Network Marketing, pașaport spre libertate


Network Marketing: o alegere inspirată pentru o viață liberă, astăzi mai mult ca oricând

Totul in viata se schimba constant, iar piata muncii nu face exceptie. Cele mai recente studii arata ca generatia milenialilor este permanent in cautarea unor noi stiluri de a munci. Cine face parte din aceasta generatie? In general cei nascuti intre anii 1981 si 2000. In 2015, potrivit Ernst & Young, Milenialii erau cea mai numeroasa populatie activa din punct de vedere profesional, iar in decurs de 5 ani pronosticul era sa ajunga sa reprezinte 75% din forta de munca. Acest lucru a produs schimbari majore in toate domeniile. Si, in timp ce parintii lor alegeau cariere stabile si lucrau pentru aceeasi companie timp de multi ani, milenialii sunt mai deschisi sa-si schimbe locul de munca o data la cativa ani. De fapt, asa au reusit milenialii sa aiba salarii mai mari si job-uri mai bune. Dar tot de la ei vine si provocarea unei mai mari libertati, ei fiind, prin excelenta, o generatie de antreprenori si freelanceri, cu viata traita in stilul propriu.

Ce este important pentru ei? Dezvoltarea, flexibilitatea si stabilitatea sunt doar cateva dintre dorintele cheie ale acestei generatii.
seminarii onlinepng
O piață în continuă dezvoltare și schimbare
Nu este deloc surprinzator ca sunt foarte deschisi sa accepte alternative la carierele traditionale in corporatii cu locuri de munca cu program fix, de la 9 la 5. Majoritari in procentul celor care sunt activi pe piata muncii, milenialii cauta constant solutii care sa le ofere un program de lucru flexibil, posibilitatea de a munci de la distanta, precum si resurse de relaxare si deconectare. De la distanta se poate munci mai mult si asta pentru ca oamenii au posibilitatea de a lucra de oriunde, lucru care echilibreaza mult relatia dintre viata profesionala si cea personala.

Milenialii au tot ceea ce este nevoie pentru a fi una dintre generatiile cu cel mai pronuntat spirit antreprenorial. Au o dorinta puternica de a alege drumul antreprenoriatului, dar cercetarile arata ca 42% dintre ei spun ca cel mai mare obstacol pe acest drum este lipsa banilor.
Afacerea Forever – oportunitatea perfecta la momentul potrivit

Desi vanzarile directe sunt departe de a fi un model nou de business, companii precum Forever au reusit sa faca in asa fel incat sa scoata in evidenta cele mai bune produse, dar si sa ofere celor care au afaceri proprii instrumentele digitale necesare dezvoltarii.

Social media a schimbat radical felul in care clientii interactioneaza cu afacerile si proprietarii lor. Alte instrumente, precum aplicatiile digitale, platformele de e-commerce si descoperirile din domeniu au facut din piata vanzarilor directe o adevarata industrie, cu target la nivel global. In felul acesta, cei care detin afacerile pot sa-si dezvolte o retea mai mare de clienti in mai putin timp.
produse recomandatepng

De ce sa alegi parteneriatul cu Forever?
Indiferent daca faci parte din generatia milenialilor sau nu, merita sa imbratisezi oportunitatea Forever si sa o promovezi in cercul tau de cunostinte, prieteni si printre toti cei cu care intri in contact. Atunci cand esti decis si te dedici obiectivelor tale, actionand cu consecventa si pasiune, afacerea Forever iti devine deopotriva cariera, sursa importanta de venit pentru a-ti implini visurile si stil de viata. Hai sa aflam impreuna de ce:


•    Esti in afacere pe cont propriu, dar nu singur. Ai o intreaga echipa care te sustine si este alaturi de tine, dar tu esti cel care detine controlul asupra propriei vieti.

•    Poti avea un start rapid in business, fara investitii considerabile si fara riscuri.

•    Este un model flexibil de afacere, pe care o poti dezvolta, pentru inceput, pe langa locul de munca traditional (part-time, daca este cazul), de oriunde te afli.

•    Te bucuri de apreciere. In Forever Living exista o cultura puternica a recunoasterilor si recompenselor pentru reusitele obtinute, atat prin aprecierea muncii pe care o depui, cat si prin stimulentele generoase precum programul Forever2Drive si stimulentele Eagle Manager, Raliul Global si Chairman’s Bonus (care se concretizeaza si in calatorii de 5 stele in jurul lumii, achitate integral de companie). Si toate acestea pe langa bonusurile lunare.

•    Ai parte de instruire de top si sustinere la nivel global, intr-un model de business cu succes dovedit de-a lungul a zeci de ani.

•    Nu conteaza de unde vii, ce varsta sau ce profesie ai. Network marketerii de succes provin din cele mai diverse arii si au cele mai diferite background-uri.


banner 1png
Asociatia Europeana de Vanzari Directe
a publicat recent un studiu in acest sens, ale carui concluzii ti le prezentam mai jos:

Femeile continuă să fie deschizătoare de drumuri în network marketing

Network marketing continua sa fie o industrie dominata de doamne, in proportie de 88%. Procentele sunt oarecum echilibrat impartite intre categoriile de varsta analizate: 25-34 de ani (24%), 35-44 de ani (26%), 45-54 de ani (23%).

In medie, 27% dintre cei implicati in industria network marketing au transformat acest lucru in cariera, in timp ce 21% dezvolta afacerea in paralel cu un loc de munca traditional. Dragostea pentru produse este ceea ce-i motiveaza, in general, pe oameni sa inceapa si sa continue afacerea in network marketing, pe langa beneficiile financiare.

Puterea conectării
Dintre cei chestionati, 58% petrec mai putin de 8 ore pe saptamana pentru afacerea lor si, desi intalnirile unu la unu raman cea mai populara metoda de conectare cu potentiali noi clienti, social media castiga tot mai multa popularitate.

O industrie “fericită”
Pe langa faptul ca 81% dintre respondenti au spus ca reprezinta o sursa de venit, multi proprietari de afacere spun ca dezvoltarea personala si dobandirea de noi abilitati, precum si cresterea stimei de sine ii motiveaza sa dezvolte cariere in network marketing. 90% sunt extrem de loiali companiei. Atunci cand au fost rugati sa descrie industria network marketing, cele mai multe raspunsuri au inclus cuvinte precum „libertate”, „independenta”, „flexibilitate” „recompense”, „distractie”.

Network marketing-ul este un model simplu de afacere, dar care necesita timp si implicare. Este o calatorie atat a dezvoltarii personale, cat si a dezvoltarii afacerii. Si, la fel cum se intampla in viata, calatoria este la fel de importanta ca si destinatia, daca nu chiar mai importanta. Bucura-te, asadar, de toate experientele pe care ti le ofera acest drum.
suplimentepng