Produsul lunii august – deliciul suprem pentru tenul tău


Ideala vara, cand tenul ravneste dupa extra hidratare si nutrienti care sa ii redea vitalitatea si stralucirea dupa expunerea la soare. Este masca de fata cu care merita sa iti rasfeti pielea si sa inchei sezonul de vara - are tot ce-i trebuie ca sa ii redea tonusul si luminozitatea dupa o perioada lunga in care a fost scaldata din plin in soare. A primit certificarea EXCELENT in urma testelor dermatologice efectuate de Dermatest si am desemnat-o produsul lunii august, deoarece stim cata nevoie are tenul bronzat de ea. Multi ati ghicit – este Aloe Bio-Cellulose Mask si azi o (re)descoperim impreuna.

Dupa cum bine stiti, Aloe Bio-Cellulose Mask a revenit de curand intr-o formula noua si este si mai accesibila la pret ca niciodata, ceea ce o face de neratat in urmatorul cos de cumparaturi :) Este produsul lunii si cel care nu trebuie sa va lipseasca din rutina de ingrijire atat vara, cat si imediat dupa aceea. Aflam impreuna de ce.

7png


Stiati ca?

Mastile tip servetel sunt ultimul trend in industria de ingrijire a pielii si se estimeaza ca, la nivel global, piata va creste cu 8.76% in perioada 2024-2029?
Mastile tip servetel sunt concepute, in principal, pentru hidratare puternica? Este punctul lor forte, dar atentie, nu curata porii sau machiajul ori urmele de murdarie de la suprafata pielii – tenul trebuie pregatit inainte de aplicarea acestui tip de masca.
Tonerul pregateste porii pentru „bunatatile” din masca si regleaza pH-ul din piele? Dupa demachierea si curatarea pielii, folositi Balancing Toner inainte de aplicarea Bio-Cellulose Mask.
●Desi masca este scufundata intr-un ser hranitor si hidratant, ea nu inlocuieste pasul de aplicare a serumului – asadar, dupa ce dati jos masca, asigurati-va ca aplicati cu generozitate hydrating serum sau firming serum. Nu clatiti pielea inainte de aplicarea serumului.
Bio-Cellulose Mask este de unica folosinta, dar nu polueaza deloc mediul inconjurator? Mai mult decat atat, dupa ritualul de ingrijire, masca noastra poate fi reciclata pentru compost, fiind biodegradabila.
●Daca tii plicurile la frigider pe timpul verii inainte de aplicare, te vei bucura de o senzatie de racorire si calmare rapide, mai ales dupa expunerea la soare? Pe langa senzatia de racorire care ofera un confort sporit, este extrem de bogata in Aloe vera, planta care are cele mai rapide proprietati de calmare si regenerare a pielii.
●Exista un truc care va ajuta sa aplicati corect masca? Pentru beneficii optime este important ca masca tip servetel sa acopere corespunzator toata suprafata pielii. Insa stim ca aceste masti vin intr-o forma standard si nu sunt create pe dimensiuni. Totusi, daca incepi sa aplici masca dinspre frunte spre barbie (aplatizand-o usor cu degetele) este mai usor si se asaza corect.


7png


Aloe Bio-Cellulose Mask
, ingrediente premium și combinații de ultimă oră

Ne aliniem constant celor mai recente descoperiri si tendinte in ceea ce priveste ingrijirea pielii si cautam mereu noi modalitati de imbunatatire a beneficiilor produselor noastre. Iar Aloe Bio Cellulose Mask a trecut deja printr-un „upgrade””.  Pentru o piele mai catifelata si neteda, am adaugat noi ingrediente de top pentru ingrijirea pielii. Este vorba de Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Ulei de Jojoba), Limnanthes Alba (Ulei de Seminte de Meadowfoam), Polyglyceryl-6 Stearate si Polyglyceryl-6 Behenate.

Contine, la fel ca mai toate produsele Forever, si gel pur si proaspat din frunzele de aloe, si iarba de mare, ambele infuzate in tesatura bio-celulozei pentru a calma si hrani pielea. Un ser imbogatit cu ceai verde si extract din seminte de castan salbatic ajuta la refacerea pielii obosite, la combaterea radicalilor liberi, are efect anti-aging si reduce roseata. Adaugarea uleiului din seminte de Limnanthes alba (Meadowfoam) emoliaza pielea, in timp ce uleiul de jojoba ofera hidratare.

Aloe Bio-Cellulose Mask continua sa duca inovatia cu un pas mai departe. Pentru ca este fabricata din bio-celuloza, un material organic care poate retine o cantitate imensa de umiditate. Acest lucru il face ideal pentru a „transporta” toate ingredientele uimitoare direct in piele. Este un material maleabil, cu fibre fine, de 1.000 de ori mai subtiri decat firul de par, ceea ce inseamna ca se muleaza perfect pe conturul fetei. Masca nu contine parfum sintetic adaugat. Orice miros din materialul mastii este natural si provine de la ingredientele din formula.

Da, Aloe Bio-Cellulose Mask de la Forever ofera acelasi efect puternic hidratant cu proprietati anti-imbatranire, toate intr-un plic de aceeasi dimensiune ca ambalajul anterior (25 de grame).

Este potrivita pentru toate tipurile de ten, usor de aplicat si nu necesita clatire.

7png


Practică și mai accesibilă ca niciodată

In ceea ce priveste ambalajul, fiecare cutie contine acum 3 pliculete in loc de 5. Din cercetarile noastre si din feedback-ul consumatorilor am dedus ca o persoana foloseste o masca faciala de maxim 3 ori pe luna. De aceea, am decis sa reducem numarul de bucati din cutie, ceea ce a atras un alt beneficiu important, in avantajul consumatorilor - un pret mai mic. Desigur, masca poate fi folosita ori de cate ori o persoana simte ca are tenul incarcat, obosit.

Cum se folosește?

Foloseste masca ori de cate ori simti ca tenul tau are nevoie. Deschide un plic si desfa masca. Este protejata de o tesatura subtire, pe ambele parti. Indeparteaza una dintre tesaturi si pune-o deoparte. Aplica masca pe fata. Apasa usor, pentru a te asigura ca este corect aplicata. Indeparteaza a doua parte a tesaturii si pune-o deoparte. Indeparteaza masca de pe fata dupa 20 de minute. Nu necesita clatire. Maseaza cantitatea de produs ramasa pe fata si decolteu, pentru un aspect intinerit.

Cu ce produse Forever se combină cel mai bine?

Da, se combina perfect cu gama Sonya sau cu produsele avansate de ingrijire a pielii infinite by Forever, precum si cu oricare dintre celelalte produse din gama Targeted. De asemenea, nu uita de Balancing Toner inainte de aplicarea mastii si de unul dintre serumurile noastre remarcabile, imediat dupa ce dai masca jos: firming serum, multiplu premiat international, si hydrating serum, un alt produs premiat cu super beneficii anti-aging.

Si nu uita un pas extrem de important al rutinei de ingrijire a tenului: aplica protecting day lotion si bucura-te de zilele frumoase de vara fara grija razelor de soare care ti-ar putea afecta pielea.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png