Nutriție din stup – să înțelegem mai bine produsele apicole: Forever Bee Pollen


Este uimitor cum o vietate atât de mică precum albina poate juca un rol vital în echilibrul întregii planete. Multe dintre lucrurile care consideram că ni se cuvin în fiecare zi nu ar fi posibile fără efortul neîncetat al harnicelor albine. Pe lângă rolul crucial pe care îl au în susținerea vieții pe planetă, albinele furnizează surse incredibile de nutriție și energie, pe care oamenii le folosesc de mii de ani.

Polenul, superalimentul stupului!

Polenul făcut de albine este un amestec de polen din flori, enzime, nectar, miere, ceară și secreții. Polenul colectat din plante este transportat în stup, unde este amestecat cu alte substanțe și depozitat ca aliment pentru colonii.
forever bee pollennature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Polenul a intrat din ce în ce mai mult în atenția cercetătorilor, care au descoperit numeroase proprietăți benefice pentru organism, datorită conținutului bogat de compuși activi, printre care și aminoacizi, proteine, antioxidanți și lipide. Nivelurile acestora în polen variază atât în funcție de tipul de plantă de unde a fost colectat, cât și de sezonul în care a avut loc polenizarea.

CUMPĂRĂ FOREVER BEE POLLEN

Cum să alegi corect produsele apicole

Cu numeroasele oferte de pe piață este dificil să îți mai dai seama care este cel mai bun produs apicol pentru tine și care sunt cu adevarat 100% naturale și pure. Iată câteva lucruri esențiale la care trebuie să te uiți atunci când cumperi produse apicole:

  • Miere pentru a cumpăra o miere de calitate, secretul constă în a urmări să fie atât naturală, cât și pură. Asigură-te că mierea pe care o cumperi nu este diluată cu alte siropuri – este un truc la care apelează multe companii pentru a-și mări profiturile
  • Suplimente   alimentare - ingredientele naturale, de calitate sunt baza oricărui supliment bun. Citeste cu atenție eticheta produselor pe care le cumperi și asigură-te că ingredientul principal se regasește în cea mai mare proporție. 
  • Nu lăsa să treacă nicio zi fără să-ți bucuri organismul cu nutrienți valoroși extrași direct din stup – poți opta pentru întreaga gamă de apicole – polen propolis lăptișor de matcă  și miere   – în rutina zilnică, deoarece acționează sinergic pentru bunăstarea zilnică a organismului.

CUMPĂRĂ FOREVER BEE POLLEN