Motorul care menține Forever în continuă mișcare

Fiabilitatea este una dintre cele mai importante si, in acelasi timp, una dintre cele mai ignorate calitati. Un motor bun poarta o masina pe drum vreme de multi ani, dar adesea nu avem timp pentru a aprecia tot ceea ce se intampla sub capota.

Integrarea verticala este motorul care alimenteaza Forever si motivul pentru care am fost puternici incepand din 1978. Detinem campurile pe care este cultivata aloea noastra, cladirile in care sunt fabricate produsele noastre si canalele de distributie, care ne ajuta sa transportam produsele peste tot in lume.

Cand ridici de la sediu pachetul cu preferatele Forever sau scoti bautura cu aloe din frigider, s-ar putea sa nu te gandesti la etapele procesului prin care trec cele mai bune produse cu aloe de pe piata pana ajung la tine. Nu-ti face griji. Nu trebuie sa te gandesti tu la toate astea, pentru ca am facut-o noi deja.

Luam in considerare fiecare detaliu, din momentul in care aloe este plantata in pamant, pana cand comanda ajunge la usa ta. Ne-am asumat integrarea verticala, iar asta face Forever unic pe piata vanzarilor directe.

Nu este un secret faptul ca este nevoie de mult mai multe investitii pentru a controla fiecare aspect al plantarii, al fabricarii si al distributiei produselor, dar acesta este unul dintre cele mai puternice argumente pentru a recomanda cu incredere produsele noastre.

Numeroase companii economisesc o multime de bani si obtin profit rapid prin externalizarea productiei. Dar fac asta cu pretul credibilitatii lor. Membrii acestor companii nu pot vorbi cu clientii lor cu increderea ca stiu cum au fost dezvoltate produsele lor sau cum arata fabricile ori daca angajatii din acele fabrici au fost platiti corect.

Deseori, alte companii nu va pot spune de unde sau cum au fost recoltate ingredientele. Acestea sunt doar cateva aspecte din lista lunga de lucruri pe care clientii merita sa le stie atunci cand cumpara un produs.

Asta este ceea ce face Forever diferit. Atunci cand recomandati clientilor vostri un produs din gama noastra larga de suplimente, le puteti spune ca a fost fabricat la Forever Nutraceutical, cu echipamente farmaceutice performante, care respecta 333 de tipuri de standarde de calitate.

Oamenii care lucreaza acolo sunt pasionati de ceea ce fac si dedicati muncii lor. Daca intrebati concurentii nostri cate teste de calitate sunt efectuate pe produsele lor, in fabricile lor, ei nu va pot spune. Insa noi da. Acest lucru este valabil pentru fiecare dintre sediile noastre de productie, din Arizona pana in Texas si peste tot in lume.

Unii ar putea spune ca integrarea verticala e limitativa sau ca a te mentine la curent cu descoperirile stiintifice si cu noile tehnologii este prea costisitor.

Dar un alt motiv pentru care procesul nostru de productie este atat de special este faptul ca stim cand sa incheiem parteneriate strategice. Forever se mandreste sa lucreze cu lideri vizionari si se asigura ca veti beneficia intotdeauna de cele mai recente tehnologii sau inovatii.

Calitatea ne va diferentia intotdeauna de altii. Produsele noastre. Oamenii nostri. Proprietatile noastre. Data viitoare cand ridicati sau recomandati produse, amintiti-va ca acest lucru este posibil numai datorita oamenilor de stiinta din laboratoarele noastre, fermierilor nostri, echipei din depozite si tuturor celor care lucreaza pentru ca intregul mecanism sa functioneze.


Aveti peste 43 de ani de incredere, implicare si calitate pe care sa va bazati. Asta nu este doar rar in domeniul nostru de activitate, este aproape nemaiauzit in orice industrie si este ceva cu care ne putem mandri cu totii.

Mesajul lui Gregg Maughan, Presedinte FLP International
sigla vulturpng
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.