Redă-i tenului strălucirea naturală cu Sonya Illuminating Gel


Ti-ai reincarcat bateriile toata vara, dar starea si energia ta nu se citesc si pe chipul tau cand te uiti in oglinda? Bronzul de vara incepe sa paleasca si sa lase loc petelor inestetice, soarele a mai adaugat cateva semne sau pistrui, deshidratarea si-a facut loc in profunzimile pielii, iar chipul tau arata palid si lipsit de stralucire?

Ai nevoie mai mult ca oricand sa iti ajuti chipul sa isi recapete luminozitatea, stralucirea si vitalitatea. Iar una dintre principalele masuri pe care trebuie sa le iei dupa sezonul estival este indepartarea petelor ramase de la bronz, reducerea aspectului porilor dilatati si uniformizarea intregului aspect al pielii.


Tenul mixt și-a găsit perechea
Conceputa special pentru tenul mixt, care poate fluctua si varia semnificativ, gama Sonya daily skincare are la baza Aloe vera super concentrata si alte ingrediente vegetale hidratante. Natura se imbina cu stiinta in crearea acestei formule revolutionare pe baza de gel, datorita careia beneficiile Aloe vera ajung exact acolo unde pielea are cea mai mare nevoie de ele, printr-o textura lejera, care lasa tenul proaspat si intinerit.

O descoperire de excepție în tehnologia de îngrijire a pielii
Daca ai observat cuvantul gel in denumirea fiecaruia dintre aceste produse, motivul este ca am creat o gama ale carei componente actioneaza sinergic, toate pornind de la o formula pe baza de gel. Acest tip de ingredient cu rol de transportor, ideal pentru tenul mixt, furnizeaza Aloe vera, ingredientele cu rol hidratant si extractele vegetale din compozitia Sonya daily skincare fara a lasa tenul incarcat sau gras.
Foloseste un produs de iluminare
Tenul tanar are o stralucire si o luminozitate naturale. Pe care poti sa i le redai usor cu Sonya Illuminating Gel. Peptidele incapsulate in formula noastra de tip gel, cu absorbtie rapida, ajuta, prin cele mai noi descoperiri ale stiintei in domeniul ingrijirii pielii, la uniformizarea aspectului tenului.


Ingrediente cheie:
•   Aloe vera
•   Mix unic de alge si lipozomi
•   Extracte vegetale de origine asiatica
•   Niacinamida
•   Butilen glicol
•   Peptide incapsulate (peptidele sunt fragmente de proteine compuse din aminoacizi care ajuta pielea sa-si pastreze textura si fermitatea)

Radacina de lemn dulce si amestecul unic de alge ajuta la uniformizarea nuantei tenului si la estomparea petelor cauzate de imbatranirea pielii, in timp ce extractul din floare de trifoi rosu contribuie la reducerea aspectului porilor dilatati.

Butilen glicolul ajuta la o mai buna penetrare a substantelor active in straturile cutanate profunde, sporind, astfel, eficacitatea produsului. Totodata, ii confera o textura lejera si o consistenta usoara, care transforma ritualul de ingrijire a pielii intr-o experienta unica si extrem de agreabila. Fiind un excelent agent umectant, butilen glicolul extrage apa din tesuturi, hidratand in acelasi timp celulele in profunzime si jucand, astfel, un rol important in prevenirea si reducerea ridurilor.

Niacinamida este o forma a vitaminei B3, care a castigat popularitate in industria frumusetii in ultimii ani. Ajuta la buna functionare a barierei naturale de protectie a pielii, contribuie la mentinerea hidratarii si reducerea ridurilor, imbunatatind aspectul general, tonusul, textura si elasticitatea pielii. Are, totodata, un usor efect reglator al sebumului si ajuta la minimizarea aspectului porilor. Niacinamida are, de asemenea, si proprietati anti-aging, confera tenului luminozitate, ajuta la decolorarea petelor pigmentare.

Stim deja ca asiaticele detin secretele longevitatii si frumusetii, de aceea am adaugat in formula produsului cinci ingrediente vegetale de origine asiatica, ce uniformizeaza nuanta tenului, conferindu-i un aspect neted, catifelat si o stralucire sanatoasa.
CapturePNG

Beneficii cheie:
•   Formula speciala pentru tenul mixt
•   Textura usoara si revigoranta
•   Uniformizeaza aspectul si nuanta tenului
•   Confera pielii o stralucire naturala
•   Minimizeaza aspectul porilor
•   Nu contine parfum
Sonya Illuminating Gel se aplica pe tenul curatat in prealabil si ajuta chipul sa-si recapete luminozitatea, stralucirea si vitalitatea, sa reduca aspectul porilor dilatati si sa uniformizeze aspectul pielii. Pentru beneficii sporite si un plus de luminozitate, exfoliaza mai intai tenul cu Smoothing Exfoliator.
CUMPARApng

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.