Super îngrijire cu Awakening Eye Cream & Hydrating Serum, plus cadou la comandă!


Awakening Eye Cream

Este darul pe care orice doamna il merita. Nu este doar o crema de ochi, este un real rasfat pentru piele, cu formula patentata si ingrediente a caror eficacitate in diminuarea ridurilor si cearcanelor a fost experimentata de toti cei care au folosit-o.
De ce să utilizăm crema de ochi?
Indiferent de problema cu care te confrunti: cearcane sau pungi, pleoape umflate, linii fine sau riduri de expresie, crema de ochi care contine ingrediente active pretioase, regenerante si hidratante te poate ajuta. Si chiar daca te numeri printre cei neafectati inca de aceste inconveniente, nu ocoli cremele dedicate special ochilor: combat senzatia de oboseala si te ajuta sa ai o privire mai luminoasa si ochi mai limpezi.
Prin awakening eye cream din gama Targeted Skincare, Forever are grija de pielea fina si delicata din jurul ochilor cu o formula speciala, fara parfum, pe baza de Aloe vera, colagen marin, butilen glicol, peptide si extracte vegetale.
 
  • Aloe vera reprezinta baza acestei formule, datorita efectelor intens hidratante.
  • sunt fragmente de proteine compuse din aminoacizi care ajuta pielea sa-si pastreze textura si fermitatea.
  • Colagenul cu masa moleculara mica, prin puterea mare de hidratare si fermitatea pe care o confera pielii, joaca un rol esential in reducerea aparitiei ridurilor si are un puternic efect antiimbatranire, stimuland totodata producerea naturala de colagen la nivel cutanat.
  • Butilen glicolul este unul dintre cele mai puternice ingrediente din aceasta crema, dovedindu-si eficienta in reducerea umflaturilor si cearcanelor intunecate de sub ochi in mai putin de 15 zile de la prima utilizare. Ajuta la o mai buna penetrare a substantelor active in straturile cutanate profunde, sporind, astfel, eficacitatea cremei. Totodata, confera produsului o textura lejera si o consistenta usoara, care transforma ritualul de ingrijire a ochilor intr-o experienta unica si extrem de agreabila. Fiind un excelent agent umectant, butilen glicolul extrage apa din tesuturi, hidratand in acelasi timp celulele in profunzime si jucand, astfel, un rol important in prevenirea si reducerea ridurilor.
  • Formula produsului a fost imbogatita cu hialuronat de sodiu, un derivat al binecunoscutului acid hialuronic, al carui principal atu il reprezinta marimea moleculara mai mica si, prin urmare, absorbtia mai eficienta in piele.

Extra sfat:
  • Daca problema cu care ne confruntam sunt pungile de sub ochi, poate fi de ajutor sa pastram crema in frigider. Efectul racoritor si decongestionant va fi garantat.
  • Crema de ochi este si o baza excelenta pentru machiaj. Anticearcanul se va aplica mai usor si mai uniform daca pielea din jurul ochilor este bine hidratata.

CUMPARApng


Hydrating serum


Premiat cu Argint la categoria „Produse Premium Anti-Aging” in cadrul „Pure Beauty Awards 2020”, Hydrating Serum isi gaseste perfect locul intre ritualurile de ingrijire zilnice, oferind un plus de hidratare datorita formulei bogate in Aloe vera pura si patru tipuri de acid hialuronic. Pentru a-ti mentine pielea tanara si supla, adauga un plus de hidratare rutinei tale cosmetice cu hydrating serum de la Forever. Nu numai ca iti va rasfata tenul cu acea hidratare matasoasa, ci va si spori exponential beneficiile produsului tau hidratant Forever preferat.
Acid hialuronic la puterea a patra
Puterea din spatele acestei formule provine din cele patru tipuri de acid hialuronic, fiecare jucand un rol cheie in mentinerea hidratarii. Acidul hialuronic este un hidratant intens pentru piele, care poate retine de 1.000 de ori greutatea sa in apa.

Combinate, toate cele patru tipuri de acid hialuronic actioneaza sinergic, pentru a restabili nivelul de hidratare de la suprafata pielii si a mentine umiditatea in interior, imbunatatindu-i in acelasi timp elasticitatea si asigurandu-i un aspect neted.
  • Hialuronatul de sodiu cu molecula mare formeaza o pelicula densa de protectie pe suprafata pielii, reducand pierderile de apa din interior, oferind in acelasi timp o hidratare de 24 de ore si sustinere anti-poluare
  • Hialuronatul de sodiu care mentine apa la suprafata pielii
  • Hialuronatul de sodiu cu absorbtie rapida umple pielea, oferind o hidratare minunata
  • Hialuronatul de sodiu cu molecula mica  este absorbit rapid in straturile de suprafata ale pielii, hidratand-o si regenerand-o din interior.

CUMPARApng


IMPORTANT!

În perioada 4-10 septembrie, pentru orice comandă plasată online sau în depozite (Romania și Republica Moldova) care conține 1 x Hydrating Serum + 1 x Awakening Eye Cream, primești gratuit un Awakening Eye Cream.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng