Pielea ta merită experiența Aloe Moisturizing Lotion

Tocmai a trecut sezonul cadourilor si, pe langa persoanele dragi de pe lista ta, merita sa-ti amintesti de tine si de propriul corp. Iti propunem o experienta unica, un cadou zilnic ale carui efecte vor rezista pe termen lung.

Este un rasfat total pentru piele, este darul ideal pentru trup si este si produsul acestei luni: Aloe Moisturizing Lotion transforma cadourile in experiente care devin bucurii zilnice pentru sanatate.
Stim deja! Odata cu toamna, pielea noastra este expusa zi de zi capriciilor vremii, vantului, frigului si poluarii si are de suferit. Pe masura ce ne apropiem de iarna, tot mai multe straturi de haine si tipuri de materiale ne acopera pielea, agresand-o si impiedicand-o sa respire corect.
cea mai frumoasa afacerepng
Uneori, se vede cu ochiul liber - senzatie de piele care strange sau aspra la atingere, prurit, roseata, crapaturi si aspect solzos, riduri fine etc. Este greu sa nu observi ca tenul nu mai are stralucirea de altadata si ca, foarte probabil, crema pe care ai folosit-o pana acum nu mai are acelasi efect. Alteori, semnele degradarii sunt ascunse in straturile adanci si devin vizibile in timp.

Cert este ca nevoile pielii tale se schimba in fiecare anotimp, iar daca exista un produs care ii poate reda supletea, luminozitatea si poate patrunde in profunzime pentru a o hrani si hidrata corect, acela este Aloe Moisturizing Lotion.

De ce Aloe Moisturizing Lotion?

Cea mai mare provocare a sezonului rece pentru piele ramane mentinerea unui nivel optim de hidratare pe tot parcursul zilei. Iar Aloe Moisturizing Lotion tine pasul cu nevoile pielii tale in aceasta perioada!

Ofera o hidratare profunda si avansata, datorita continutului crescut de gel pur de Aloe vera. Sunt de remarcat proprietatile sale de umectare, prin care mentine si blocheaza emolientii in piele, impiedicand astfel procesul de deshidratare la care suntem expusi cotidian.

Insa beneficiile sunt mult mai numeroase. Datorita colagenului si elastinei din compozitie, contribuie la mentinerea elasticitatii si supletii pielii, dar si la mentinerea unui echilibru natural al pH-ului, pentru ca in final tu sa te bucuri de senzatia neteda, moale si catifelata pe care o meriti.

Ingredientele naturale, cum ar fi uleiul din samburi de caise, uleiul de jojoba si vitamina E actioneaza sinergic si hranesc pielea pentru a-i oferi stralucirea ravisanta pe care vrei s-o afisezi zilnic, oriunde te-ai afla.

Cu o consistenta mai densa decat Aloe Lotion, Aloe Moisturizing Lotion este ideala pentru refacerea hidratarii cutanate. Reda pielii aspectul moale, matasos si este excelenta pentru ingrijirea intregului trup.

banner blog noupng
Aloe Moisturizing Lotion, ideala pentru intregul corp

Sute de mii de femei din intreaga lume marturisesc ca au descoperit in Aloe Moisturizing Lotion o crema excelenta nu doar pentru corp, ci si pentru ten. Poti citi o mica parte dintre parerile lor chiar pe foreverliving.ro, la recenziile acestui produs, unde te invitam si pe tine sa ne povestesti experienta ta cu aceasta crema abundenta in aloe si ingrediente de top.

Un lucru important de stiut: daca folosesti crema pentru ten, ca baza de machiaj, inainte de aplicarea fardurilor, sa te asiguri ca emulsia este complet absorbita in piele, pentru a evita efectul de supraincarcare si aspectul de ten lucios.

Alti consumatori Forever au descoperit beneficiile lotiunii pentru maini, mai ales in sezonul rece, cand acestea sunt cele mai expuse frigului si vremii neprielnice. Intr-o perioada in care ne spalam pe maini mult mai des decat de obicei sau folosim tot felul de produse pentru igienizarea lor, Aloe Moisturizing Lotion, cu puterea crescuta de hidratare si refacere a tesuturilor, este ideala pentru ingrijirea corecta a pielii.

Lotiunea hidratanta complexa cu Aloe are tot ce trebuie pentru a regenera si revitaliza pielea. Iar faptul ca poate inlocui cu succes crema de fata sau de maini o face sa fie multifunctionala, complexa si extrem de practica in ritualul tau cotidian de ingrijire.
BANNER BLOG 2png
Beneficii cheie:
 
•    Excelenta pentru fata, maini si corp
•    Contine gel pur de Aloe vera
•    Contine colagen si elastina
•    Contine ulei de samburi de caise, de jojoba si vitamina E
•    Are o textura neteda, matasoasa
•    Reface pielea uscata
•    Iubita de vegetarieni
Mai mult decat un ritual, ingrijirea pielii cu Aloe Moisturizing Lotion devine o experienta pe care merita s-o oferi cadou nu doar corpului tau, ci si celor dragi, mai ales acum, in prag de sarbatori.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
arati mai binepng