Părul tău va întoarce capetele tuturor!

Totdeauna este momentul perfect să avem grijă și de părul nostru, pentru a-l menține sănătos și frumos. Deshidratarea este principala problemă a părului, vara. Pe lângă ședințele de colorare și styling (care implică deja o serie de ingrediente chimice), părul este supus și la alte surse de stres, cum ar fi: apa de mare, apa cu clor din piscine, razele UVA și UVB, etc. Toți acești factori slăbesc fibra capilară, făcând părul mai tern, mai fragil. Chiar și părul care nu a fost vopsit sau decolorat va suferi, își va pierde strălucirea și textura, deoarece razele UV îl usucă și distrug barierele sale naturale de protecție.
Aloe-Jojoba Shampoo calmează și hidratează scalpul, lăsând părul curat, viguros și ușor de coafat. Formula sa este ideală pentru toate tipurile de păr, datorită ingredientelor puternice.

detaliipng


Cele două ingrediente de bază, gelul stabilizat de Aloe vera și uleiul de jojoba, acționează perfect împreună pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă a îngrijirii părului. Jojoba conferă părului un efect de cheratinizare, punându-i în evidență culoarea și strălucirea naturală. Aloe vera calmează scalpul, hidratându-l în profunzime, pentru un efect ce durează întreaga zi. În loc să ne bazăm exclusiv pe agenții spumanți artificiali, ne-am concentrat pe ingredientul nostru preferat: Aloe vera, ce conține saponine naturale, care produc o spumă delicată.

Și chiar dacă Aloe vera și jojoba sunt vedetele incontestabile ale acestui produs, veți găsi în acest șampon și alte ingrediente puternice. Formula sa este infuzată cu Forever® Essential Oils Lavender, care conferă parului strălucire și un miros calmant, delicat, extrem de plăcut, precum și cu ulei de măceșe, singurul ulei vegetal care conține vitamina A, plus cantități importante de vitamina C. Uleiul de măceșe ajută la menținerea hidrătarii scalpului. 

Fii gata pentru un păr ușor de coafat, puternic și sănătos, care va întoarce și mai multe capete!

detaliipng