Succesul atârnă de un fir de păr


Unul dintre secretele oamenilor de succes este un par frumos si sanatos, deoarece podoaba capilara poate transmite mai mult decat garderoba sau accesoriile pe care alegem sa le purtam. Stim cu totii ca parul frumos si sanatos poate imbunatati intr-o clipa intregul nostru aspect. Dar care este secretul unei astfel de podoabe capilare? Simplu: ingrijirea zilnica. Acesta este elementul care poate face ca parul nostru sa arate nemaipomenit sau, dimpotriva, sa-l strice definitiv.
 
In primul rand, parul nu poate fi sanatos daca starea ta generala de sanatate nu este una buna. Un par frumos incepe cu un stil de viata sanatos. Un par care sa straluceasca de sanatate trebuie hranit de la interior. Chiar si cele mai mici modificari in alimentatie pot avea un impact urias asupra sanatatii parului tau. Din punctul de vedere al dietei, Forever te poate ajuta cu suplimente alimentare de prima mana: Nature-Min, Forever Royal Jelly, Aloe Vera Gel si toate celelalte bauturi nutritive din gel de aloe. Ramane ca tu sa-ti ingrijesti parul la exterior. Iata cateva sfaturi:

  • Cand iti speli parul, foloseste apa calduta. Apa fierbinte poate usca si irita pielea capului. Aplica samponul la nivelul scalpului si maseaza delicat cu varful degetelor.
  • Un aspect foarte important este clatirea: resturile de sampon pot usca pielea capului si pot atrage murdaria.
  • Aplica balsam dupa fiecare spalare. Va hidrata si proteja parul, conferindu-i, in acelasi timp, stralucire. Tot balsamul este responsabil pentru reducerea electrizarii firelor de par, dar si pentru usurinta cu care te vei pieptana.
  • Nu este nevoie sa aplici balsamul si pe scalp. Radacinile parului contin cea mai mare cantitate de uleiuri si, in mod normal, nu mai au nevoie de balsam.
  • Fii delicat(a) atunci cand aplici samponul si balsamul. Parul este extrem de fragil si se rupe foarte usor atunci cand este ud.


Aloe-Jojoba Shampoo calmeaza si hidrateaza scalpul, lasand parul curat, viguros si usor de coafat. Formula sa este ideala pentru toate tipurile de par, datorita ingredientelor puternice.
 
Cele doua ingrediente de baza, gelul stabilizat de Aloe vera si uleiul de jojoba, actioneaza perfect impreuna pentru ca tu sa te bucuri de o experienta completa a ingrijirii parului. Jojoba confera parului un efect de cheratinizare, punandu-i in evidenta culoarea si stralucirea naturala. Aloe vera calmeaza scalpul, hidratandu-l in profunzime, pentru un efect ce dureaza intreaga zi. In loc sa ne bazam exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ne-am concentrat pe ingredientul nostru preferat: Aloe vera, ce contine saponine naturale, care produc o spuma delicata.

De ce să alegi Aloe-Jojoba Shampoo

  • Scalp curat

  • Par matasos, stralucitor, viguros

  • Senzatie de prospetime

  • Rasfat pentru par

  • Formula concentrata

  • Raport excelent calitate / pret / durata de utilizare

  • Potrivit si pentru vegetarieni si vegani

Un balsam bun poate face diferenta atunci cand vine vorba de a profita la maximum de rutina de ingrijire a parului. Inmoaie, netezeste si face parul mai usor de coafat. Aloe-Jojoba Conditioner face toate acestea in timp ce hraneste in profunzime si stimuleaza hidratarea parului si a scalpului, fara sulfati adaugati.
 
Formula noastra usoara este perfecta pentru utilizare zilnica si include trei uleiuri diferite pentru a mentine hidratarea fara a ingreuna parul. Uleiul de jojoba este bogat in grasimi naturale pentru a fortifica firul de par si a-i mentine textura si grosimea. Uleiul de argan, supranumit „aurul lichid al Marocului”, hraneste parul cu puterea antioxidanta a vitaminei E. Am adaugat, de asemenea, ulei de macese pentru a mentine parul moale si hidratat, fortificandu-l in acelasi timp datorita vitaminelor C, E si B.

De ce să alegi Aloe-Jojoba Conditioner

  • Formula delicata

  • pH echilibrat

  • Nu incarca parul

  • Ajuta la descurcare

  • Lasa parul matasos, usor de coafat

  • Hidrateaza atat parul, cat si scalpul

  • Potrivit si pentru vegetarieni si vegani


Produsele de ingrijire si styling sunt parte din viata noastra, insa trebuie sa stim ce sa alegem pentru a nu face mai mult rau. De exemplu, este bine sa evitati produsele de coafat care contin alcool. Ele pot usca parul. Totodata, este bine ca produsele de coafat sa stea departe de pielea capului, pentru ca pot infunda porii si astfel scalpul nu mai poate respira. Dintre toate produsele dedicate ingrijirii parului, iata care sunt cele mai apreciate de specialisti:


  • Cele care contin pantenol, o forma a vitaminei B5 destul de mica pentru a penetra cuticula si foarte higroscopica (atrage apa din aer). Totodata, pantenolul calmeaza pielea iritata si ajuta firele de par sa retina hidratarea atat in cortex, cat si la suprafata, lasand firul de par mai stralucitor, mai gros si mai maleabil. De asemenea, s-a demonstrat recent ca pantenolul lupta impotriva incaruntirii premature a firelor de par.
  • Cele care contin laptisor de matca – o substanta secretata de glandele albinelor, cu care se hraneste matca. Laptisorul de matca este bogat in proteine, vitaminele B1, B2, B6, C si E, niacina, acid pantotenic, biotina, inositol si acid folic. Laptisorul de matca hidrateaza firul de par si deschide foliculii, pentru ca acestia sa absoarba numeroasele substante nutritive pe care le contine. Proteinele si aminoacizii din laptisorul de matca intineresc pielea capului si ajuta la repararea parului deteriorat. In plus, luat ca supliment alimentar, laptisorul de matca hraneste firul de par inca de cand acesta creste.
  • Cele care contin proteina de grau. Mult slavita pentru proprietatile sale de intarire a firului de par, proteina de grau penetreaza cortexul si il hraneste, adaugand cisteina parului slabit de chimicale. Aceasta proprietate face ca produsele cu proteina de grau sa fie preferatele celor care si-au ondulat parul cu solutie tip permanent. Totodata, proteina de grau imbogateste structura firului de par cu aminoacizi si glutamina, creste puterea firului de par de a retine umiditatea si ii reda stralucirea.
  • Cele care contin ulei din nuci de macadamia – consistenta sa, similara uleiurilor naturale ale corpului uman, il face sa fie foarte usor absorbabil de piele si par. Sursa importanta de calciu, vitaminele grupului B, fosfor si fier, uleiul de macadamia este unul dintre cei mai buni emolienti naturali (atrage si mentine hidratarea la nivelul firului de par). In plus, contine cea mai mare cantitate de acid palmitoleic (un acid gras Omega 7) dintre toate plantele folosite pana acum de industria cosmetica. Acidul palmitoleic se gaseste din belsug in structura pielii noastre cat suntem tineri, insa scade in cantitate pe masura ce imbatranim. Acest acid este important, deoarece confera parului elasticitate, prevenind ruperea si despicarea firelor.


Da-i parului tau tot ceea ce are natura mai bun de oferit cu Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng