloe Vera Gelly

Daca pielea lui necesita extraingrijire, Aloe Vera Gelly este alegerea perfecta. Identic cu sucul obtinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiaza pielea sensibila. Este ideal in orice baie si in trusa de prim-ajutor, fiind recomandat si in calmarea iritatiilor minore ale pielii.
Fast Break

Acest baton incape perfect in ghete si poate inlocui dulciurile traditionale de Mos Nicolae. Cele 3 grame de fibre din Fast Break il vor ajuta sa se simta satul pentru mai mult timp si sa aiba o digestie sanatoasa. In plus, contine vitamine si minerale alese pentru a ajuta la accelerarea metabolismului grasimilor si carbohidratilor, mentinand in acelasi timp necesarul de nutrienti cheie de care corpul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi.

Cadouri pentru cei mici:
Daca pentru adulti am oferit cateva sugestii, sa vedem ce produse Forever ar putea umple ghetuțele celor mici si oferi cele mai mari bucurii.

Forever Aloe Peaches Mini

Cu 84,3% gel din interiorul frunzei, Forever Aloe Peaches combina piureul de piersici cu gelul pur de Aloe vera. Bautura rezultata este delicioasa si sanatoasa, adevarata sursa de vitamine si antioxidanti, fara conservanti, doar cu multa vitamina C, cea mai buna prietena a celor mici si mari deopotriva in acest sezon.
Forever Bright Toothgel

O igiena dentara corecta este foarte importanta pentru cei mici. Formula delicata a Forever Bright Toothgel combina gelul de Aloe vera, propolisul, despre care studii clinice au aratat ca are un rol important in mentinerea sanatatii orale, avand proprietati antibacteriene si antiseptice, si menta pentru o aroma naturala, o dantura curata, sanatoasa si o respiratie proaspata.
Forever Kids

Am adunat tot ce-i mai bun din natura si am selectat si combinat cu grija cei mai buni nutrienti de care are nevoie copilul in procesul de crestere si dezvoltare. Asa a luat nastere exceptionalul amestec brevetat care compune fiecare tableta din cele 120 care se regasesc in flaconul de Forever Kids. Hranitoare si delicioase, aceste multivitamine asigura copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine si minerale vitale, precum si de fitonutrienti care le pot lipsi din alimentatie.
Sărbătorește cu rețete:
Daca vrei sa alegi ceva si mai special, atunci o idee buna ar fi sa prepari cateva retete cu tematica de sarbatoare. Pe site-ul foreverliving.ro in sectiunea blog poti gasi cateva retete delicioase folosind produsele Forever, ca de exemplu:

Briose cu banane si Forever Lite Ultra

Mere coapte cu Forever Bee Honey

Bomboane cu unt de arahide


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
MOS CRACIUN 2022png