Network Marketing, o alegere inspirată pentru libertate


Studiile arată că milenialii sunt acum cei mai predispuși să aibă un job secundar 

Network Marketing-ul este pe locul al patrulea in topul celor mai populare modalitati de a obtine un venit suplimentar, potrivit unui sondaj recent.* Sondajul, la care au participat 8.500 de respondenti din 10 tari, a aratat ca milenialii (61%) sunt cei mai predispusi sa aiba o activitate secundara sau o alta forma de venit suplimentar (comparativ cu 40% dintre cei din generatia baby-boomers).
 
Respondentii au declarat, de asemenea, ca printre motivele care i-au determinat sa inceapa o activitate secundara se numara si necesitatea de a face fata cresterii costului vietii (40%), de a fi mai putin dependenti de o singura sursa de venit (38%) si de a avea un venit pe care sa se poata baza (36%).
 
58% dintre respondenti au recunoscut ca nu au nici cea mai mica idee despre cum arata viitorul lor financiar, in timp ce 51% spun ca situatia lor financiara le afecteaza negativ sanatatea mintala.
banner blog noupng
De ce oamenii încep o activitate secundară?
--->Pentru a face fata cresterii inflatiei si a costului vietii – 40%
--->Pentru a fi mai putin dependenti de o singura sursa de venit – 38%
--->Pentru a avea un extra venit – 36%
--->Pentru a avea o „plasa de siguranta” financiara – 34%
--->Pentru a ajuta membrii familiei – 31%
--->Pentru a-si achita datoriile – 26%
--->Pentru a-si putea finanta pasiunile sau hobby-urile – 25%
--->Pentru a se pensiona mai devreme sau pentru a se bucura de libertate financiara – 23%
banner 1png
Resimțirea pericolului cauzat de creșterea costului vieții
Studiul a mai aratat ca, in ultimul an, 4 din 10 respondenti au cerut bani de la cei dragi pentru a face fata cresterii costului vietii. Rezultatele arata ca oamenii se bazeza pe alte persoane pentru ajutor in ceea ce priveste lucrurile esentiale de care au nevoie zi de zi, inclusiv alimentele (40%), chiria sau ipoteca.
 
Parintii (57%) si prietenii (42%) au fost persoanele la care respondentii au apelat cel mai frecvent pentru bani. Dar un sfert dintre ei au apelat la un coleg de serviciu, in timp ce mai mult de 1 din 10 au cerut bani de la copiii lor (15%) in ultimul an.
BANNER BLOG 2png
Network Marketing-ul este pe locul al patrulea în topul celor mai populare extra job-uri

Cand au fost intrebati despre extra job-urile pe care le au, cele mai frecvente raspunsuri au fost vanzarea pe platformele de e-commerce, crearea/redactarea de continut si editarea/corectarea textelor. Cu toate acestea, Network Marketing-ul s-a clasat pe locul al patrulea. Probabil ca nici nu ar trebui sa fim surprinsi de cresterea inregistrata de generatia milenialilor. Ei sunt recunoscuti pentru spiritul antreprenorial si cautarea unei flexibilitati in viata profesionala.
suplimentepng
Timpul investit în extra job

In medie, studiul a aratat ca aceia care au un extra job isi dedica aproximativ 8 ore si jumatate pe saptamana acestuia. Desigur, timpul poate varia: 28% isi dedica intre 3-5 ore, in timp ce 24% aloca intre 6-7 ore pe saptamana.
 
Acest lucru este confirmat de cele mai recente cercetari ale Asociatiei de Vanzari Directe din Marea Britanie. Sondajul din 2022 a aratat ca majoritatea oamenilor lucreaza mai putin de 10 ore pe saptamana la extra job-ul ales, 63% au alte job-uri si 36% isi dedica serile propriilor afaceri.
 
Forever Living pune la dispozitia tuturor o oportunitate globala de afacere care ofera oricui sansa de a castiga pe masura muncii depuse, de a obtine bonusuri si recompense pentru stimulente unice in industrie. Si, poate cel mai important, ofera flexibilitatea de a munci cand si de unde vrei, cu cine vrei, de a decide tu cum vrei sa arate ziua ta, viata ta. Milioane de oameni din intreaga lume au ales modelul de afacere network marketing, in parteneriat cu Forever, si traiesc viata pe care au visat-o pentru ei si familiile lor. Ei stau marturie pentru stabilitatea si siguranta pe care le ofera o astfel de afacere, mai ales in contextul global pe care il traversam cu totii acum.
cea mai frumoasa afacerepng
De ce să alegi parteneriatul cu Forever?

 Indiferent daca faci parte din generatia milenialilor sau nu, merita sa imbratisezi oportunitatea Forever si sa o promovezi in cercul tau de cunostinte, prieteni si printre toti cei cu care intri in contact. Atunci cand esti decis si te dedici obiectivelor tale, actionand cu consecventa si pasiunea, afacerea Forever iti devine deopotriva cariera, sursa importanta de venit pentru a-ti implini visurile si stil de viata. Hai sa aflam impreuna de ce:
--->Esti in afacere pe cont propriu, dar nu singur. Ai o intreaga echipa care te sustine si este alaturi de tine, dar tu esti cel care detine controlul asupra propriei vieti.
--->Poti avea un start rapid in business, fara investitii considerabile si fara riscuri.
--->Este un model flexibil de afacere, pe care o poti dezvolta, pentru inceput, pe langa locul de munca traditional (part-time, daca este cazul), de oriunde te afli.
--->Te bucuri de apreciere. In Forever Living exista o cultura puternica a recunoasterilor si recompenselor pentru reusitele obtinute, atat prin aprecierea muncii pe care o depui, cat si prin stimulentele generoase precum programul Forever2Drive si stimulentele Eagle Manager, Raliul Global si Chairman’s Bonus. Si toate acestea pe langa bonusurile lunare.
--->Ai parte de instruire de top si sustinere la nivel global, intr-un model de business cu succes dovedit de-a lungul a zeci de ani.
--->Nu conteaza de unde vii, ce varsta sau ce profesie ai. Network marketer-ii de succes provin din cele mai diverse arii si au cele mai diferite background-uri.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng