Must Try Kit - un pachet smart pentru casa ta


De la relaxare la frumusețe: 

Must Try Kit, pachetul indispensabil pentru baia ta!

Must Try Kit este un pachet cu traditie la noi, care s-a transformat rapid din must try in must have! ???? Contine tot ce ai nevoie pentru ca baia ta sa fie echipata cu cele mai bune produse, iar tu sa te bucuri de ingrijire de cea mai buna calitate.

Daca nu ai facut-o inca, schimba-ti produsele din baie si iti vei schimba starea… Imagineaza-ti doar ca iti incepi fiecare zi si o termini cu relaxarea si bucuria pe care ni le daruieste folosirea celor 9 produse Forever de top din pachet – ingrediente alese, beneficii dovedite, miresme imbietoare, relaxare, frumusete, ce sa mai?! Starea de bine la puterea Forever este in fiecare pachet Must Try Kit, care merita cu prisosinta sa fie #produsullunii iunie si are, de acum, si o componenta noua.

Ce produse se găsesc în pachet?


1 Aloe Lips
 – cu o concentratie extrem de ridicata de Aloe Vera Gel, balsamul de buze asigura in orice anotimp o hidratare optima;

7png


1 Forever Bright Toothgel pasta de dinti fara fluor pentru intreaga familie - cu gel de aloe, propolis si extract de menta, este considerata una dintre cele mai bune de pe piata;

7png


1 Aloe First – de nelipsit din trusa de prim-ajutor a familiei - celebru pentru proprietatile remarcabile in cazul arsurilor, First este mai mult decat atat – este ideal pentru ingrijire zilnica, putand fi aplicat pe piele imediat dupa epilat, dar si pe diversele iritatii ale pielii – calmeaza, regenereaza, cicatrizeaza, hidrateaza;

7png


1 Aloe Body Lotion – crema hidratanta de zi cu zi, perfecta pentru ca pielea sa se simta neteda, hidratata si sanatoasa. Formula noastra usoara se absoarbe rapid pentru a oferi, aproape instantaneu, beneficiile din Aloe vera pura si alte ingrediente hidratante.

7png


1 Aloe Body Wash  gel de dus cu pH echilibrat,  fara sulfati, bogat in uleiul de argan (denumit si aurul lichid al Marocului), extract din floare de arnica si esteri hidrolizati de jojoba, pentru a ajuta la emolierea pielii si a favoriza hidratarea. Ingredientul cheie, Aloe vera, ajuta la combaterea imbatranirii cutanate prin mentinerea hidratarii, in timp ce vitaminele A, C si E hranesc pielea si ii sustin aspectul sanatos.

7png


1 Aloe Ever-Shield Deodorant – fara saruri de aluminiu, alcool si zirconiu – poate fi utilizat imediat dupa epilare si nu pateaza hainele; lasa pielea sa respire si tine la distanta mirosurile neplacute;

7png


1 Aloe-Jojoba Shampoo – fara sulfati adaugati, Aloe-Jojoba Shampoo ajuta la mentinerea echilibrului de hidratare al scalpului, lasand in acelasi timp parul matasos si usor de coafat. Gelul stabilizat de aloe de la Forever nu doar ajuta la mentinerea hidratarii, ci actioneaza si ca agent natural emulsifiant, facand parul curat, proaspat si stralucitor.

7png


1 Aloe-Jojoba Conditioner  – formula usoara, perfecta pentru utilizare zilnica si include trei uleiuri diferite pentru a mentine hidratarea fara a ingreuna parul. Inmoaie, netezeste si face parul mai usor de coafat. Face toate acestea in timp ce hraneste in profunzime si stimuleaza hidratarea parului si a scalpului, bineinteles, fara sulfati adaugati.

7png


1 Avocado Face & Body Soap  – avocado este un fruct cu o mare densitate nutritiva, cu multe vitamine si minerale necesare corpului, inclusiv vitamina A, C si E, esentiale pentru sanatatea pielii. Continutul crescut de grasimi din avocado creeaza o baza bogata pentru sapunul nostru, care combate astfel pielea uscata si o lasa moale la atingere. Gelul de aloe contribuie la calmarea pielii si ii ofera fermitate si hidratare pentru intreaga zi.

7png

1 Prosop albastru/alb cadou - 30 cm x 30 cm

De ce Must Try Kit?

-Combina cele mai cautate si apreciate produse de ingrijire corporala Forever;
-Primesti cadou un prosop special, personalizat Forever
-Impaca nevoile, dar si preferintele tuturor membrilor familiei tale – de la copii pana la bunici;
-Economisesti timp si efort la cumparaturi / in a cauta produse pentru ingrijire, deoarece ai la un loc tot ce e necesar pentru baia ta;
-Este o idee grozava de cadou pentru toti cei dragi, pentru ca este o invitatie la stilul de viata sanatos oferit de Forever;
-Poti inscrie cu el persoane dornice sa traiasca stilul de viata Forever si sa-si dezvolte afacerea.


1png


Pachetul Must Try Kit sta sub semnul dragostei si respectului pe care le purtam corpului nostru. Este un pachet complet cu produse esentiale, de top in preferintele consumatorilor nostri… de care poate nu stiai ca ai nevoie, dar de care te vei indragosti.

1png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat - 10 oct2023png