Să facem o diferență la orice nivel


A fost minunat sa vad cat de repede a crescut Forever in ultimii ani. Multi dintre cei care cititi acest mesaj acum va aflati la inceputurile calatoriei in Forever si vreau sa stiti cu totii cat de incantat sunt ca faceti parte din familia noastra.

In Forever, nu doar fabricam produse cu Aloe vera – producem inspiratie si oportunitate. Deschidem usa tuturor celor care vor sa construiasca ceva semnificativ, in functie de timpul si de disponibilitatea lor. Oamenii se alatura companiei noastre din diverse motive. Oricare ar fi acestea, Forever isi va onora intotdeauna angajamentele asumate fata de tine, in calitate de FBO.

Indiferent daca aloci putin timp saptamanal pentru a castiga venituri suplimentare sau daca tintesti catre Chairman’s Bonus, noi suntem aici pentru a-ti fi parteneri. Poate ca stimulentele nu sunt prioritatea ta. Poate ca ni te-ai alaturat pentru a te bucura de reduceri la produsele favorite, pentru a-ti creste increderea in tine sau pentru a intalni oameni noi. Asta nu inseamna ca esti mai putin important pentru noi fata de cei care obtin cele mai mari venituri in afacerea Forever.

Probabil m-ai auzit spunand adesea ca, in Forever, esti in afacere pentru tine, dar nu esti niciodata singur. Asta nu este doar o fraza care suna bine, ci reprezinta inima a tot ceea ce facem in Forever. Am crescut privindu-l pe Rex cum dezvolta aceasta companie. Mi-a insuflat credinta profunda ca ceea ce facem schimba cu adevarat vieti. Fie ca asta inseamna sa ajutam pe cineva sa isi implineasca visurile sau ca punem la dispozitia cuiva instrumentele pentru a construi o comunitate mai puternica si pentru a obtine venituri suplimentare, intotdeauna suntem bucurosi sa fim partenerul tau de incredere.

Misiunea noastră este să facem totul pentru a te ajuta pe tine să ai succes. Aici este angajamentul pe care ni l-am luat față de tine:

• Sa dezvoltam si sa producem cele mai bune produse disponibile pe piata astazi. Asta inseamna sa combinam Aloe vera pura si ingrediente naturale care sustin si potenteaza proprietatile aloei cu cele mai recente descoperiri stiintifice, care sa va ajute pe tine, familia ta si clientii tai sa aratati mai bine si sa va simtiti mai bine.

• Sa iti oferim sustinerea de care ai nevoie la fiecare pas. Daca ai intrebari in ceea ce priveste afacerea sau ai nevoie de cineva care sa iti ridice moralul si impreuna cu care sa iti sarbatoresti succesul, noi ne luam acest rol foarte in serios. Echipele noastre din toata lumea se bucura sa faca orice este nevoie pentru ca afacerea ta sa creasca si sa prospere.

• Sa inovam cu pasiune. Indiferent ca vorbim despre fabricarea produselor, formulele acestora, progresul tehnologic sau o noua strategie cu care sa te ajutam sa iti dezvolti afacerea, suntem devotati gandirii creative si ramanem ancorati la schimbarile constante din industria noastra, pentru a ne asigura ca produsele si instrumentele de care ai nevoie pentru succes iti sunt mereu la indemana.

• Sa oferim cel mai bun plan de compensare din industrie. Vom continua sa platim cele mai mari bonusuri si sa iti punem la dispozitie stimulente care sa te motiveze sa fii si mai bun in ceea ce faci pentru tine si afacerea ta. Fundamentele Planului nostru de Marketing au ramas in mare parte aceleasi de mai bine de patru decenii, pentru ca atunci cand ceva functioneaza, pur si simplu functioneaza.

Punem foarte mult suflet in Forever. Indiferent ce anume te-a inspirat sa te alaturi afacerii, poti fi sigur ca suntem aici pentru a-ti fi un partener de nadejde. Ai flexibilitatea sa iti construiesti afacerea in propriile tale conditii, fara sa te simti vreun moment singur.

Continuă să zâmbești,
Gregg Maughan

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.