Maximizează-ți oportunitățile de networking vara aceasta


Ghid pentru networking eficient pe timp de vară: pași spre succes


A venit vara si suntem in plin sezon de concedii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei vacanta si de la cautarea de prospecti si recrutare. Am adunat pentru tine cateva sfaturi despre cum sa folosesti networking-ul pe timp de vara pentru a-ti maximiza oportunitatile si a fi cu un pas mai aproape de urmatorul nivel in afacerea ta Forever.


produse recomandatepng
1. Participă la evenimente de vară

 Vara se organizeaza, de obicei, mai multe evenimente, mai ales ca timpul permite intalniri in aer liber, garden party-uri, etc. Aceste evenimente sunt adesea mai relaxate si ofera o oportunitate excelenta de a-ti largi cercul de cunostinte sau, de ce nu, chiar de a interactiona cu profesionisti intr-un cadru informal. Fa-ti timp pentru socializare si profita la maximum de fiecare ocazie pentru a prospecta. In plus, fii mereu la curent cu ce se intampla la nivel local, in comunitatea ta: sarbatori, evenimente sportive sau diverse targuri sau expozitii - nu stii niciodata cu cine te poti intalni. Nu uita, de asemenea, de webinariile de business lunare pe care compania ti le punem la dispozitie, la doar un click distanta:Go Supervisor,Go Eagle, Go Manager, Business Opportunity Meeting.Daca nu te poti conecta atunci cand au loc, le poti viziona ulterior si pe canalul nostru de YouTube.
cea mai frumoasa afacerepng
2. Rămâi implicat online

Chiar si in timpul lunilor de vara, ramai activ pe platformele de socializare precum Facebook, Instagram sau LinkedIn. Impartaseste postari si articole interesante despre produsele si afacerea pe care le promovezi, reactioneaza la postarile altora si alatura-te discutiilor relevante. Avand in vedere ca retelele de socializare faciliteaza acum pastrarea legaturii, intreaba-te daca este momentul sa iti reorganizezi conexiunile online si sa incepi sa iti faci altele noi. Din cele cateva zeci sau poate sute de conexiuni pe care le ai pe LinkedIn, exista fosti colegi sau clienti cu care poti stabili o intalnire? Poate ca ai putea iesi la o cafea, sa discuti cu ei si sa vezi in ce fel li s-ar putea potrivi si lor produsele si oportunitatea de business Forever.


BANNER BLOG 2png

3. Planifică ceea ce vrei să spui

Elaboreaza un „elevator pitch” (discurs scurt, de maximum 30 de secunde) si gandeste-te la modul in care poti profita cat mai bine de fiecare intalnire. Ia-ti timp sa te gandesti unde te duci si cu cine vei vorbi. Cu cat te gandesti mai mult la acest lucru, cu atat vei fi mai constient de ceea ce vrei sa spui. Pregateste-te pentru aceste momente asa cum ai face-o pentru un interviu. Oportunitatile apar in viata noastra prin intermediul oamenilor cu care interactionam. Daca tu crezi in tine, vor crede si ceilalti.


suplimentepng
4. Follow up

Dupa ce participi la evenimente de networking sau dupa ce cunosti noi oameni, fa-ti un obicei din a face follow up cu mesaje sau e-mailuri personalizate in decurs de o zi sau doua. Exprima-ti recunostinta pentru oportunitatea de a te conecta, fa referire la ceva specific din conversatia voastra si propune o data pentru urmatoarea intalnire. Networking-ul este un proces bidirectional, asa ca gandeste-te cum ii poti ajuta pe cei cu care intri in contact. Nu uita, construirea unei retele puternice necesita timp si efort. Ai rabdare si perseverenta, concentreaza-te pe cultivarea unor conexiuni semnificative si pune accent pe calitate, nu pe cantitate.


banner 1png

Vara poate fi si pentru tine momentul perfect sa fii pe valul succesului. Iti tinem pumnii si abia asteptam sa te regasim printre cei care au ales sa foloseasca sezonul vacantelor pentru a da un nou imbold afacerii lor Forever!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png