Start Your Personal Use Pack - pentru succes Forever!

mail 4jpg
Ne dorim sa impartasim cu bucurie oportunitatea celei mai frumoase afaceri din lume! Sa avem  curajul sa visam, sa actionam si sa realizam tot ce ne dorim. Si pentru ca „visul tau este planul nostru”, iti suntem alaturi cu un puternic sprijin in construirea succesului Forever. Acesta vine sub forma celui mai nou pachet Forever: Start Your Personal Use Pack, disponibil in Romania si Republica Moldova.


Ce avantaje iti ofera Start Your Personal Use Pack?
 
•    Este cel mai simplu, rapid si avantajos mod de a deveni Forever Business Owner si de a porni cu incredere in calatoria succesului.

•    Pachetul contine produse in valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la inscriere sau la nivel de Preferred Customer il cumperi la pret de 1.5 p.c., dar iti vor fi alocate 2 p.c.).

•    Prin achizitia lui te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poti incepe sa-ti construiesti afacerea, sponsorizand oameni si formandu-ti astfel echipa.

•    In plus, incepand cu urmatoarea comanda dupa cumpararea lui, beneficiezi de un discount de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare la toate produsele din gama Forever, reducere care creste pe masura ce avansezi in Planul de Marketing.

Ce contine Start Your Personal Use Pack?
Am reunit in acest nou pachet cele mai cautate si utilizate produse de nutritie si ingrijire personala,
care sa satisfaca preferintele si nevoile tuturor membrilor familiei.

Start Your Personal Use Pack, disponibil pe magazinul nostru,  exclusiv pentru cei aflati la nivel de Preferred Customer, contine:

Forever Aloe Vera Gel (1l) - 1 buc
Aloe Berry Nectar (1l) - 1 buc
Aloe Peaches (1l) - 1 buc
Forever Active Pro-B - 1 buc
Forever Argi+ - 1 buc
Aloe Lips - 2 buc
Forever Bright Toothgel - 1 buc
Aloe First - 1 buc
Aloe Propolis Creme - 1 buc
Aloe Vera Gelly - 2 buc
Aloe Heat Lotion - 2 buc
Aloe Ever-Shield Deo Stick - 1 buc
Gentleman's Pride -1 buc
Aloe-Jojoba Shampoo - 1 buc
Aloe-Jojoba Conditioner - 1 buc
Aloe Hand Soap - 1 buc
Brosura "Primii Pasi spre Manager" – 1 buc

Obține acum discount!