Puterea lui a fi mai mult


Puterea lui "a fi mai mult"

M-am gandit foarte mult, in ultimii ani, la cine suntem – si la calitatile care ne fac nu doar dezvoltatori de afacere mai puternici, ci si oameni mai puternici. Ma tot intorc la ideea ca a-ti construi o viata mai buna nu este doar despre lucrurile pe care vrei sa le faci, ci despre efortul pe care-l depui pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Ma concentrez pe evaluarea tuturor lucrurilor pe care vreau sa le fac si ma gandesc la cine trebuie sa fiu pentru a ajunge acolo. In loc sa ma gandesc la sarcinile care trebuie indeplinite, ma gandesc la oamenii pe care ii admir si la caracteristicile pe care acestia le intrunesc pentru a face lucruri marete. As vrea sa va provoc sa faceti acelasi lucru. Procedand astfel, adaugati ceva important la lista de lucruri pe care le aveti de facut – suflet si hotarare.

Fie ca va doriti sa va calificati la un nou nivel in Planul de Marketing, sa va imbunatatiti conditia fizica, sa aveti mai mult timp liber pe care sa il petreceti cu familia sau orice alt obiectiv pe care vi l-ati stabilit, aceste patru idei va vor ajuta sa va mentineti pe drumul ales si sa avansati in tot ce va propuneti.
produse recomandatepng
FIȚI DEDICAȚI
Indiferent de ceea ce va doriti pentru voi anul acesta, nu uitati sa ramaneti dedicati. Uneori, recidivele sunt dincolo de controlul nostru, dar voi puteti decide daca lasati blocajele sa va tina pe loc sau veti ramane dedicati viziunii voastre si veti continua.

FIȚI HOTĂRÂȚI
Ai auzit vreodata pe cineva spunand ca are o vointa de fier? Inseamna ca vointa cuiva este mai puternica decat fortele care ameninta sa il indeparteze de pe drumul ales. Vointa voastra va va impiedica sa va lasati distrasi. Uneori, s-ar putea sa nu va simtiti motivat sa petreceti cateva ore cautand prospecti sau verificandu-va linia inferioara. Nimeni nu poate fi motivat in fiecare seunda a zilei. Dar cei care au vointa pot munci pentru obiectivele lor chiar si in acele zile cand poate parea tentant sa lase deoparte unele actiuni.
raspundem intrebarilorpng
FIȚI INOVATORI
Traim intr-o stare de evolutie constanta. Tehnologia se schimba mereu, la fel si instrumentele pe care le folosim pentru a comunica intre noi. Daca sunteti intotdeauna dispusi sa va adaptati, sa invatati si sa imbratisati lucruri noi, veti descoperi ca obiectivele voastre sunt mai usor de atins.

FIȚI INTENȚIONAȚI
Rutinele sunt confortabile, dar nu ramaneti in aceasta stare de comoditate. Actionati in fiecare zi pentru a va apropia de obiectivele care sunt cele mai importante pentru voi? Nu stati confortabil si nu lasati ca lucrurile sa se intample in jurul vostru. Traiti cu intentie. Fiti proactivi. Preluati controlul si straduiti-va sa creati in fiecare zi circumstante pentru a va construi viata dorita.

Pe masura ce ne indreptam spre un alt an plin de entuziasm, sper sa va amintiti aceste patru idei si sa va ganditi la modul in care le puteti folosi in viata voastra. Pe masura ce va pregatiti sa trati la maxim fiecare moment si sa va atingeti toate obiectivele minunate, cautati sa faceti mai mult decat ceea ce faceti acum pentru a ajunge acolo si ganditi-va la cine va trebui sa fiti.

Continuați să zâmbiți,
Gregg Maughan, Presedinte FLP International
cea mai frumoasa afacerepng
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng