Nourishing Hair Oil oferă părului tău dragostea de care are nevoie


Asorteaza-ti parul cu primavara si du ingrijirea lui la urmatorul nivel. Completeaza-ti rutina de ingrijire a parului cu cel mai nou si in trend produs Forever - Nourishing Hair Oil, care descatuseaza si combina in el secretele unui par rezistent, matasos, stralucitor si rasfatat cu cele mai bune ingrediente din natura!

Este #produsullunii aprilie in lumea Forever si, cu siguranta, asul din maneca frumusetii parului tau! Asigura-te ca ai mereu cu tine atingerea delicata a unui produs care schimba regulile jocului in materie de ingrijire si styling. Forever Nourishing Hair Oil este mai mult decat un simplu ulei pentru par; este o invitatie la a te reconecta cu natura si cu tine, prin puterea incredibila a ingredientelor naturale. Actioneaza printr-o combinatie de Aloe vera si sase uleiuri vegetale, fara silicon, care contribuie la hidratarea, stralucirea si mentinerea aspectului sanatos al parului. Este o formula de ulei uscat care se absoarbe rapid, lasand parul matasos.


Ce tipuri de uleiuri conține și ce beneficii au?


Fiecare dintre cele sase uleiuri vegetale asigura hranire intensa, imbunatatind in acelasi timp aspectul si textura parului, fara a-l incarca.

Uleiul de Crambe abyssinica este derivat dintr-o planta din familia mustarului si protejeaza parul de stresul cauzat de coafare sau de factorii de mediu.
Uleiul de jojoba este similar sebumului natural (acizi grasi) de la nivelul scalpului si parului.
Uleiul de Pataua este bogat in antioxidanti si este derivat din fructul unui palmier amazonian, calmând si netezind parul, fara a lasa senzatia de par gras.
Uleiul de Tsubaki, extras din planta de camelie japoneza, adauga stralucire parului.
Uleiul de Pequi, cunoscut sub numele de „Aurul din Cerrado”, provine din fructul unui arbore brazilian, iar acizii grasi din compozitia sa adauga stralucire, netezesc cuticula firului de par si reduc caderea parului.
Uleiul de Carthamus favorizeaza hidratarea.


7png


De ce este un produs unic?

Nourishing Hair Oil este un ulei uscat usor, care se absoarbe rapid in par, pentru a ajuta la controlul electrizarii si a conferi hidratare, stralucire si hranire pentru toate tipurile si texturile de par. Este o formula vegetala, fara silicon, care nu ingreuneaza parul. Combinatia de uleiuri parfumate este de cea mai inalta calitate, certificate pentru a indeplini standardele de calitate Forever in ceea ce priveste puritatea si siguranta. Formula confera o aroma usoara, subtil dulce, fructat-florala, extrem de placuta.

Cum și cât de des se folosește?

Aplicati cateva picaturi in palma, distribuiti uniform si intindeti pe parul umed de la varfuri pana la jumatatea lungimii. Poate fi folosit si pe parul uscat, ca produs de finisare, imediat dupa uscare sau coafare. Textura firului de par difera in mod semnificativ de la persoana la persoana. Puteti folosi Nourishing Hair Oil de cate ori doriti, in functie de nevoile parului.

Cu ce produse Forever se combină perfect?

Nourishing Hair Oil se potriveste perfect cu alte produse de ingrijire a parului Forever, cum ar fi Aloe-Jojoba Shampoo si Aloe-Jojoba Conditioner.

Infuzat cu gel pur din interiorul frunzei de Aloe vera si ulei de jojoba, fortifiant pentru par, Aloe Jojoba-Shampoo este samponul ideal pentru utilizare zilnica. Bucurati-va de aroma revigoranta, ca un cocktail de fructe exotice cu accente delicate de frisca, in timp ce spuma bogata, naturala, indeparteaza cu usurinta murdaria si sebumul. Fara sulfati adaugati, Aloe-Jojoba Shampoo ajuta la mentinerea echilibrului de hidratare al scalpului, lasand in acelasi timp parul matasos si usor de coafat. Gelul stabilizat de aloe de la Forever nu doar ajuta la mentinerea hidratarii, ci actioneaza si ca agent natural emulsifiant, facand parul curat, proaspat si stralucitor.
 
Un balsam bun poate face diferenta atunci cand vine vorba de a profita la maximum de rutina de ingrijire a parului. Netezeste si face parul mai usor de coafat. Aloe-Jojoba Conditioner face toate acestea in timp ce hraneste in profunzime si stimuleaza hidratarea parului si a scalpului, fara sulfati adaugati.

Consumatorii îl recomandă pentru că:

• "Ajuta parul sa faca fata umiditatii si sa isi pastreze supletea si stralucirea."
• "Nu se mai electrizeaza, are un aspect aranjat."
• "Parul nu arata deloc ingrasat sau uleios, nu se mai electrizeaza si se descurca usor, luceste si arata foarte sanatos!"
• "Da tinuta, volum si stralucire parului fara sa-l incarce si are un parfum wooow! Da tinuta, volum si stralucire parului fara sa-l incarce si are un parfum wooow."
Te invitam la o super experienta de rasfat pentru parul tau si abia asteptam sa ne impartasesti si parerea ta printr-un review pe https://foreverliving.ro/nourishing-hair-oil

7png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat- 3 NOV2023png