Produse și rețete Forever pentru vegetarieni și vegani


Vegetarian sau vegan? Avem produse și rețete perfecte pentru tine.


Sa facem lucrurile corect este esenta a tot ceea ce facem in Forever. Respectam standardele inalte pe care ni le-am impus deoarece credem cu adevarat ca putem ajuta oamenii din intreaga lume sa arate si sa se simta mai bine. Acest lucru include si obtinerea certificarilor care sa va ofere voua incredere in calitatea si puritatea fiecarui produs consumat. Aceste certificari recunoscute la nivel global confirma ca produsele pot fi consumate in siguranta si atesta angajamentul pe care Forever si l-a asumat fata de respectarea nevoilor clientilor nostri din intreaga lume.

In plus, multe dintre produsele Forever nu contin ingrediente de origine animala, fiind astfel potrivite si pentru vegetarieni si vegani, inclusiv produsele noastre vedeta, care ne-au facut si continua sa ne faca celebri in intreaga lume – bauturile din gel de Aloe vera, iar cele mai multe dintre produsele noastre nu contin gluten. Forever se bucura si de certificarea Leaping Bunny, ceea ce inseamna ca produsele noastre nu sunt testate pe animale. Controland procesul de la planta la produs si colaborand doar cu furnizori de incredere, ne asiguram ca tot ceea ce contin produsele noastre, de la materiile prime si pana la produsul finit, nu este testat pe animale.

Pentru ca 1 octombrie marcheaza, la nivel global, Ziua Mondiala a Vegetarienilor, am vrut sa facem un pas mai departe si sa va ajutam sa includeti produsele noastre vegane in cateva retete vegane delicioase.

  Supa super verde
Este bogata in vitamine, vegana si extrem de satioasa. Pentru un aport nutritiv suplimentar, adaugati un pliculet de Forever Supergreens, vegan si extrem de hranitor.

Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
½ ceapa mare (tocata)
4 catei de usturoi (tocati)
650 ml supa de legume
1 broccoli (tocat)
2 tulpini de telina (tocate)
1 cana mazare verde
120 g spanac
1 conserva de 400 g de fasole cannellini
Sucul de la o lamaie
2 linguri marar proaspat tocat
Sare si piper (dupa gust)
1 pliculet de Forever Supergreens
 
Mod de preparare:
Intr-o oala mare, la foc mediu, incalziti uleiul de masline si inabusiti ceapa timp de 3-4 minute, pana incepe sa se inmoaie. Adaugati usturoiul si caliti inca 1-2 minute. Adaugati supa de legume, broccoli, telina si mazarea. Reduceti focul la mediu-mic si fierbeti timp de 15 minute, pana cand legumele sunt fragede. Transferati supa intr-un blender si adaugati spanacul, fasolea, sucul de lamaie, mararul, sarea si piperul si pliculetul de Supergreens. Mixati pana la omogenizare si mai asezonati dupa gust.
produse recomandatepng
Smoothie verde
Un smoothie este o modalitate rapida, proaspata si sanatoasa de a incepe ziua.

Ingrediente:
70 g varza kale
250 ml gel de Aloe vera (incercati fiecare aroma, pentru o varietate de gusturi)
½ portocala
100 g ananas
½ banana
 
Mod de preparare:
Puneti varza kale, portocala si gelul de Aloe Vera intr-un blender. Mixati pana la omogenizare. Apoi adaugati ingredientele ramase si amestecati.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng