Produse Forever pentru îngrijirea pielii pe timpul verii


Ce produse Forever ne ajută să ne îngrijim pielea pe timpul verii?

Vara e aici! Desi vremea poate fi imprevizibila, este foarte important sa ai grija de pielea ta in timp ce te bucuri de soare.
 
Nu intotdeauna putem evada in vacanta tropicala la care visam. Insa putem totusi sa iesim la soare si sa ne bucuram de toate beneficiile lui, dintre care amintim doar imbunatatirea starii de spirit, sintetizarea vitaminei D si petrecerea timpului liber in natura. Hai sa o privim ca pe o vara in care sa ne propunem sa avem mai multa grija de noi insine, sa apreciem mai mult timpul petrecut afara, in parc sau pe plaja, la o plimbare la tara sau pur si simplu in gradina. Desi cu totii avem nevoie de o schimbare in ritmul vietii de zi cu zi, este foarte important sa ne asiguram ca suntem proactivi in ceea ce priveste ingrijirea pielii, astfel incat sa o mentinem sanatoasa si stralucitoare si sa o protejam de expunerea excesiva la razele UVA si UVB.
Ce inseamna o expunere excesiva la soare?
Razele UVA si UVB pot fi tolerate pana la un anumit punct, in functie de fototipul tau de piele. Cu toate acestea, o expunere excesiva la aceste raze poate duce la aparitia unor semne de imbatranire prematura sau modificari in structura si aspectul pielii. Sa ai grija de pielea ta este una dintre cele mai simple modalitati de a cultiva grija fata de tine insuti pe termen lung.
 
Biblioteca Nationala de Medicina din SUA afirma ca “semnele clinice de imbatranire sunt influentate in mod esential de factorii externi, in special de expunerea la soare. Intr-adevar, expunerea la UV pare a fi responsabila pentru 80% dintre semnele vizibile ale imbatranirii faciale.” Razele UVB provoaca daune la nivelul straturilor superioare ale pielii, provocand arsuri solare. Razele UVA pot trece de bariera norilor sau a ferestrelor si pot afecta stratul mijlociu al pielii, ceea ce duce la o imbatranire prematura, cum ar fi ridurile, liniile fine, pielea uscata si hiperpigmentata.
 
Asadar, fie ca este vorba de protectie sau calmare, fie de refacerea hidratarii in lunile de vara, Forever are mai multe produse care te  vor ajuta sa ai grija ca intreaga familie sa fie protejata.

Protecție:

Protecting Day Lotion este o lotiune de protectie solara pe baza de minerale naturale, care contine peste douazeci de ingrediente de ingrijire a pielii si factor de protectie solara (SPF) 20 cu spectru larg, care ofera protectie zilnica impotriva razelor UV daunatoare. Contine extracte vegetale puternice care asigura hidratare intensa, cum ar fi crambe, o planta originara din zona Marii Mediterane, care are proprietati naturale puternice de refacere cutanata, precum si un continut ridicat de acizi grasi care ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii tenului. De asemenea, contine si extract din trandafir de Ierichon, care are capacitatea de a supravietui in zone intens aride si, in cateva ore, isi poate reface rezerva de apa. Se aplica inainte de produsele pentru machiaj sau pur si simplu inainte de a iesi din casa.
Aloe Sunscreen te ajuta sa te bucuri de soare fara ca razele nocive sa-ti afecteze pielea. SPF 30 ofera protectie impotriva razelor UVA si UVB, calmeaza, hidrateaza si protejeaza pielea expusa la soare. Rezistenta la apa si cu o formula pe baza de oxid de zinc non-nano particule, aceasta crema protejeaza recifurile de corali, datorita protectiei solare pe baza de oxid natural de zinc. Ofera o protectie speciala, superioara, datorita adaosului de vitamina E si concentratiei ridicate de Aloe vera. Aplica generos pe fiecare zona expusa la soare, la fiecare 2 ore sau chiar mai frecvent, daca intri in apa sau transpiri.

Calmare și catifelare:

Aloe Vera Gelly este in esenta identic cu gelul din interiorul frunzelor de Aloe vera, care se absoarbe foarte usor in piele. Acest gel calmeaza si hidrateaza in profunzime pielea. Perfect pentru orice tip de piele, gelul se absoarbe usor si hidrateaza intens, fiind un companion ideal in orice trusa de prim ajutor.
 
Formula calmanta a produsului Aloe First, cu Aloe vera si propolis, foloseste toata puterea plantei de aloe, plus un complex de extracte vegetale cu proprietati intens hidratante. Spray-ul calmeaza si ofera o bariera excelenta intre pielea sau parul tau si particulele nocive din atmosfera, asigurand in acelasi timp o hidratare suplimentara, cu pH echilibrat, pentru pielea sensibila. Acest produs versatil iti permite sa experimentezi puterea de calmare rapida a Aloe vera atunci cand ai nevoia de ea.

Refacere:

Hydrating Serum de la Forever stimuleaza hidratarea cu cele 4 tipuri de acid hialuronic care ajuta la pastrarea nivelului de apa, ducand-o in cele mai profunde straturi ale pielii. Serumul contribuie la protejarea impotriva factorilor de stres din mediul inconjurator si se absoarbe rapid in piele datorita extractelor vegetale si acizilor grasi din plante. Aplica-l dupa curatarea tenului, dar inaintea cremei de hidratare preferate Forever, care ii sporeste eficacitatea. Poti sa-l folosesti chiar inainte de aplica machiajul.
 
Adauga Smoothing Exfoliator sau Aloe Scrub inainte de a aplica o lotiune autobronzanta si completeaza cu una dintre lotiunile tale hidratante preferate, precum Aloe Propolis Creme. Toate acestea completeaza rutina ta de ingrjire cu Sonya Daily Skincare System pentru tenul gras sau mixt sau Infinite by Forever Advanced Skincare System pentru tenul uscat sau matur, de doua ori pe zi, pentru a ajuta la curatarea si hranirea pielii.
 
Care sunt produsele tale Forever preferate de ingrijire a pielii care te ajuta sa te simti protejat in lunile de vara?
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng