Tu ai descoperit ce serum Forever ți se potrivește?


Pielea poate fi uscata din mai multe motive. Poti sa simti ca e aspra, poate parea descuamata, iritata sau terna. Cauzate de stres, expunerea la raze UV, fluctuatiile hormonale, poluarea mediului, medicamente sau procesul natural de imbatranire a pielii, portiunile uscate ale tenului pot fi o ingrijorare pentru orice tip de piele.

Hydrating Serum de la Forever stimuleaza hidratarea cu patru tipuri de acid hialuronic, care ajuta la mentinerea umiditatii si duce hidratarea pana in straturile profunde ale pielii. Actioneaza ca un scut protector impotriva factorilor de stres din mediu si se absoarbe rapid in piele, fiind imbogatit cu extracte vegetale si acizi grasi din plante.

Iata cateva intrebari frecvente despre serumuri, ingrediente si cea mai eficienta utilizare a lor in rutinele noastre de ingrijire a pielii.
produse recomandatepng
Ce rol are un serum în rutina de îngrijire a pielii și când trebuie utilizat?
Un serum este un produs de ingrijire a pielii conceput pentru a „transporta” ingrediente puternice direct in straturile profunde ale pielii. Este perfect pentru aceasta „sarcina”, deoarece este alcatuit din molecule mai mici care pot patrunde mai adanc in piele, pentru a livra o concentratie ridicata de ingrediente active. Acest lucru il face o alegere excelenta pentru a tinti specific anumite probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, liniile fine, zonele uscate, luminozitatea, nuanta si textura pielii. Serumurile Forever sunt bogate in Aloe vera, care actioneaza sinergic cu celelalte ingrediente, pentru a aduce echilibrul si pentru a transporta alte ingrediente mai profund in piele.

De aceea este recomandat sa aplicati serumul direct pe piele, dupa curatare sau tonifiere si inainte de crema hidratanta si de protectie solara. Nu este menit sa inlocuiasca crema hidratanta, dar poate stimula si completa efectele sale.
De ce există în gama Forever două serumuri? Care este diferența?
Serumurile sunt folosite pentru a aborda o varietate de probleme de ingrijire a pielii. Infinite by Forever Firming Serum vizeaza, datorita formulei sale avansate pe baza de peptide, prevenirea semnelor imbatranirii premature. Hydrating Serum tinteste pielea uscata, prin cele patru tipuri de acid hialuronic din compozitie, acizii grasi si extractele vegetale bogate in antioxidanti. Ambele pot fi folosite pentru toate tipurile de ten, in functie de nevoile individuale.

Ce este acidul hialuronic și de ce este important?
Disponibil in mod natural in corpul uman, HA (acidul hialuronic) functioneaza ca un magnet pentru umiditate, ajutand celulele sa retina cat mai multa apa posibil, astfel incat pielea sa se simta si sa para hidratata, ferma si sanatoasa.

Aproximativ jumatate din acidul hialuronic din corp este prezent in piele, unde se leaga de apa pentru a ajuta la retinerea umiditatii. Este esential in mentinerea hidratarii pielii, care poate fi afectata de radicalii liberi, stres, expunerea la UV si poluarea. Acid hialuronic poate retine de 1.000 de ori greutatea sa in apa pentru a mentine pielea hidratata, pentru a o proteja de efectele nocive din mediul inconjurator si pentru a reduce aspectul liniilor fine si a ridurilor. Puteti folosi acidul hialuronic in fiecare zi, deoarece actioneaza bland asupra pielii, acolo unde pielea ta are cea mai mare nevoie.
cea mai frumoasa afacerepng
Hydrating Serum conține patru tipuri diferite de acid hialuronic - de ce și care sunt scopurile lor?
Patru tipuri de acid hialuronic pentru aplicare topica, numit si hialuronat de sodiu, actioneaza singergic in Hydrating Serum pentru a reface nivelul hidric de la suprafata pielii si a retine umiditatea din interior, imbunatatind in acelasi timp elasticitatea. Iata cum functioneaza cele patru tipuri de acid hialuronic:

•   Hialuronatul de sodiu cu molecula mare formeaza o pelicula protectoare densa la suprafata pielii, care ajuta la reducerea pierderii de apa la nivel cutanat, oferind in acelasi timp hidratare continua si sustinere anti-poluare.
•   Hialuronatul de sodiu mentine apa ca un burete la suprafata pielii.
•   O forma absorbabila de hialuronat de sodiu hidrateaza intens pielea.
•   Hialuronatul de sodiu cu molecula mica este absorbit rapid in straturile de la suprafata pielii, restabilind hidratarea din interior si refacand pielea.
BANNER BLOG 2png
Care sunt alte ingrediente cheie din Hydrating Serum?
Contine, de asemenea, o concentratie ridicata de gel pur de Aloe vera, care aduce beneficii importante. Pe langa acidul hialuronic ultra-hidratant, in formula acestui serum se regasesc si ingrediente din intreaga lume pentru a hidrata si proteja. Acizii grasi din nuca de cocos ajuta la aplicarea usoara a serumului, in timp ce untul de shea aluneca fara efort pe fata, deoarece se topeste rapid in contact cu pielea. Ciuperca de zapada ajuta la combaterea factorilor de stres din mediu, iar tamarindul s-a dovedit ca ajuta la imbunatatirea hidratarii, promoveaza o mai buna elasticitate si netezime a pielii si reduce, totodata, aspectul de piele aspra. Uleiul de masline, ceaiul alb si coaja de mimoza se adauga la ingredientele puternice care lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, cauzati de diferiti factori de stres.
Cine îl poate folosi și când este cel mai bine să-l aplici?
Hydrating Serum este potrivit pentru toate tipurile de ten si indicat in mod special pe zonele uscate. Il poti folosi pe o anumita zona sau pe toata fata inainte de crema hidratanta. De asemenea, poate fi folosit impreuna cu celalalt serum premiat: Infinite by Forever Firming Serum, cu o formula pe baza de peptide, ce combate semnele imbatranirii premature. Hydrating Serum, cu ingredientul sau erou pentru ingrijirea pielii, acidul hialuronic, este perfect pentru rutina ta zilnica de ingrijire.
CUMPARApng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng