Puterea recunoștinței


Recunoștința - cea mai mare investiție

Exprimarea sincera si simpla a aprecierii poate lumina ziua unui membru al echipei, poate schimba o saptamana proasta intr-una buna si chiar transforma un esec intr-o oportunitate de invatare.

Am avut o luna foarte aglomerata de cand v-am transmis ultimul mesaj, chiar inainte de a pleca sa vizitez familia Forever din Asia. In doar 7 zile, Aidan si cu mine am vizitat Singapore, Malaezia si Japonia. Am avut sansa sa ne reconectam cu membrii staff-ului si cu FBO pe care nu ii mai vazusem de cativa ani. A fost atat de bine sa revenim acolo!
produse recomandatepng
Cand eram in Malaezia, am mers in Johor Bahru pentru a celebra Success Day-ul cu cateva sute de FBO entuziasmati. A fost o zi grozava, plina de recunoasteri, povesti, fotografii si chiar si putin dans. Mi-a placut tare mult sa ascult toate experientele, povestile de succes si sa apreciez munca asidua de care e nevoie pentru a construi o afacere Forever puternica.

Am fost impresionat in mod special de povestea unei femei tinere pe nume Rawani. Este un FBO curajos, care ne-a povestit cum Forever a reusit sa ii redea increderea, libertate, un venit stabil si oportunitaea de a avea un program flexibil, in special cand viata ei a luat o intorsatura neasteptata in momentul in care fiul ei cel mic a fost diagnosticat cu leucemie.

Inainte de a deveni FBO, a fost nevoita sa renunte la munca ei de pana atunci pentru a avea grija de fiul sau. Asa cum va puteti imagina, era teribil de ingrijorata de situatia fiului ei, de pierderea venitului si de cum va arata viitorul lor. Din fericire, munca asidua a dat roade pentru ea, fiul ei si-a revenit si a reusit sa isi construiasca o afacere Forever stabila, cu care isi intretine familia.
cea mai frumoasa afacerepng
Ne imaginam cu totii cat de terifianta a fost experienta prin care a trecut cu fiul ei pentru intreaga familie si ne-a facut sa ne dam seama ca, din nefericire, nu toate povestile au un final fericit ca acesta. Dar sa descopar cum Forever i-a furnizat vehiculul necesar prin care si-a adaptat si ajustat viata pentru nevoile pe care le avea m-a facut sa am un sentiment profund de apreciere.

Recunostinta trebuie sa fie cea mai eficienta investitie pe care o putem face in echipele noastre. Exprimarea sincera si simpla a aprecierii poate lumina ziua unui membru al echipei, poate schimba o saptamana proasta intr-una buna si chiar transforma un esec intr-o oportunitate de invatare.

Cred ca de aceea am iubit atat de mult tema de la aniversarea a 39 de ani a Forever Japonia, care a avut loc in iunie – ”Multumesc”. Aceasta tema a fost aleasa din doua motive: primul este, bineinteles, legat de recunostinta profunda pe care o avem pentru cei aproape 40 de ani de succes continuu si pentru relatia pe care o avem cu familia de FBO de acolo. Al doilea tine de faptul ca pronuntia cifrelor 3 si 9 in japoneza este ”san” si ”kiu”, care suna similar cu ”thank you” (multumesc). Acest joc fonetic a fost potrivirea perfecta pentru tema aleasa de FLP Japonia la celebrarea a 39 de ani de continua crestere si succes.
BANNER BLOG 2png
Cand Aidan si cu mine ne-am urcat in avion, pentru a reveni acasa, m-am gandit mult la amploarea Forever. Se intinde pe o perioada de 44 de ani, in peste 160 de tari, are o gama de peste 100 de produse, nenumarate evenimente globale uriase, un management vast al lantului de distributie si mii de oameni care lucreaza intr-o perioada economica si sociala provocatoare. Cu toate acestea, gandindu-ma la asta, nu m-am simtit deloc coplesit sau ingrijorat. Ca sa fiu sincer, chiar m-a inspirat, deoarece stiu ca sunt inconjurat de cei mai buni FBO, angajati si furnizori din industrie.

Sunt extrem de recunoscator pentru Forever, o companie care a oferit speranta milioanelor de oameni precum Rawani – si oamenilor ca tine si ca mine. Mai sunt atat de multi oameni cu care sa impartasiti afacerea, asa ca va provoc sa raspanditi puterea Forever in jurul vostru. Este nevoie ca fiecare dintre noi sa facem tot ce putem si sa ne reinnoim angajamentul pentru a ne asigura ca oricine, oriunde poate gasi mai multe motive pentru a spune ”san kyu” - Multumesc!

Continuati pe drumul vostru,
Gregg Maughan
Presedinte FLP International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng