Start rapid în afacerea Forever


Felicitari! Esti partener Forever Living si o lume intreaga de oportunitati se deschide acum in fata ta. Sa incepi construirea propriei afaceri si sa o conduci spre succes poate parea un obiectiv maret atunci cand esti la inceput de drum, dar nu uita ca in Forever esti pe cont propriu, dar niciodata singur. Ai o intreaga retea care te sustine si te ghideaza si o multime de materiale si instrumente pe care te poti baza atunci cand iti planifici urmatorii pasi. Ai la un click distanta produse exceptionale, iar Planul de Marketing Forever este considerat unul dintre cele mai bune si generoase din lume. Prin urmare, afacerea ta va creste doar in functie de tine, de motivatia si de implicarea ta.
seminarii onlinepng
Așadar, pe ce te concentrezi la început de drum?

Setarea mentală pentru succes
Avantajul extraordinar in Forever e ca nu conteaza de unde vii, cati ani ai, ce pregatire sau profesie ai. Forever este o afacere care se invata, iar exemplele de succes din Romania si din cele peste 160 de tari sunt o dovada vie a acestui fapt. Tot ce trebuie sa faci tu este sa iei decizia sa dezvolti afacerea in mod profesionist. Si daca actionezi astfel, cu perseverenta si consecventa, vei vedea ca, indiferent ca pleci de la zero acum, totul poate deveni realitate si pentru tine. Esential este sa fii dornic sa inveti, sa te lasi invatat, sa parcurgi pasii procesului, sa ai rabdare cu tine si cu ceilalti si sa nu te descurajezi la primele refuzuri.

Angajamentul este bagheta magica 
  • Nimic nu se intampla pana nu-ti iei angajamentul sa dai 100%.
  • E important sa iei o decizie ferma, sa elimini indoielile si sa te tii de angajamentul pe care ti-l iei fata de visul tau.
  • Sa-ti iei angajamentul inseamna sa nu cauti scurtaturi, inseamna sa dai 100% din tine, indiferent ca esti implicat part-time sau full-time in Forever.
  • Dezvolta acest business ca si cum viata ta ar depinde de asta.
    produse recomandatepng
Ce ai de facut in primele 30 de zile
  • In primul rand sa folosesti produsele. Sa devii tu un produs al produselor, ca sa poti vorbi despre ele cu incredere si entuziasm. Felul in care tu faci lucrurile se va multiplica in echipa ta.
  • Pune-ti obiectivele si visurile pe hartie si vizualizeaza-le zi de zi, ca sa stii pentru ce muncesti. Daca nu-ti poti vedea clar telurile, nu te poti concentra asupra lor. Si intreaba-te ce esti dispus sa faci pentru implinirea lor.
  • Incepi completarea listei de nume, fara niciun fel de prejudecata.
  • Treci la treaba si incepi deja sa faci prezentari de produse, la inceput alaturi de sponsor.
  • Incepe sa-ti construiesti propriul brand si credibilitatea. Atunci cand esti autentic si vorbesti din propria experienta, atragi mult mai usor oamenii.
  • Daca esti cel putin Asistent Supervizor, propune-ti sa fii Activ in fiecare luna si sa ajungi cat mai rapid Supervizor. Concentreaza-te pe formarea echipei, a unei structuri stabile, pentru ca asa vei avansa mai repede spre noi niveluri in Planul de Marketing si spre calificarea la stimulente.
  • Invata, implementeaza si repeta ciclul succesului, prezentat in detaliu in brosura Primii Pasi spre Manager.
  • Tine evidenta activitatii tale, folosind fisa de urmarire. Daca nu-ti poti masura si evalua rezultatele, nu ai cum sa stii unde si ce trebuie sa imbunatesti.
    banner 1png
Organizarea si planificarea afacerii tale
  • Daca vrei sa ai succes, trebuie sa incepi sa-ti planifici business-ul, sa inveti sa lucrezi organizat.
  • Decide cate ore vrei sa aloci afacerii tale si stabileste-le clar in agenda, ca sa nu neglijezi si sa nu amani ce ai de facut.
  • In intervalele orare pe care ti le-ai stabilit, noteaza in agenda ce activitati vrei sa faci: recrutare, fidelizare, prezentari de produse, social media. Atunci cand nu lasi nimic la voia intamplarii, iti va fi mult mai usor sa tii evidenta a ceea ce trebuie sa faci.

Si pas cu pas vei vedea cum avansezi. Iar daca obiectivul tau este sa devii un lider cat mai bun, nu uita ca exemplul personal e cel mai bun mod de a conduce o echipa. Cand tu faci lucrurile care trebuie, asa cum trebuie, vei atrage oamenii pe care ti-i doresti in echipa ta.

Pastreaza-ti visul permanent la vedere, ca sa stii mereu pentru ce trezesti dimineata devreme, pentru ce te duci la culcare seara tarziu, pentru ce esti dispus sa dai 100% din tine si chiar mai mult.

Descopera mai multe despre ce sa faci in primele tale 30 de zile in afacere urmarind aici training-ul „Start Rapid in Afacerea Forever”, sustinut de Dr. Monica Costita, Senior Manager, calificat Eagle & membru KLC. Si nu uita ca in fiecare luna te asteptam online, pe Zoom, cu training-uri noi despre un start de succes in afacerea Forever, sustinute de FBO cu experienta.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
suplimentepng