Inspirație și idei de cadouri Forever pentru 8 martie


Forever pentru Ea: Idei de Cadouri Perfecte pentru Ziua Femeii!

In fiecare an, pe 8 martie, sarbatorim Ziua Internationala a Femeii, un prilej minunat de a ne arata aprecierea si recunostinta fata de femeile importante din viata noastra. Indiferent daca este vorba de mame, sotii, bunici, surori, colege de munca sau prietene, fiecare merita sa se simta speciala si apreciata in aceasta zi. Unul dintre cele mai frumoase moduri de a face acest lucru este prin oferirea unui cadou gandit cu atentie, care sa le aduca un zambet pe chip si sa le faca sa se simta pretuite. Produsele Forever ofera o gama variata de optiuni pentru a transforma Ziua Femeii intr-o amintire de neuitat.
 
Forever Living Products este recunoscuta la nivel global pentru gama sa de produse de inalta calitate, bazate pe Aoe vera si alte ingrediente naturale. De la produse de ingrijire personala pana la suplimente nutritive, Forever are tot ce ai nevoie pentru a gasi cadoul perfect.

Daca n-ai reusit inca sa alegi darurile pentru doamnele si domnisoarele pe care le iubesti, venim in intampinarea ta cu cateva sugestii. E nevoie doar sa faci o „oprire” pe foreverliving.ro si sa adaugi in cos ceea ce ai ales:

1png


Seturi de îngrijire personală:

Nimic nu spune mai bine "tin la tine" decat un set de produse pentru rasfat si ingrijire. Alege Sonya Daily Skincare, un program care include 4 produse infuzate cu puterea plantei Aloe vera si care „vesteste” primavara prin ingrediente vegetale hidratante si formule revolutionare pe baza de gel, datorita carora beneficiile aloei ajung exact acolo unde pielea are cea mai mare nevoie de ele, printr-o textura lejera, care lasa tenul proaspat si intinerit.

7png

O alta varianta ar fi sa alegi un pachet Forever creat special, editie limitata, disponibil exclusiv in luna femeii: Forever Special Gift Pack, format din Aloe Body Wash, gel de dus cu formula fara sulfati, ce asigura o curatare puternica, dar blanda, cu ingrediente hranitoare pentru piele, indepartand murdaria si lasand pielea catifelata si revigorata, si Aloe Body Lotion - crema hidratanta de zi cu zi perfecta pentru ca pielea sa se simta catifelata, hidratata si sanatoasa.

Acest set este perfect pentru a oferi o experienta spa in confortul propriului camin, iar relaxarea si revitalizarea sunt garantate.

7png


Suplimente nutritive:

Sanatatea este cel mai pretios dar pe care il putem oferi. Suplimentele nutritive Forever sunt create pentru a sustine un stil de viata sanatos si sunt ideale pentru femeile mereu active si in miscare, care isi doresc sa-si mentina vitalitatea si energia si sa straluceasca din interior spre exterior.

Nu ai cum sa dai gres cu Forever Marine Collagen atunci cand vrei sa ii oferi un cadou care sa o impresioneze cu adevarat! Acest supliment combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca ea sa se bucure de o pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care viseaza, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila. Are o formula lichida concentrata, cu gust delicios, de fructe de padure, pe baza de colagen marin, cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit si de folosit de catre organism in comparatie cu alte forme de colagen, de provenienta diferita. In plus fata de ingredientul vedeta, colagenul marin, am adaugat in formula produsului extracte de piper negru, goji si ceai verde, impreuna cu vitaminele A și C, zinc si biotina.

7png

Stim ca frumusetea inseamna mai mult decat ingrijirea pielii – incepe cu nutritia. „Partenerul” perfect pentru firming serum, Firming Complex lupta impotriva imbatranirii din interior spre exterior.

Primul supliment Forever destinat exclusiv frumusetii o va ajuta sa se concentreze asupra tuturor aspectelor ce tin de ingrijirea pielii si ii va sustine rutina antiimbatranire din toate perspectivele. Tabletele noastre contin un amestec brevetat din concentrat de pepene galben frantuzesc, fitoceramide si colagen marin. Fitoceramidele puternice extrase din grau refac nivelul cutanat natural al ceramidelor. Acestea joaca un rol crucial in mentinerea hidratarii pielii. Si nu in cele din urma, vitamina C contribuie la reducerea oboselii si la sinteza normala a colagenului.

7png

Vitolize se numara printre acele suplimente care sunt perfecte pentru a fi daruite in astfel de zile, precum cea de 8 martie, produs special conceput pentru a raspunde nevoilor specifice ale femeilor, contine un amestec natural de fructe si plante bogate in antioxidanti (merisor, floarea pasiunii, fructe de schizandra si pulbere de mar), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanta hormonala si pentru o stare generala de bine, alaturi de vitaminele si mineralele din compozitia sa.

7png

In Forever suntem norocosi sa avem la dispozitie un supliment alimentar care combina acidul hialuronic, uleiul de ghimbir si pudra de sofran intr-o formula cu multiple beneficii. Forever Active HA da un nou inteles ideii de tinerete, ideii de sanatate, ideii de longevitate si poate fi un cadou perfect pentru o piele stralucitoare si hidratata!

7png

Fiecare gama de succes are un secret si firming serum este unul dintre secretele noastre din infinite by Forever. Suntem mandri de acest serum cu adevarat unic si revolutionar, premiat cu argint pentru cel mai bun produs premium anti-aging in 2017, in cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra. Este considerat un superstar printre serumurile dedicate ingrijirii tenului si poate deveni si superstarul sau in programul ei zilnic de frumusete. Ofera pielii un adevarat cocktail de ingrediente atent selectionate si testate clinic pentru combaterea efectelor imbatranirii, indiferent de tipul ei de ten. Principalul ingredient al produsului este Aloe vera, care face ca pielea ei sa devina intens hidratata, catifelata si luminoasa inca de la prima utilizare. Proprietatile gelului de aloe sunt potentate cu tripeptide-2 si peptide din trei aminoacizi care imita procesele naturale ce au loc la nivel cutanat. Toate acestea pentru a spori fermitatea tenului si a reduce ridurile.

7png


Produse pentru frumusețe:

Pentru femeile care iubesc sa se ingrijeasca si sa arate bine, produsele Forever ofera o varietate de alegeri, de la creme de fata si seruri, pana la scruburi si produse pentru buze. Produsele sunt formulate cu ingrediente naturale, care nu numai ca imbunatatesc aspectul pielii, dar si o hranesc.

Un cadou memorabil este si combinatia dintre extract din scoarta de pin, gel stabilizat de Aloe vera, ceramide si substante hidratante de ultima generatie, prezente in Deep Moisturizing Cream , care este si produsul lunii martie , contribuind la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate din interiorul straturilor superficiale ale epidermei . Astfel, pielea isi recapata si isi mentine aspectul tanar si luminos.

7png

Un alt cadou inspirat este si Alpha E Factor - agent de regenerare cutanata, contine ingrediente care va vor infrumuseta chipul asa cum niciun alt produs cosmetic nu a facut-o pana acum! Acest fluid emolient cu textura fina este imbogatit cu vitaminele A, C si E, ulei din boabe de limba-mielului si bisabolol.
Care sunt beneficiile?
  • Combinatie valoroasa de antioxidanti
  • Amelioreaza elasticitatea cutanata
  • Normalizeaza comportamentul tenurilor uscate
  • Indicat si celor mai sensibile tenuri
  • Ideal pentru orice situatie care impune aplicarea locala a antioxidantilor naturali

7png

Pentru buze hidratate si frumoase iti recomandam sa adaugi la cadoul tau si un Aloe Lips! Buzele nu produc singure substante hranitoare. De aceea, tine de noi sa le acordam toata ingrijirea de care au nevoie. Aloe Lips este un must have, cel mai bun produs de tip all-season pentru ingrijirea si rasfatul buzelor. Pe varful muntelui, iarna, sau la mare pe plaja, vara, asigura-te ca buzele tale sunt pregatite pentru orice presupun activitatile in aer liber. Nu e de mirare ca multa lume pastreaza cate unul in fiecare buzunar sau geanta, ca sa-l aiba mereu la indemana.

7png

Sarbatorirea Zilei Femeii este o oportunitate de a arata cat de mult inseamna pentru noi doamnele din viata noastra. Un cadou de la Forever poate spune multe, oferind nu doar un produs de calitate, ci si o experienta memorabila. Nu ratati sansa de a face din 8 martie o amintire de neuitat, alegand cadoul perfect, care sa reflecte respectul, dragostea si aprecierea fata de doamnele si domnisoarele din viata voastra.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.

Sntate Personalizat - 10 oct2023png