Partenerii Forever se prezintă: Vica Berzintu, din Torino

vica berzintujpgpng
Suntem Vica și Ionuț Berzintu, locuim la Torino, Italia și de câțiva ani dezvoltăm o afacere extraordinară, care ne aduce multe satisfacții în ce privește calitatea vieții și confortul financiar.
Compania cu  care am ales să devenim parteneri se numește Forever Living Products. 

imagesjpg

Cine și ce este Forever Living Products?

@ Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos, pentru produse de calitate şi independenţă financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze Forever Living Products, în anul 1978.

@ Compania activează în 160 de ţări.

@ FLP are o cifră de afaceri de peste 2.5 miliarde de dolari.

@ Pune la dispoziţia oamenilor produse pentru sănătate şi wellness, o piaţă de mii de miliarde de dolari.

@ Compania este bogată în lichidităţi, fără datorii - cu 1.5 miliarde de dolari doar în bunuri şi proprietăţi.

@ Echipa de conducere este experimentată precum şi o extindere globală susţinută.

@ Forever Living Products deţine nu doar facilităţi de producţie şi distribuţie de cea mai înaltă clasă, ci şi o serie de certificări oficiale care reprezintă dovada calităţii şi a seriozităţii cu care sunt tratate produsele şi clienţii.


vica 3jpg

Forever Living Products este un concept. Alături de noi vei putea descoperi:

  • informaţii importante pentru sănătatea ta;
  • oameni deosebiţi cu care să poţi comunica;
  • locuri fantastice pe care să le poţi vizita;
  • oportunităţi multiple de dezvoltare.
Vizitează pagina mea pe Facebook!vica 2jpg

Cumpără produse cu discount!

Vreau să te ajut şi pe tine să achiziţionezi cele mai bune produse de pe piaţă, care au la bază planta de Aloe Vera, cu o reducere iniţială de 5% care poate ajunge chiar la 48%!
Dacă ai întrebări, mă poţi apela oricând. Te voi îndruma să ajungi acolo unde îţi doreşti şi să te bucuri de avantajele condiţiei de membru activ în cadrul Companiei Forever Living Products!
Click AICI pentru creare cont în Italia!
vica1jpg
"Utilizez produsele Companiei încă din momentul înregistrării. Sunt încântată că am la dispoziţie o pastă de dinţi fără fluor, un deo fără aluminiu, cu care nu risc să fac noduli la sâni, un şampon excelent cu Aloe şi Jojoba care stopează căderea firelor de păr, un săpun lichid ce se poate folosi pe tot corpul, catifelând pielea, pe care eu îl folosesc şi la demachiere, şi în zona intimă, precum şi suplimentele nutritive complexe: Forever Nature-Min, Absorbent-C, ș.a.m.d., care îmi oferă energie pentru întreaga zi şi o protecţie eficientă împotriva unor situaţii specifice sezonului rece şi Multi-Maca, un supliment dedicat femeii moderne... Le recomand tuturor persoanelor responsabile de viaţa şi sănătatea lor, ca un mijloc de prevenţie şi care sporesc capacitatea de efort fizic şi intelectual! Şi vă mai împărtăşesc un secret: pe măsură ce trece timpul, le achiziţionez de la Companie cu preţuri din ce în ce mai mici! Şi tu poţi face asta! Vreau să-ţi spun şi ţie cum se poate face asta!"
Vica Berzintu, Forever Business Owner, Italia
Pentru accesarea magazinului din Italia, click AICI!

Recomandare

Dacă iubeşti produsele de îngrijire personală, atunci vei fi încântată de Trusa Infinite de la Forever. Vizionează aceste clipuri!


Despre valorile și misiunea Forever

'Vom crea un mediu profitabil în care oricine să poată deveni în mod demn ceea ce îşi doreşte, în care să ne lăsăm ghidaţi de integritate, empatie şi bucurie. Vom crea şi vom preţui pasiunea pentru şi credinţa în compania şi produsele noastre, precum şi în industria din care facem parte.

Vom căuta mereu să ne îmbogaţim cunoştinţele şi să menţinem echilibrul. Mai presus de toate, vom da dovadă de curaj pe măsură ce vom conduce compania şi vom îndruma fiecare FBO.'

Rex Maughan, fondatorul Forever Living Products

54279425_2254363011287107_9198934205516480512_nvica 4jpgpng

Ai dori să-ți reglezi greutatea corporală?

Contactează-mă să-ţi ofer mai multe detalii!

Facebook | Telefon