Nutriție din stup – să înțelegem mai bine produsele apicole

bee honeynature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Este uimitor cum o vietate atât de mică precum albina poate juca un rol vital în echilibrul întregii planete. Multe dintre lucrurile care consideram că ni se cuvin în fiecare zi nu ar fi posibile fără efortul neîncetat al harnicelor albine. Pe lângă rolul crucial pe care îl au în susținerea vieții pe planetă, albinele furnizează surse incredibile de nutriție și energie, pe care oamenii le folosesc de mii de ani. În Forever, dispunem de o gamă variată de produse apicole, fiecare dintre ele având o valoare deosebită în menținerea echilibrului și stării de sănătate de zi cu zi.

Forever Bee Honey – hrănitoare și delicioasă

bee honeynature-minfreedomdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Mierea noastră Forever Bee Honey provine dintr-un loc special din zona mediteraneană a Spaniei, acolo unde natura este în echilibru perfect. Primăvara, albinele colectează nectarul de la mugurii de portocal și de la florile locale. Caracteristicile acestor flori ajută albinele să creeze o miere unică și aromată. Cu cât culoarea mierii este mai închisă, cu atât conține mai mulți compuși pentru menținerea sănătății, datorită culturilor de unde albinele colectează nectarul, conform unui studiu condus de Universitatea din Illinois și publicat în Science Daily. Forever Bee Honey are culoarea chihlimbarului, aromă florală și citrică și un gust dulce perfect echilibrat. Mierea noastră este 100% naturală. Ca parte a angajamentului nostru față de natură, mierea este recoltată cu cea mai mare grijă, nu doar pentru a proteja coloniile de albine, ci și pentru a le ajuta să fie productive pentru cât mai mult timp.

CUMPĂRĂ FOREVER BEE HONEY

Cum să alegi corect produsele apicole

Cu numeroasele oferte de pe piață este dificil să îți mai dai seama care este cel mai bun produs apicol pentru tine și care sunt cu adevarat 100% naturale și pure. Iată câteva lucruri esențiale la care trebuie să te uiți atunci când cumperi produse apicole:

  • Miere – pentru a cumpăra o miere de calitate, secretul constă în a urmări să fie atât naturală, cât și pură. Asigură-te că mierea pe care o cumperi nu este diluată cu alte siropuri – este un truc la care apelează multe companii pentru a-și mări profiturile.
  • Suplimente alimentare – ingredientele naturale, de calitate sunt baza oricărui supliment bun. Citeste cu atenție eticheta produselor pe care le cumperi și asigură-te că ingredientul principal se regasește în cea mai mare proporție.

  • Nu lăsa să treacă nicio zi fără să-ți bucuri organismul cu nutrienți valoroși extrași direct din stup – poți opta pentru întreaga gamă de apicole – polen, propolis, lăptișor de matcă și miere – în rutina zilnică, deoarece acționează sinergic pentru bunăstarea zilnică a organismului.

CUMPĂRĂ FOREVER BEE HONEY