Produsul sinonim cu revigorarea vara aceasta


Inspirat de natură, ideal pentru întreaga familie

Cand temperaturile cresc in termometre, ne bucuram mai mult ca niciodata de momentul in care ajungem acasa si ne delectam cu racoarea si prospetimea unui dus rece, la care adaugam senzatia extraordinar de revigoranta oferita de Aloe Body Wash, un gel de dus inspirat de natura, gandit pentru intreaga familie.

De la miros, culoare, spuma si pana la proprietatile de curatare, natura este cea care pune la treaba ingredientele pentru ca tu sa te bucuri de un produs minunat la fiecare spalare.

Dușurile reci, o alegere inspirată pentru vară

Stiai ca vara este recomandat sa faci dusuri reci si sa folosesti produse de ingrijire cu ingrediente care intensifica senzatia de racorire si care sunt blande cu pielea si o ajuta sa-si revina dupa expunerea la soare si la factorii de poluare?

Iata doar cateva dintre beneficiile dovedite ale dusurilor reci:

-           energizeaza rapid – stimuleaza circulatia sangelui
-           amplifica starea de bine
-           amelioreaza rapid disconfortul muscular dupa efort fizic prelungit
-           contribuie la sanatatea pielii (care devine mai ferma)
-           ajuta la inchiderea cuticulelor firelor de par, favorizand o coafare mai usoara si, in ultima instanta, un par mai stralucitor  
-           sporeste eficienta efortului de a pierde in greutate
-           imbunatateste calitatea somnului
-           are un efect antistres imediat

Aloe Body Wash pune natura la lucru in cele mai delicate moduri.
Ingrediente cheie:

• Aloe vera
• Glicinat de sodiu derivat din nuca de cocos
• Ulei de argan, supranumit si „aurul lichid al Marocului”
• Extract din floare de arnica
• Esteri de jojoba

Aloe Body Wash este o formula noua care contine agenti de curatare puternici si, in acelasi timp, delicati si atenti cu pielea.

Ingredientul vedeta, la fel ca in multe alte produse Forever, ramane gelul pur de Aloe vera, cu efect revigorant si, mai ales, calmant, de care te poti bucura dupa o zi lunga de vara, in care pielea este expusa direct si intens la soare si la factori de mediu nocivi.

Aloe Vera contine peste 75 de ingrediente active - vitamine, minerale, zaharide, aminoacizi, acizi grasi, enzime, acizi salicilici - cu multiple proprietati benefice pentru piele.

In plus, ajuta la combaterea imbatranirii cutanate prin mentinerea hidratarii, in timp ce adaosul de vitamine A, C si E hranesc pielea si ii sustin aspectul sanatos.

Curatarea blanda este posibila datorita ingredientelor precum uleiul de argan, extractul din floare de arnica si esterii hidrolizati de jojoba, care mentin pielea moale, sporindu-i in acelasi timp hidratarea si catifelarea.

Nu contine sulfati, insa nu inseamna ca Aloe Body Wash nu-ti ofera bucuria de a-ti imbraca pielea intr-o spuma delicata.

Dimpotriva, datorita glicinatului de sodiu extras din nuca de cocos (ingredient natural!) te bucuri de o spuma bogata, cremoasa, care se clateste usor, fara a afecta hidratarea.
Beneficii cheie:

• Inlatura impuritatile delicat, dar in profunzime
• Mentine si favorizeaza hidratarea pielii
• Improspateaza pielea
• Are pH echilibrat
• Nu contine gluten
• Iubit de vegetarieni si vegani
• Certificat IASC, Kosher, Halal, PETA

Formula din gelul nostru de dus are un parfum bogat si imbietor de lemn, ambra si un amestec cald de ierburi, pentru o aroma subtila, atat pe placul femeilor, cat si al barbatilor.

Este posibil sa observi ceva putin diferit la culoarea unica a Aloe Body Wash. Nuanta placuta, verde ca spuma marii, provine din clorofila naturala de cupru si completeaza parfumul bogat de iarba, lemn si ambra.
Ce spun consumatorii?


“I se simte placut mirosul subtil de uleiuri si ingrediente botanice. Este revigorant si energizant, dar in acelasi timp relaxant si calmant. Si cel mai mult ma bucur ca-l pot folosi cu incredere si pentru copilul meu. Este cu adevarat un produs pentru intreaga familie.” (Alexa M.)

“Abia am inceput sa consum produsele Forever si Aloe Body Wash a fost printre primele pe care le-am testat. Mi-am dorit mereu un gel de dus bun, fara parabeni si sulfati, cu ingrediente de calitate. Cel mai tare m-a incantat faptul ca are Aloe vera si ulei de argan, ingrediente atat de pretioase pentru piele. In plus, il pot folosi cu incredere si pentru copiii mei, de 3 si 7 ani.” (Ioana A.)

“L-a cumparat sotia mea si am zis sa-l incerc si eu. M-am bucurat sa descopar un gel de dus care nu miroase puternic si nu are parfumuri specific feminine, cum se intampla cu multe geluri de dus pentru doamne. Asa ca-l putem folosi amandoi, ceea ce e un castig pentru noi, deoarece nu mai trebuie sa cumparam produse diferite. Cred ca si noi, barbatii, meritam produse de calitate si o ingrijire corecta, cu ingrediente naturale.” (Cosmin S.)

CUMPARApng


Tu ce spui? L-ai incercat? Daca da, te invitam sa intri pe site aici, sa dai click pe "Adauga o recenzie" si sa ne lasi acolo parerea ta despre el. Opinia ta conteaza mai mult decat crezi!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

youtubepng