Savori Forever pentru luna septembrie


De la Forever Aloe Vera Gel la Forever Bee Honey, probabil ca esti familiarizat pana acum cu gama de produse Forever, fiecare cu propriile beneficii pentru sanatate si stare de bine. Dar te-ai gandit vreodata la toate modurile posibile de a le folosi?
 
Am creat retete in care sa le includem, pentru ca tu sa poti experimenta adevarata putere a plantei de aloe intr-o varietate de gusturi si savori. Aceste retete sunt perfecte fie ca iti doresti sa te bucuri de o gustare sanatoasa pentru tine, fie ca vrei sa le faci cunostinta si altora cu produsele Forever.
Shake-ul lunii: Ginger Ninja
120 ml suc de morcovi
1 lingura de ghimbir proaspat
1 banana
1 masura Forever Plant Protein
210 g cuburi de gheata

Pur si simplu mixeaza ingredientele intr-un blender pana cand ajung la consistenta dorita si savureaza-l!
Batoane proteice fara coacere
1 ½ cani faina de ovaz (sau tarate de ovaz macinate fin)
½ masura Forever Plant Protein
½ cana de crochete din orez expandat
½ lingurita de sare de mare
½ cana de unt de arahide (la alegere, daca nu consumi nuci, poti inlocui untul de arahide cu unt din seminte de floarea-soarelui)
½ cana Forever Bee Honey
Putina ciocolata neagra topita
 
Mod de preparare:
Se tapeteaza o tava patrata de 20 cm cu hartie de copt.
 
Amesteca faina de ovaz, Forever Plant Protein, crochetele de orez expandat si sarea intr-un bol mediu. Intr-un alt bol, mixeaza untul de arahide si Forever Bee Honey.
Combina ingredientele uscate si cele umede si amesteca pana cand se omogenizeaza. Toarna amestecul in tava tapetata si preseaza continutul cu spatele unei linguri.
 
Pune forma in congelator pentru aproximativ 10 minute, apoi scoate-le pentru a le modela in forma de batoane - ar trebui sa-ti iasa in jur de 12 batoane.

Decoreaza-le cu ciocolata neagra topita, pune-le din nou la congelator timp de 10 minute pentru a se intari si pastreaza-le intr-un recipient etans timp de aproximativ trei luni.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng