Primii Pasi spre Manager


Primii pași spre succes!
Stii deja ca planificarea riguroasa este primul pas spre construirea unei afaceri Forever de succes. Inainte de a pune in scris pasii pe care ii ai de parcurs, e bine sa-ti reamintesti ca reusitele tale sunt in stransa legatura cu reusitele partenerilor din echipa ta. Daca ei au succes, si tu ai succes. Ai la dispozitie o brosura extrem de bine conceputa, care iti ghideaza pasii in munca alaturi de partenerii tai.
De ce Primii Pași spre Manager?
•   Sistem de lucru simplu si usor de invatat / replicat:
          - Pentru tine
          - Pentru echipa ta
•   Radiografie a afacerii tale
•   Ideala pentru activarea unor Novus Customeri in primele 30-60 de zile de la inscriere, pentru ca le arata, pas cu pas, etapele corecte pe care sa le urmeze.
In cateva capitole extrem de bine structurate, brosura te ajuta sa parcurgi, alaturi de partenerii tai, drumul de la Novus Customer la Manager si porneste de la o intrebare esentiala pentru oricine, in special la inceput de drum:
seminarii onlinepng
Ce vrei să realizezi?
E momentul in care il ajuti pe noul membru al echipei tale sa-si descopere motivatia si obiectivele. La intrebarea “De ce vrei sa ai o afacere proprie?”, oamenii raspund adesea vag. Este esential sa ii ajuti sa identifice obiective concrete pentru care sunt dispusi sa actioneze. Spre exemplu, daca cineva vrea mai mult timp liber, intreaba-l cat de mult timp isi doreste? Ce va face cu el dupa ce-l va obtine? Cum va arata ziua, saptamana sau viata lui cand va atinge acest obiectiv? Sau, cand cineva spune ca vrea mai multi bani, intreaba-l ce suma isi doreste? De ce este important sa o obtina? Cum se va simti daca va reusi? Ajuta-l sa-si imagineze cum s-ar putea schimba viata lui, care este obiectivul lui nr. 1, iar motivatia va face restul.
Rolul tău, ca sponsor
Este de a construi o viziune si de a-i ajuta pe cei care folosesc brosura sa-si lanseze afacerea si sa recruteze cat mai repede alti FBO. Pentru ca vor obtine, pe langa placerea de a folosi produsele, si satisfactia unui venit suplimentar. In plus, fidelizarea noilor consumatori va fi mai mare. Iar menirea sponsorului este sa faca acest lucru sa se intample.

Prima indatorire a unui sponsor responsabil este planificarea primelor intalniri 1 la 1, in primele 48 de ore dupa recrutare. Pentru ca atunci entuziasmul este ridicat, iar noul inscris este dornic de actiune si se gandeste deja cu cine sa vorbeasca despre afacere. Nu conteaza daca pregatesti o intalnire fata in fata sau una online. Astazi, tehnologia ne permite sa comunicam cu oameni din orice colt al lumii.
produse recomandatepng
Planul de Marketing
Ai ajuns la momentul in care poti aborda Planul de Marketing. Nu pune accentul pe procente, ar putea fi greu de inteles initial, iar multi oameni se simt intimidati de cifre. Explica simplu cum functioneaza Planul de Marketing. Foloseste exemplul personal: arata-le bonusurile tale de la fiecare nivel si nu uita sa le spui ca in Forever castigi pe masura implicarii tale in dezvoltarea afacerii, vorbeste-le despre punctele acumulate si despre oamenii din echipa ta. In felul acesta, arati ca Planul de Marketing este un sistem care functioneaza.
Primele 5 persoane cheie
Urmatorul pas este identificarea primelor 5 persoane cheie. Majoritatea noilor inscrisi au deja o lista de oameni cu care vor sa impartaseasca oportunitatea Forever. Explica-le de ce este important nivelul de Manager. Poti folosi argumentele listate in Brosura si le poti completa cu propriile opinii. Pentru ca nivelul de Manager deschide calea catre toate stimulentele Planului de Marketing, e bine sa vorbesti despre acest stimulent inca de la inceput, mentionand inclusiv programul Forever2Drive. In felul acesta, persoana cu care lucrezi va realiza ce obiective poate atinge si in ce orizont de timp.
banner 1png
Activități cheie
Exista 3 lucruri cheie pe care le facem in Forever si care asigura succesul unui business personal:

•   Folosim produsele
•   Cautam consumatori noi
•   Recrutam si dezvoltam echipe

Folosirea produselor
Trebuie sa le testezi mai intai tu pentru a putea vorbi cu incredere si pasiune despre ele.

Vânzarea produselor
Exista numeroase moduri de a face asta. Le poti descoperi in paginile brosurii.
Cele mai multe vanzari au loc dupa prezentarile de produse sau dupa intalnirile 1 la 1 si acum ai numeroase oportunitati de a ajunge la cat mai multi oameni, online. Pentru a atinge mai usor nivelul de Manager, este recomandat sa dezvolti 20-30 de consumatori fideli, de care sa ai grija constant.

Dezvoltarea echipei
Este modalitatea prin care, ca Sponsor, obtii venituri lunare tot mai mari. Tot ce ai de facut este sa-i ajuti pe membrii echipei tale sa ajunga la oamenii din jurul lor si sa parcurga acelasi proces prin care tocmai au trecut alaturi de tine. Daca explicatiile tale au fost simple si clare, vor sti cum sa procedeze cu prospectii lor.
Lista ta de 100 de persoane
Ajuta-i sa inteleaga puterea celor 100 de contacte aratandu-le lista ta. E bine sa stie ca din 100 de persoane contactate sunt recrutate, in general, intre 6 si 10. In cele mai multe cazuri, 5 dintre ele vor deveni FBO. Asupra lor trebuie sa-si concentreze atentia pentru ca, la randul lor, sa gaseasca cate 5 proprietari de afacere. Sfatuieste-i sa porneasca la drum fara prejudecati si sa-i lase pe ceilalti sa decida daca sunt sau nu interesati. Persoanele care au nevoie de bani nu sunt in mod automat cele mai potrivite sau dornice sa-si dezvolte un business Forever. La fel cum persoanele timide pot fi extrem de abile in relatiile 1 la 1. In concluzie, cel mai bine e sa nu neglijeze pe nimeni si sa se gandeasca la toti oamenii pe care ii cunosc.
Contactarea
Dupa terminarea listei de nume, urmeaza contactarea – la care multe persoane pot intampina dificultati la inceput. Din fericire, brosura Primii Pasi spre Manager explica procesul in detaliu. Nu e nevoie sa gaseasca ei scenarii si solutii. Ele sunt deja in caietul de lucru si ii vor ajuta pas cu pas. Comunicarea cu oamenii este una dintre provocarile noilor inscrisi. Nu stiu ce si cum sa comunice, sau pur si simplu le e teama de refuz. Ajuta-i sa inteleaga ca afacerea Forever este centrata pe comunicare si ca la baza ei stau oamenii. Invata-i sa mentina legatura cu persoanele pe care le contacteaza.

Nu uita ca brosura Primii Pasi spre Manager este un instrument prin care poti verifica permanent evolutia afacerii tale si a echipei pe care o construiesti. Daca ceva nu merge, intoarce-te la  brosura. Discuta cu echipa despre dificultatile intampinate sau lucrurile care pot fi imbunatatite si lucrati impreuna pentru a deveni mereu mai buni. Rezultatele vor fi usor de replicat si va vor rasplati pe deplin eforturile.
suplimentepng