Libertate de mișcare cu Forever Freedom


Mobilitatea articulatiilor – cine mai are timp sa se gandeasca la asta, cand suntem invadati zilnic de multe alte provocari mai stringente, nu-i asa? Toata lumea ar trebui sa le aiba in vedere, deoarece sunt unele dintre structurile corpului care se uzeaza cel mai repede si mai usor, indiferent daca suntem tineri sau varstnici, sedentari sau activi.
Ce trebuie sa stii?
Articulatiile sunt structurile care tin oasele unite si care ne permit sa ne miscam. Acestea sunt supuse procesului de degradare sau de uzura, la care se adauga suprasolicitarea de moment – in timpul unor antrenamente de intensitate crescuta - sau de lunga durata – sporturi de performanta. Nu mai spunem ca dupa o anumita varsta, articulatiile nu mai sunt la fel de puternice. Insa daca avem grija de ele din timp si le oferim nutrientii de care au nevoie, articulatiile vor fi ultima ta grija, indiferent de varsta sau de stilul de viata.
Stiai ca?
•    Corpul nostru contine nu mai putin de 360 de articulatii? Unele dintre ele sunt mobile, altele nu.
•    Articulatia genunchiului este cea mai mare articulatie a corpului uman, careia i se acorda o atentie deosebita pentru ca este solicitata foarte mult in statica si locomotie, ceea ce determina uzura mai accentuata a elementelor sale;
•    Persoana face, in medie, aproximativ un milion de pasi in fiecare an, ceea ce inseamna ca presiunea pe articulatii este foarte mare, mai ales daca facem si sport?
•  Articulatiile contin nervi senzoriali numiti baroreceptori. Acesti receptori reactioneaza la modificarile atmosferice ale presiunii barometrice. Deci, atunci cand se apropie o furtuna si presiunea barometrica scade, unii oameni cu dureri articulare pot simti asta.
De ce Forever Freedom?
Fara dar si poate, Forever Freedom este cocktailul pe care articulatiile tale il adora. Fiecare portie de Freedom ofera corpului tau tot ce are nevoie pentru a sustine mobilitatea articulatiilor si a le intari, astfel incat tu sa te pui in miscare si sa te simti mai activ si plin de viata ca niciodata! Are toate beneficiile gelului nostru clasic de aloe si contine, in plus, glucozamina, condroitina si MSM, ingrediente esentiale pentru cei care vor sa fie activi si mereu in forma, indiferent de varsta.

Am selectat cu grija ingrediente cunoscute pentru rolul lor in mentinerea sanatatii articulatiilor si in sustinerea unui stil de viata activ. Indiferent ce inseamna acest lucru pentru tine, asigura-te ca iti incepi ziua cu o portie racoritoare si delicioasa de Forever Freedom, pentru acel echilibru perfect al nutrientilor care au grija de articulatiile tale.

Cercetarile au aratat ca glucozamina, condroitina si MSM-ul (sursa primara de sulf biodisponibil) sustin mobilitatea si buna functionare a articulatiilor si actioneaza ca un „amortizor” impotriva socurilor, prin mentinerea sanatatii cartilagiilor. Aceste trei ingrediente importante se regasesc in natura, fiind astfel in perfecta armonie cu intreaga bogatie nutritionala a gelului de Aloe vera.
 
Gelul de aloe folosit in formula Forever Freedom este recoltat manual de pe propriile noastre plantatii si procesat in cateva ore, pentru ca tu sa ai mereu la dispozitie cel mai pur si proaspat produs, o adevarata sursa naturala de energie.

Forever Freedom ofera, asa cum ii spune si numele, libertate, si te rasfata cu aroma proaspata si revigoranta a portocalelor, alaturi de puterea deplina a Aloe vera, asa cum ne-o daruieste natura.
Beneficii cheie:
 
•    Formula unica, disponibila intr-o bautura pe baza de aloe, asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor
•    Furnizeaza dozele recomandate de sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, MSM si Vitamina C in fiecare portie zilnica
•    Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor
•    Contine substante proprii organismului, prezente in articulatii
•    Gust delicios de portocale


Forever Freedom face o pereche perfecta cu...

Aloe MSM Gel
O zi inceputa in forta ne poate face sa ne resimtim in urma eforturilor. Nu si daca avem mereu la indemana Aloe MSM Gel, ideal pentru alinarea durerilor oricand avem nevoie. In plus, are consistenta de gel, nu pateaza si, datorita gelului de Aloe vera din compozitie, are si efect intens hidratant.

Forever Active HA
Acidul hialuronic (HA) este o substanta care se regaseste in mod natural in tesuturile conjunctive, actioneaza ca un amortizor contra socurilor si umple spatiile dintre celule. Ca multe alte substante din corpul nostru, si acidul hialuronic se reduce cantitativ odata cu varsta. Forever Active HA furnizeaza o forma unica de acid hialuronic cu masa moleculara mica, plus ulei de ghimbir si radacina de turmeric.

Forever Move
Forever Move contine un amestec natural din doua ingrediente puternice – NEM (natural egg shell membrane) si BioCurc (curcuma din turmeric), pentru buna functionare a muschilor si articulatiilor – o combinatie pe care nu o mai regasim in niciun alt produs de pe piata.
Cu Forever Freedom poti fi sigur ca ai la dispozitie toate elementele nutritive pentru sanatatea articulatiilor, oriunde te afli si orice stil de viata ai!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng