Reconectează-te cu clienții tăi!

Lumea este astazi diferita, din multe puncte de vedere, dar este si momentul perfect sa te reconectezi cu cei cu care n-ai mai tinut de mult timp legatura si sa construiesti acel sentiment de comunitate. Probabil ai clienti care n-au mai plasat comenzi de ceva vreme sau persoane care nu erau decise, in trecut, sa-si inceapa propria afacere. Gandeste-te cum te-au ajutat pe tine produsele Forever sa gasesti echilibrul si gandeste-te la cei care ar putea avea aceleasi beneficii ca si tine, fie prin consumul produselor, fie prin inscrierea ca Forever Business Owneri.
seminarii onlinepng
Ia legătura cu vechii clienți sau cu cei care n-au mai plasat comenzi de ceva vreme.
Atunci cand iei legatura cu cineva cu care n-ai mai vorbit de ceva vreme, e important sa fii atent si sa te gandesti cum poti ajuta persoana respectiva.
Împărtășește informația despre oportunitatea de business.
Mai multi oameni ca niciodata cauta alternative la locurile de munca traditionale. Aceasta tendinta creste de ceva vreme, dar perturbarile recente ale pietei muncii din intreaga lume au determinat mai multe persoane sa acorde atentie unui nou tip de oportunitate.

Persoanele din lista ta de contacte care poate nu au fost gata sa devina Forever Business Owneri pot fi acum mai deschisi in privinta oportunitatii. La urma urmei, nevoile si experientele oamenilor se schimba si evolueaza, astfel incat ai putea intra in viata cuiva la momentul potrivit. Acestea fiind spuse, este important sa fii atent la modul in care prezinti oportunitatea, in special acum. In timp ce Forever ofera o oportunitate financiara, este nevoie de pasiune pentru produse si de munca sustinuta pentru a profita la maximum de Planul de Marketing.
produse recomandatepng
Nu e vorba doar de oportunitatea financiară.
Oportunitatea Forever reuneste oameni din intreaga lume pentru ca impartasesc o pasiune comuna pentru sanatate, stare de bine si sansa de a trai cea mai buna viata posibila. Forever Business Owner-ii nostri nu construiesc doar o afacere, ci construiesc o comunitate care se extinde peste tot pe Glob.
Cercetarile arata ca unul din trei profesionisti in vanzari directe au semnat formularul de inscriere pentru acel sentiment de apartenenta la comunitate si pentru a-si consolida relatiile cu oamenii care gandesc la fel ca ei. Acesta este motivul pentru care atat de multi FBO sunt mandri sa se numeasca parte a familiei noastre Forever! Gandeste-te la cei din lista ta de contacte care ar putea cauta acel sentiment de apartenenta la comunitate si ajuta-i sa inteleaga beneficiile de a deveni FBO.

Fă-ți timp pentru a înțelege nevoile și dorințele oamenilor.
Familia Forever este formata din oameni din intreaga lume, de diferite varste, din diverse domenii profesionale si se intinde pe mai multe generatii. Nevoile se schimba in functie de generatie si conteaza foarte mult sa intelegi ce calitati ale afacerii se potrivesc fiecarei generatii in parte, ce obiective diferite au, pe care le pot indeplini prin aceasta oportunitate.
Forever ofera cate ceva pentru fiecare, indiferent ca este in cautarea de a dezvolta o afacere full-time, de a obtine venituri suplimentare, de a cunoaste oameni ori de a beneficia de reducere la produse exceptionale, atat de dorite in intreaga lume. Prin intelegerea nevoilor si dorintelor contactelor tale, le poti adauga valoare educandu-i asupra modului in care oportunitatea poate functiona in viata lor.
banner 1png

Cum să te conectezi când nu te poți întâlni față-în-față.
Nu este niciun secret ca folosirea social media si a altor resurse online reprezinta un mod grozav de a te conecta cu oamenii atunci cand nu te poti intalni cu ei in persoana, dar cu siguranta nu este singurul mod. Cateodata, telefonul, prin mesaje transmise pe diverse aplicatii, SMS-uri sau prin trimiterea unui e-mail este cel mai bun mod de a lua legatura cu alte persoane.
Cel mai important lucru nu este platforma pe care o alegi, este mesajul. Daca esti autentic si cauti mereu moduri prin care sa imbunatatesti viata cuiva, vei reusi sa ajuti mai multe persoane sa arate bine, sa se simta mai bine si sa exploreze noi oportunitati. Ceea ce ai tu de oferit este cautat de tot mai multa lume astazi. Concentreaza-te pe cum poti sa creezi contacte valoroase si construieste o comunitate, in timp ce oferi oamenilor produse care ii ajuta sa arate si sa se simta cel mai bine.




Ești pregătit să începi?
Iata cateva lucruri de care sa tii cont:

Ce este indicat să faci...
  • Fii autentic si intelegator cu persoanele pe care le contactezi
  • Pune nevoile lor pe primul plan si gandeste-te cum ii poti ajuta in sensul asta
  • Creeaza o conexiune personala si construieste o comunitate de oameni care gandesc la fel
  • Educa oamenii in legatura cu libertatea si flexibilitatea marketing-ului direct
  • Imbratiseaza noi forme de comunicare

suplimentepng
Ce nu trebuie să faci...
  • Nu face promisiuni de castiguri
  • Nu face afirmatii medicale despre produse


Cel mai bun mod de a incepe este sa treci direct la actiune! Cauta in contactele tale si reia legatura cu persoanele care au incetat sa mai plaseze comenzi sau nu au fost pregatite in trecut sa devina Forever Business Owneri. Oamenii vor sa fie contactati de tine si doresc sa se simta mai conectati ca oricand. Ofera-le posibilitatea de a face parte din ceva maret – de a fi parte din familia noastra globala Forever!


Citeste mai multe detalii si sfaturi practice despre cum sa reiei legatura cu clientii tai intr-unul dintre cele mai noi materiale Forever – ghidul „Reconectează-te cu clienții tăi”, disponibil aici.
cea mai frumoasa afacerepng