Recrutarea deblochează potențialul în multilevel marketing

Definita drept sponsorizarea personala de noi FBO prin dezvoltarea contactelor si sustinerea prezentarilor de oportunitate, recrutarea este un element cheie pentru o afacere de succes. Este un proces continuu in activitatea ta ca FBO, proces care genereaza o crestere permanenta a echipei si aduce energie si entuziasm.

Indiferent cat de mare este afacerea ta in acest moment, oamenii noi pe care ii recrutezi constant reprezinta „sangele proaspat” al business-ului tau. Acum, odata cu intrarea in vigoare a modificarilor din Politicile Companiei, ai inca un as puternic in maneca pentru a face recrutarea mai usoara, prin introducerea celui mai nou pachet Forever – Start Your Journey Pack – si a bonusului Boost pentru Asistent Supervizorii care isi indeplinesc statutul lunar de Activ cu 4 p.c.
cea mai frumoasa afacerepng

  Cum masuram recrutarea?
Prin Puncte Credit de la Preferred Customeri

De ce punem accentul pe Punctele Credit de la Preferred Customeri?
Pentru ca te ajuta sa-ti multiplici timpul si veniturile!

De exemplu, daca dedici 10 ore pe saptamana afacerii, vei fi platit pentru cele rezultatele celor 10 ore de efort personal.

Priveste ce se intampla atunci cand recrutezi alte persoane. Sa spunem sa sponsorizezi 5 FBO care lucreaza, fiecare, cate 10 ore pe saptamana. Inseamna 50 de ore in plus pentru care esti platit, pe baza rulajului generat, deci in total 60 de ore pe saptamana (desi tu, personal, muncesti doar 10).

Acum, sa spunem ca fiecare FBO al tau sponsorizeaza 5 persoane, asta inseamna 25 de persoane care aloca, fiecare, cate 10 ore afacerii. Adica 250 de ore in plus care, adaugate la cele 60, reprezinta un total de 310 ore pentru care tu esti platit.
banner blog noupng
Mai fa inca un pas si vei fi platit pentru rezultatele generate de aceste     1.560 de ore!


Recrutarea implica trei abilitati:
  • dezvoltarea de contacte noi
  • prezentarea oportunitatii
  • sustinerea noilor FBO sa ia startul in afacere
Cum iti evaluezi activitatile si eficienta in munca de recrutare?
Raspunde la urmatoarele intrebari:

•   In medie, cate contacte saptamanale stabilesti cu persoane pe care vrei sa le sponsorizezi?
•   In medie, cate prezentari de oportunitate tii pe saptamana pentru persoane pe care vrei sa le sponsorizezi?
•   Cati FBO ai sponsorizat personal in ultimele sase luni?
•   Cate Puncte Credit de la Preferred Customeri au fost pe bonusul tau recapitulativ luna trecuta?

Acorda-ti 1 punct pentru fiecare contact, prezentare, FBO sponsorizat etc. sus-mentionate, apoi compara cu cifrele de mai jos pentru a vedea unde e nevoie de imbunatatiri.
  • + 15+ puncte – Excelent!
  • + 10 - 14 puncte – Foarte bine!
  • + 5 - 9 puncte – Exploreaza mai mult!
  • + 0 - 4 puncte – Ratezi oportunitati
Daca ai obtinut mai putin de 10 puncte, trebuie sa acorzi mai multa atentie recrutarii. Ai toate instrumentele si motivele sa o faci, mai ales in aceasta perioada a anului. Pe langa produsele Forever, oportunitatea dezvoltarii propriei afaceri este un cadou minunat.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
arati mai binepng