Partenerii Forever se prezintă: Ani și Vasile Valerică Ignat, Bacău

Decizia îți aparține!

Pentru că îmi pasă de tine şi de alţi semeni ai noştri, am decis să vă dau o mână de ajutor. Tot ceea ce ai cerut vreodată de la Univers, se poate împlini, depinde doar de decizia Ta. Dacă ai dorit sănătate, o vei putea obţine, dacă te interesează banii, aceasta e o ocazie deosebită, dacă îţi plac călătoriile şi locurile exotice, aici le vei putea avea, dacă simţi nevoia de prieteni cu care să împărtăşeşti experienţe minunate, ei bine, Forever Living Products este calea spre toate acestea...şi mult mai mult decât atât!!!
Acum e atât de simplu!!! Te voi îndruma până ce vei ajunge să-ţi îndeplineşti visele! "Orice drum de 1000 km începe cu primul pas!" Vino alături de marea echipă Forever Living Products! Sună-mă şi te voi ghida!



Sărbătorim!


Ce fac consumatorii pasionați de Aloe Vera când se întâlnesc? Petrec frumos!

Forever Vision

Una din cele mai frumoase petreceri organizate de echipa din Bacău.
Selecțiuni...artistice!

Eu am reușit!

Au venit și la mine vremuri bune, când pot respira ușor și dansa plin
de viață ore întregi!

Experiența noastră ca Forever Business Owners

Alături de cei mai buni

@ Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos, pentru produse de calitate şi independenţă financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze Forever Living Products, în anul 1978.

@ Compania activează în 160 de ţări.

@ FLP are o cifră de afaceri de peste 2.5 miliarde de dolari.

@ Pune la dispoziţia oamenilor produse pentru sănătate şi wellness, o piaţă de mii de miliarde de dolari.

@ Compania este bogată în lichidităţi, fără datorii - cu 1.5 miliarde de dolari doar în bunuri şi proprietăţi.

@ Echipa de conducere este experimentată precum şi o extindere globală susţinută.

@ Forever Living Products deţine nu doar facilităţi de producţie şi distribuţie de cea mai înaltă clasă, ci şi o serie de certificări oficiale care reprezintă dovada calităţii şi a seriozităţii cu care sunt tratate produsele şi clienţii.


Experiența mea...



"Iubesc produsele Forever, începând cu Aloe Vera Gel, din bidonul galben - eu beau cu mare plăcere, zilnic, cantităţi mai mari de 100 ml, pentru a-mi oferi starea de bine şi echilibru, dar numai după ce dizolv în pahar un pliculeţ de Argi+, astfel rezultă o combinaţie care mă energizează şi îmi dă capacitatea de muncă pe care o am zilnic, fiind patronul celei mai mari Şcoli de Conducători Auto din Bacău (Smart Driving SRL). Chiar am ajuns să ofer şi elevilor de la Şcoala pe care o conduc unele produse, pentru a-i ajuta să treacă cu brio de perioada de învăţare şi apoi de examenele de conducere auto. Iar unii au fost dornici să mă urmeze şi au venit cu mine la prezentările Forever din Bacău, unde au putut să audă informaţii extrem de interesante. Dacă şi tu eşti curios cu privire la beneficiile consumului acestor produse, te invit să mă contactezi!"

Vasile Ignat | Ani Ignat

Utile

Vei înţelege mai bine de ce am ales Forever, vizionând clipurile următoare!




PUTEREA PLANTEI ALOE VERA

Descoperă puterea Aloe vera. De la Plantă. La Produs. La tine. Întâlneşte oamenii cu care lucrăm,
vizitează plantaţiile de aloe şi laboratoarele. Descoperă pas cu pas procesele prin care Forever obţine cele mai bune produse cu aloe din lume!

Contact:

Vasile  0746 220 166
Ani  0744 389 500

OPORTUNITATEA   FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Living Products este un concept. Alături de noi vei putea descoperi:

  • informaţii importante pentru sănătatea ta;
  • oameni deosebiţi cu care să poţi comunica;
  • locuri fantastice pe care să le poţi vizita;
  • oportunităţi multiple de dezvoltare.
Vizitează profilul meu pe Facebook!

CUMPĂRĂ PRODUSE LA CEL MAI BUN PREŢ!

Vreau să te ajut şi pe tine să achiziţionezi cele mai bune produse de pe piaţă, care au la bază planta de Aloe Vera, cu o reducere iniţială de 5%.
Dacă ai întrebări, mă poţi apela oricând. Te voi îndruma să ajungi acolo unde îţi doreşti şi să te bucuri de avantajele condiţiei de membru activ în cadrul Companiei Forever Living Products!
Vizitează profilul meu pe Facebook!

Vasile Ignat | Ani Ignat