Partenerii Forever se prezintă: Daniela Brașoveanu, Bacău


"Dacă vrei să rămâi mereu tânăr, puternic, cu bună dispoziţie, cu prieteni de calitate şi să ai o sănătate robustă sau dacă vrei să-ţi clădeşti o afacere pe baze solide, ori poate un "Plan B", de rezervă, aceasta ar putea fi soluţia pentru căutările tale! Sunt aici doar pentru tine şi pot să-ţi arăt drumul spre Succes!"

Vrei să avem o discuţie despre toate acestea? 

Sună-mă acum !

Vrei să-mi scrii un 

 e-mail?Decizia îți aparține!


Cine şi ce este Forever Living Products?

@ Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos, pentru produse de calitate şi independenţă financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze Forever Living Products, în anul 1978.

@ Compania activează în 160 de ţări.

@ FLP are o cifră de afaceri de peste 2.5 miliarde de dolari.

@ Pune la dispoziţia oamenilor produse pentru sănătate şi wellness, o piaţă de mii de miliarde de dolari.

@ Compania este bogată în lichidităţi, fără datorii - cu 1.5 miliarde de dolari doar în bunuri şi proprietăţi.

@ Echipa de conducere este experimentată precum şi o extindere globală susţinută.

@ Forever Living Products deţine nu doar facilităţi de producţie şi distribuţie de cea mai înaltă clasă, ci şi o serie de certificări oficiale care reprezintă dovada calităţii şi a seriozităţii cu care sunt tratate produsele şi clienţii.Ce vă oferim?

Puterea Aloe

Descoperă puterea Aloe vera. De la Plantă. La Produs. La tine. Întâlneşte oamenii cu care lucrăm, vizitează plantaţiile de aloe şi laboratoarele. Descoperă pas cu pas procesele prin care Forever obţine cele mai bune produse cu aloe din lume!

Contactează-mă pe rețeaua Facebook!

OportunitateaForever Living Products este un concept. Alături de noi vei putea descoperi:

  • informaţii importante pentru sănătatea ta;
  • oameni deosebiţi cu care să poţi comunica;
  • locuri fantastice pe care să le poţi vizita;
  • oportunităţi multiple de dezvoltare.
Vezi informații despre Diamond Team!

Cumpără produse

Vreau să te ajut şi pe tine să achiziţionezi cele mai bune produse de pe piaţă, care au la bază planta de Aloe Vera, cu o reducere iniţială de 5% care poate ajunge chiar la 48%!
Dacă ai întrebări, mă poţi apela oricând. Te voi îndruma să ajungi acolo unde îţi doreşti şi să te bucuri de avantajele condiţiei de membru activ în cadrul Companiei Forever Living Products!
Scrie-mi acum un E-mail!

Secretul succesului în afacerea Forever!

facebook_photojpg
Experiență

"Utilizez produsele Companiei încă din momentul înregistrării. Sunt încântată că am la dispoziţie o pastă de dinţi fără fluor, un deo fără aluminiu, cu care nu risc să fac noduli la sâni, un şampon excelent cu Aloe şi Jojoba care stopează căderea firelor de păr, un săpun lichid ce se poate folosi pe tot corpul, catifelând pielea, pe care eu îl folosesc şi la demachiere, şi în zona intimă, precum şi suplimentele nutritive complexe: Forever Nature-Min, Absorbent-C, ș.a.m.d., care îmi oferă energie pentru întreaga zi şi o protecţie eficientă împotriva unor situaţii specifice sezonului rece şi Multi-Maca, un supliment dedicat femeii moderne... Le recomand tuturor persoanelor responsabile de viaţa şi sănătatea lor, ca un mijloc de prevenţie şi care sporesc capacitatea de efort fizic şi intelectual! Şi vă mai împărtăşesc un secret: pe măsură ce trece timpul, le achiziţionez de la Companie cu preţuri din ce în ce mai mici! Şi tu poţi face asta! Vreau să-ţi spun şi ţie cum se poate face asta!"
Vezi profilul meu pe Facebook!

Recomandare

Dacă iubeşti produsele de îngrijire personală, atunci vei fi încântată de Trusa Infinite de la Forever. Vizionează aceste clipuri!
Descoperă frumusețea Infinite by Forever!


Vrei, desigur, să afli mai multe informații! Eu sunt pregătită să-ţi răspund la toate întrebările!


Info utile

Faceți cunoştinţă cu Forever Living Products și Diamond Team !
Misiunea Forever

'Vom crea un mediu profitabil în care oricine să poată deveni în mod demn ceea ce îşi doreşte, în care să ne lăsăm ghidaţi de integritate, empatie şi bucurie. Vom crea şi vom preţui pasiunea pentru şi credinţa în compania şi produsele noastre, precum şi în industria din care facem parte.
Vom căuta mereu să ne îmbogaţim cunoştinţele şi să menţinem echilibrul. Mai presus de toate, vom da dovadă de curaj pe măsură ce vom conduce compania şi vom îndruma fiecare FBO.'

Rex Maughan, fondatorul Forever Living Products

194508520_768413323851227_2865096977065940098_njpgpng

Ai dori să-ți reglezi greutatea corporală?

Contactează-mă să-ţi ofer mai multe detalii!

Poți afla răspunsuri și aici!

Contact:

Telefon  0745.544.138
Vezi profilul meu pe Facebook!