Iubește-ți pielea!


O multitudine de factori ne afecteaza pielea. De fapt, pielea sanatoasa nu se reduce doar la produsele pe care le folosesti. Inseamna si cum le folosesti si cum alegi suplimentele alimentare. Holly Stout, Vicepresedinte de Cercetare si Dezvoltare Produse Forever, cu peste 19 ani de experienta in dezvoltarea de produse de ingrijire a pielii si suplimente alimentare, ne detaliaza 5 moduri in care putem avea o piele mai ferma, mai tonifiata.

Ascultă-ți pielea!

Pielea iti va spune intotdeauna de ce anume are nevoie, dar depinde de tine sa tii cont de faptul ca sezonalitatea joaca un rol important. Potrivit lui Holly, sa-ti asculti pielea si sa intelegi efectele schimbarilor produse de anotimpuri reprezinta cheia de a raspunde nevoilor pielii tale. Cand treci de la vara la iarna sau de la iarna la primavara, pielea ta are si ea tendinta de a se schimba, asta si in functie de unde locuiesti, spune Holly. Si daca incepi sa simti ca pielea ta nu mai raspunde la produsele de ingrijire pe care le folosesti, e timpul sa le schimbi.

Pielea vorbeste. Daca esti atent la semne – cum ar fi o zona T mai grasa, lipsa fermitatii sau uscaciunea – pielea incearca sa-ti spuna ceva. Holly recomanda Sonya Daily Skincare System, care hraneste tenul mixt cu aloe si alte ingrediente vegetale, sau infinite by Forever, care hidrateaza tenul uscat, deshidratat prin continutul bogat in Aloe vera, un ingredient puternic anti-imbatranire. Tine cont de faptul ca e foarte posibil sa fie nevoie sa schimbi produsele de ingrijire a pielii in functie de diferite perioade din an. Dar sunt sanse ca pielea ta sa te anunte… daca  asculti.

Ține sub control factorii de stres

Factorii de stres din natura, cum ar fi soarele sau radicalii liberi, pot face ravagii asupra pielii si sanatatii tale. Pielea este singura bariera intre organele interne si mediul inconjurator, asa ca trebuie sa o protejezi. Holly spune ca pielea e puternica, dar stilul de viata ii scade rezistenta. In timpul activitatilor tale zilnice din natura, atunci cand conduci sau chiar si cand esti in spatii inchise, pielea trebuie sa fie protejata. Cremele cu protectie solara sunt solutia esentiala, vitala, pentru a apara pielea de efectul factorilor de stres din mediul inconjurator si a-i mentine fermitatea, spune Holly, care recomanda Forever Aloe Sunscreen, care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB. In privinta radicalilor liberi, care pot cauza imbatranire prematura – Forever Alpha E-Factor ajuta la stimularea elasticitatii pielii, restabileste hidratarea si asigura doza necesara de vitamine A, E si C si antioxidanti. Forever Alpha E-Factor ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat al grasimilor sanatoase din piele, spune Holly. Si atunci cand ai aceste lipide sanatoase, pielea ta raspunde in mod natural in lupa impotriva radicalilor liberi.

Fii consecventă!

Odata stabilita o rutina de ingrijire a pielii care functioneaza, consecventa este cheia obtinerii unor rezultate vizibile. Multe persoane acorda atentie ritualurilor de ingrijire a pielii seara, dar sar peste aceasta etapa importanta dimineata. Aici spune Holly ca e nevoie de o atentie sporita.
Dimineata, dupa o noapte de somn, pentru resetarea pielii, e important sa urmezi acelasi ritual de ingrijire ca seara , spune Holly.
Asta va crea o baza curata pentru orice alt produs pe care vei alege sa il folosesti . De exemplu, daca te machiezi sau daca doar aplici protectie solara, pielea curatata va avea sanse mai mari sa aiba beneficii suplimentare, daca e pregatita in mod corespunzator. Din fericire, produsele de ingrijire a pielii de la Forever pot fi folosite atat dimineata, cat si seara (cu exceptia unor recomandari speciale). Folosindu-le de doua ori pe zi, vei obtine beneficii duble.


Ia suplimente alimentare!

Am vorbit despre ce sa folosesti pentru pielea ta, dar ingrijirea pielii necesita, de fapt, o abordare complexa, interior-exterior. Iti aduci aminte de vorba aceea veche: esti ceea ce mananci? E adevarata. Pentru a-si mentine nivelul de fermitate, pielea ta trebuie sa fie ajutata din interior spre exterior, spune Holly. Astfel ca o alimnetatie corecta este esentiala. Holly propune o alimentatie bogata in frunze verzi, peste, grasimi sanatoase, afine si nuci, completate cu Aloe Vera Gel, pentru o mai buna absorbtie. In paralel cu o dieta echilibrata, suplimentele ofera nutrienti pe care corpul tau nu ii primeste mereu. Tabletele firming complex din gama Infinite by Forever ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi. Prin suplimentarea regimului tau alimentar, vei imbunatati nu doar aspectul si tonusul pielii tale, ci vei contribui la procesul prin care aceasta va fi si mai puternica.

Rasfață-te!

Desigur, ingrijirea pielii e un domeniu in care stiinta joaca un rol esential. Dar e la fel de important sa nu uitam ca totul se reduce, de fapt, la ceva destul de simplu: sa-ti oferi timpul necesar pentru a avea grija de tine. Mare parte din ceea ce inseamna o piele puternica inseamna, in esenta, sa-i oferi pielii tale si sa-ti oferi tie atat de necesarele odihna si relaxare. Asta va contribui la regenerarea si infrumusetarea pielii tale. Nu trebuie sa mergi la spa pentru a experimenta senzatii asemanatoare. Alege o zi pe saptamana pentru a avea grija de tine, cu Forever Aloe Bio-Cellulose Mask, care reintinereste pielea lipsita de stralucire si combate semnele imbatranirii, cu ajutorul unui mix puternic de ingrediente cu putere mare de hidratare. Aceasta masca este ideala pentru momentele de meditatie si relaxare, spune Holly. Savureaza Aloe Blossom Herbal Tea, aplica Aloe Bio-Cellulose Mask si ofera-i pielii tale un rasfat de care nu are parte zilnic. Dupa indepartarea mastii, serul ramas poate fi masat pe fata si gat, pentru un efect de durata.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng