Libertate de mișcare cu Forever Freedom


Mobilitatea articulațiilor – cine mai are timp sa se gândească la asta, când suntem invadați zilnic de multe alte provocări mai stringente, nu-i așa? Ar fi, însă, de dorit, pentru un confort al stilului de viata la orice vârsta, sa avem constant grija de ele si sa le protejam, deoarece sunt unele dintre structurile corpului care se uzează cel mai repede si mai ușor, indiferent daca suntem tineri sau vârstnici, sedentari sau activi.

Ce trebuie să știi?

Articulațiile sunt structurile care țin oasele unite si care ne permit sa ne mișcăm. Acestea sunt supuse procesului de degradare sau de uzura, la care se adaugă suprasolicitarea de moment – in timpul unor antrenamente de intensitate crescuta - sau de lunga durata – sporturi de performanta.

Știai că?

  • Articulația genunchiului este cea mai mare articulație a corpului uman, căreia i se acorda o atenție deosebita pentru ca este solicitata foarte mult in statica si locomoție, ceea ce determina uzura mai accentuata a elementelor sale.
  • Articulațiile conțin nervi senzoriali numiți baroreceptori. Acești receptori reacționează la modificările atmosferice ale presiunii barometrice. Deci, atunci când se apropie o furtuna si presiunea barometrica scade, unii oameni cu dureri articulare pot simți asta.
  • O persoana face, in medie, aproximativ un milion de pași in fiecare an, ceea ce înseamna ca presiunea pe articulații este foarte mare, mai ales daca facem si sport?
  • Corpul nostru conține nu mai puțin de 360 de articulații? Unele dintre ele sunt mobile, altele nu.


7png



De ce Forever Freedom?

Este cocktailul pe care articulațiile tale îl adora. Fiecare porție de Freedom oferă corpului tău tot ce are nevoie pentru a susține mobilitatea articulațiilor si a le întări, astfel încât tu sa te pui in mișcare si sa te simți mai activ si plin de viata ca niciodată! Are toate beneficiile gelului nostru clasic de aloe si conține, in plus, glucozamina, condroitina si MSM (metil-sulfonil-metan), ingrediente esentiale pentru cei care vor sa fie activi si mereu in forma, indiferent de vârstă.

Cercetările au arătat ca glucozamina, condroitina si MSM-ul (sursa primara de sulf biodisponibil) susțin mobilitatea si buna funcționare a articulațiilor si acționează ca un „amortizor” împotriva șocurilor, prin menținerea sănătății cartilagiilor.

Organismul folosește glucozamina pentru a forma si a repara cartilajele, acele țesuturi conjunctive flexibile, dure si cauciucate care protejează oasele articulațiilor. Practic, are rolul de a evita frecarea oaselor. Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii înaintează in vârstă, cartilajele își pierd din flexibilitate si pot începe sa se deterioreze. Aceasta problema poate cauza inflamație, durere si leziuni tisulare. O serie de analize si cercetări arata ca glucozamina ar putea contribui la încetinirea deteriorarea cartilajelor.
Conform cercetărilor de specialitate, condroitina poate susține creșterea sintezei diferitelor componente ale cartilajului, contribuind, totodată la prevenirea degradării acestuia.

MSM
-ul conține 34% sulf, al treilea mineral ca importanta si cantitate in organism, precedat doar de calciu si de fosfor. Un compus prezent în cantități foarte mici în multe alimente, ca fructele, legumele, cerealele, laptele crud de vaca, algele marine si carnea, MSM a fost descoperit la sfârșitul anilor 1970. Sulful menține permeabilitatea membranei celulare, favorizând eliminarea compușilor de metabolism din interiorul acesteia. Totodată, intra in compoziția colagenului, esentiale in menținerea sănătoasa a pielii, tendoanelor, articulațiilor. Favorizează sinteza de glucozamin la nivel articular si menține aspectul sănătos al pielii, parului si unghiilor, susținând producția de cheratina.

Aceste trei ingrediente importante se regăsesc in natura, fiind astfel in perfecta armonie cu întreaga bogate nutrițională a gelului de Aloe Vera. Gelul de aloe folosit in formula Forever Freedom este recoltat manual de pe propriile noastre plantații si procesat in câteva ore, pentru ca tu sa ai mereu la dispoziție cel mai pur si proaspăt produs, o adevărată sursa naturala de energie.

Forever Freedom oferă, așa cum ii spune si numele, libertate, si te răsfață cu aroma proaspătă si revigoranta a portocalelor, alături de puterea deplina a Aloe Vera, așa cum ne-o dăruiește natura.

7png


Beneficii cheie:
  • Gust delicios de portocale

  • Formula unica, disponibila într-o băutură pe baza de aloe, asigura un mijloc practic si nutritiv de apărare fata de simptomele uzurii articulațiilor
  • Furnizează dozele recomandate de sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, MSM si Vitamina C in fiecare porție zilnica
  • Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe Vera cu rol de transportor
  • Conține substanțe proprii organismului, prezente in articulații

Două modalități delicioase și sănătoase de a-ți proteja sănătatea articulațiilor:

7png


Gustul libertății cu Forever Freedom



Mixează bine in blender toate ingredientele pana la omogenizarea completa, pune in pahare înalte, tip sonda, decorează cu frunze de menta si coaja de portocala si savurează. Pentru un plus de răsfăț, poți adaugă o bula de înghețată de vanilie.


Bonus: Relaxare musculară cu Aloe MSM Gel

O zi începută in forță ne poate face sa ne resimțim in urma eforturilor. Nu si daca avem mereu la îndemână Aloe MSM Gel, ideal pentru alinarea durerilor oricând avem nevoie. In plus, are consistenta de gel, nu pătează si, datorita gelului de Aloe Vera din compoziție, are si efect intens hidratant.

Perechea perfectă pentru Forever Freedom: Forever Active HA & Forever Move

Acidul hialuronic (HA) este o substanță care se regăsește in mod natural in țesuturile conjunctive, acționează ca un amortizor contra șocurilor si umple spatiile dintre celule. Ca multe alte substanțe din corpul nostru, si acidul hialuronic se reduce cantitativ odată cu vârsta. Forever Active HA® furnizează o forma unica de acid hialuronic cu masa moleculara mica, plus ulei de ghimbir si rădăcină de turmeric.
 
Forever Move conține un amestec natural din doua ingrediente puternice, pentru buna funcționare a mușchilor si articulațiilor – o combinație pe care nu o mai regăsim in niciun alt produs de pe piață.
 
Am selectat cu grija ingrediente cunoscute pentru rolul lor in menținerea sănătății articulațiilor si in susținerea unui stil de viata activ. Indiferent ce înseamnă acest lucru pentru tine, asigura-te ca iți începi ziua cu o porție răcoritoare si delicioasa de Forever Freedom, pentru acel echilibru perfect al nutrientilor care au grija de articulațiile tale.

1png


Această afirmație nu a fost evaluată de FDA (Food & Drug Administration). Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală / afecțiune medicală. Consultați întotdeauna medicul dvs. înainte de a consuma orice supliment alimentar.
Daca ți-a plăcut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dând share in social media sau trimițându-l prin email, si adu mai mulți prieteni alături de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png