Perechea perfectă în luna iubirii este Forever


Fiecare produs Forever a fost conceput pentru ca tu sa arati mai bine si sa te simti mai bine, dar stiai ca, atunci cand le pui in pereche, beneficiile sunt duble? Suntem in luna iubirii, momentul perfect sa celebram dragostea cu "perechile" perfecte Forever.

Aloe Blossom Herbal Tea & Forever Bee Honey

Fara cofeina si cu zero calorii, Aloe Blossom Herbal Tea e mixul perfect de plante si mirodenii care te face sa te simti mereu revitalizat si iti aduce zambetul pe buze si buna dispozitie in suflet. Forever Bee Honey il completeaza perfect, pentru un plus de savoare si energie.
Aloe Blossom Herbal Punch

Ingrediente:
• 4 plicuri de Aloe Blossom Herbal Tea
• 2 litri de apa fierbinte
• Un bol cu fructe confiate – pere, mere, portocale, grapefruit, curmale
Forever Bee Honey, dupa gust

Mod de preparare:
Se infuzeaza cele 4 plicuri de ceai in apa fierbinte, timp de 7 - 10 minute. Se scot plicurile si se toarna ceaiul peste amestecul de fructe confiate. Se indulceste cu Forever Bee Honey, dupa gust. Se savureaza cu placere si bucurie.

Smoothing Exfoliator & Alpha-E Factor

Perechea perfecta pentru un ten neted, catifelat si hidratat: Smoothing Exfoliator este bogat in antioxidanti si uniformizeaza tenul si textura pielii cu ingrediente precum bambus, microsfere din ulei de jojoba si Aloe vera. Iar Alpha-E Factor, prin combinatia valoroasa de antioxidanti, amelioreaza elasticitatea cutanata si hidrateaza tenul in profunzime.

Aloe Body Wash & Aloe Body Lotion

Am pus iubirea la loc de cinste prin crearea acestui pachet exclusivist, in editie limitata, care ofera o curatare blanda, dar puternica, cu Aloe Body Wash, combinat perfect cu formula hidratanta si usoara a Aloe Body Lotion. Permite naturii, cu tot ce are ea mai bun de oferit, sa-ti hraneasca si sa-ti curete pielea cu Aloe Body Wash. Aceasta formula fara sulfati ofera o curatare puternica, dar blanda, cu ingrediente hranitoare pentru piele, care indeparteaza murdaria si lasa pielea catifelata si revigorata. Puterea blanda de curatare este completata perfect de Aloe Body Lotion, crema hidratanta de zi cu zi perfecta pentru ca pielea sa se simta catifelata, hidratata si sanatoasa.

Aloe Ever-Shield Deo Stick & Aloe Heat Lotion

Indiferent daca te intorci de la sala, dupa ce ti-ai incheiat antrenamentul, sau alergi in aer liber, la soare, deodorantul Aloe Ever-Shield ofera protectie eficienta pe tot parcursul zilei. Bland, dar puternic, nu contine alcool sau saruri de aluminiu care se gasesc de obicei in deodorantele antiperspirante. Incheie sesiunea de antrenament cu un masaj relaxant si revigorant cu Aloe Heat Lotion, care foloseste puterea efectelor de incalzire si racorire ale gelului de Aloe vera stabilizat 100%, mentolului si eucaliptului, combinate cu uleiuri emoliente, pentru a calma si a relaxa.

Forever Bright Toothgel & Aloe Lips

Sunt atuurile unui zambet perfect. Forever Bright Toothgel, fara fluor, asigura prospetime si stralucire pentru o igiena orala de top a intregii familii, iar Aloe Lips catifeleaza si hidrateaza buzele in profunzime, astfel incat zambetul va fi cel mai frumos accesoriu pe care sa-l porti cu bucurie si incredere.
Suntem in luna iubirii, te invitam si pe tine sa dai frau liber imaginatiei si sa gasesti perechile perfecte Forever pentru cele mai inspirate daruri pe care sa le oferi persoanelor iubite din viata ta.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng