Produsele Forever te invită la plimbare


5 beneficii ale mersului pe jos care te vor face să ieși la o plimbare chiar acum! Cum te ajută produsele Forever?

Multi oameni nu recunosc mersul pe jos ca fiind un antrenament real. Poate ca este prea usor, prea comun, prea placut sau prea relaxant pentru a fi considerat o forma serioasa de exercitii fizice. De fapt, cel mai bun lucru despre aceasta activitate este ca e una dintre cele mai usoare si la indemana forme de miscare pe care le poti practica in mod constant.

Mersul pe jos timp de 30 de minute in fiecare zi iti poate imbunatati sanatatea in mai multe moduri decat te-ai astepta. Nu numai ca este o modalitate fantastica si cu impact redus de exercitii cardio, dar iti poate imbunatati in mod semnificativ sanatatea mentala si emotionala, precum si starea de bine, incepand de la controlul nivelului de stres si pana la calitatea somnului.

Luna aceasta sarbatorim Ziua Iesitului la Plimbare, mai exact pe 22 noiembrie, asa ca ne-am gandit sa impartasim cu tine o lista cu cinci beneficii ale mersului pe jos si sa te incurajam sa incalti ceva comod si sa iesi la o plimbare cu cei dragi sau, de ce nu, chiar de unul singur.
produse recomandatepng

1. Scade stresul și îmbunătățește starea de spirit

Nu este un secret ca exercitiile fizice sunt o modalitate bine documentata si dovedita de a reduce stresul. Mersul pe jos elibereaza endorfine, o substanta chimica ce favorizeaza o stare de bine precum rasul sau sentimentul de iubire. Endorfinele interactioneaza cu receptorii din creier si aduc sentimente de bunastare, o stima de sine crescuta, o toleranta crescuta la durere si chiar o senzatie de euforie.

In plus, daca faci o plimbare intre 5 si 30 de minute in timpul zilei, de 2 ori pe saptamana, poti beneficia de vitamina D, care este esentiala pentru sanatatea oaselor, spun cercetatorii, dar daca nu este suficient poti suplimenta cu Forever Calcium. Are o aroma placuta de vanilie, contine 800 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului. Doua tablete la micul dejun si doua la cina constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Daca esti in cautarea unui supliment care nu doar completeaza aportul de vitamina D, ci si furnizeaza nutrienti importanti pentru mentinerea echilibrului pentru femei, alege Vitolize Women, sau Vitolize Men, care vine in ajutorul barbatilor care vor sa se simta bine si in forma mereu.
banner blog noupng

2. Susține o bună imunitate

Un alt beneficiu pentru sanatate al mersului pe jos in fiecare zi este ca sustine sistemul imunitar. Cercetatorii cred ca exercitiile fizice pot stimula in mod semnificativ functia imunitara, putand provoca o modificare a anticorpilor si a celulelor albe din sange, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Cresterea temporara a temperaturii corpului poate, de asemenea, sa impiedice dezvoltarea bacteriilor, incetinind in acelasi timp eliberarea hormonilor de stres (care pot creste sansele de imbolnavire). In plus, mersul pe jos poate elimina bacteriile din plamani si caile respiratorii, reducand astfel riscul de a contracta raceala sau gripa.

Daca vrei sa ai un extra boost de energie si de stare de bine, ideal este sa suplimentezi organismul cu Forever Immune Gummyun mix de 10 vitamine si zinc care contine vitaminele A, B6, C și D3, iar beneficiile nu se opresc aici. Vitaminele A, C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitaminele K1 și D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, in timp ce vitaminele B6, B12 si biotina contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
produse recomandatepng

3. Arde calorii și te ajută să rămâi FIT

Mersul zilnic pe jos creste metabolismul prin arderea caloriilor suplimentare si prin mentinerea in forma a muschilor, ceea ce este deosebit de important pe masura ce inaintam in varsta.
Cea mai buna parte? Nu trebuie sa te obosesti pe o banda de alergare la sala de sport pentru a vedea aceste beneficii. Poti sa-ti reduci grasimea corporala doar mergand pe jos de la serviciu in fiecare zi.

Iar ca plimbarea sa fie si mai placuta si sa fii si bine hidratat, ia cu tine si un Forever Freedom, care combina gelul stabilizat de Aloe vera cu gust placut de portocala cu vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.
BANNER BLOG 2png

4. Dormi mai bine

Daca mergi pe jos in mod regulat, vei dormi mai bine noaptea. Asta pentru ca activitatea fizica stimuleaza in mod natural efectele melatoninei, hormonul somnului. Un studiu din 2019 a constatat ca femeile aflate la menopauza care fac activitate fizica de intensitate usoara pana la moderata dorm mai bine noaptea fata de cele sedentare. Un alt studiu recent a constatat ca adultii sanatosi care au mers zilnic pe jos au avut un impact pozitiv semnificativ asupra calitatii somnului si a duratei somnului.
raspundem intrebarilorpng

5. Îmbunătățește creativitatea

Fie ca te simti blocat la locul de munca, fie ca esti in cautarea unei solutii la o problema dificila, cercetarile arata ca este o idee buna sa faci miscare. Potrivit unui studiu din 2014 publicat in Journal of Experimental Psychology, Learning, Memory and Cognition, o plimbare poate stimula creativitatea. Cercetatorii au administrat subiectilor teste de gandire creativa in timp ce stateau jos si in timp ce se plimbau si au constatat ca cei care se plimbau gandeau mai creativ decat cei care stateau jos.
banner 1png

Cum să faci din mersul pe jos un obicei de zi cu zi?

Nu uita ca orice plimbare in aer liber are nevoie de o protectie SPF, in special acum, ca ne bucuram de o toamna atat de blanda si insorita, iar Protecting Day Lotion este aliatul perfect cand vine vorba de ingrjirea tenului tau. Are grija de pielea ta datorita mixului de uleiuri din compozitie, precum uleiul de rapita, de ricin si de curmale de desert, toate bogate in antioxidanti. Formula contine o forma non-nano de zinc, prietenoasa cu mediul si oceanele, care permite produsului sa se absoarba usor in piele, fara a lasa urme albe.
suplimentepng

Acestea sunt cateva trucuri simple pe care ti le recomandam pentru a face pasi in plus.

  • Foloseste scarile in loc de lift.

  • Parcheaza mai departe atunci cand ai treaba prin oras.

  • Participa la o "sedinta in mers” in loc sa stai la birou.

  • Plimba-te in jurul terenului in timpul antrenamentului sportiv al copiilor.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng