Inima Forever, mereu puternică


Speranta medie de viata este de 80 de ani; timp in care inima bate de 60 pana la 100 de ori pe minut. Si nu se opreste nici macar o data! Ti-ai putea imagina ce-ar fi daca ai cere asta de la oricare alt muschi din organism? Gandeste-te ca cineva te-ar ruga sa strangi o minge in pumnul tau si ca ar trebui sa faci asta de 100 de ori intr-un minut… pentru urmatorii 80 de ani. Cat timp crezi ca ai rezista? Inima a fost astfel construita incat sa poata bate cel putin o data pe secunda timp de 80 de ani. Iti poti inchipui ceva mai incredibil?
 
Merita grija si atentia noastra in fiecare secunda, cu atat mai mult astazi, de Ziua Internationala a Inimii.
produse recomandatepng
Ce stă în puterea noastră să facem pentru a ne bucura de o inimă sănătoasă?
Pentru o inima sanatoasa trebuie sa adoptam inca din copilarie un stil de viata si o alimentatie sanatoasa, din care sa nu lipseasca miscarea si suplimentele nutritive. De ce recomandam, pe langa o hrana adecvata, si astfel de suplimente? Pentru ca astazi, din cauza agriculturii super intensive, chimizate si procesarii excesive a alimentelor, chiar o dieta diversificata si echilibrata risca sa nu ne poata furniza toti nutrientii de care corpul are nevoie pentru a functiona la parametri optimi.
 
In Forever avem la dispozitie ajutoare pretioase – suplimente de ultima generatie, de care suntem extrem de mandri, precum Forever CardioHealth, Forever Argi+, Forever Arctic Sea si, nu in ultimul rand, produsul-vedeta al companiei, Forever Aloe Vera Gel. Fiecare dintre ele merita o atentie speciala, ca sa intelegem exact rolul lor benefic asupra sanatatii inimii si starii de bine a organismului, in general.
 
Forever CardioHealth, suplimentul a carui combinatie unica de ingrediente pune inima in centrul atentiei, vine in completarea unor obiceiuri sanatoase de viata, care vor oferi inimii tale energia si puterea de care are nevoie pentru ca tu sa fii mereu in forma.
Ingrediente cheie:
  • Coenzima Q10 - este o enzima produsa in organism, fiind necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace si cele vasculare. Pe masura inaintarii in varsta s-a raportat scaderea semnificativa a nivelului ei in organism, iar carenta apare chiar atunci cand avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10.
  • Vitamine din complexul B (B6, B12, acid folic) - contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Cercetarile au aratat ca mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute este benefica pentru sanatatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine.
  • Extracte botanice (din seminte de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de maslin) - studiile de specialitate au aratat ca aceste ingrediente sunt benefice pentru sanatatea aparatului cardiovascular.

cea mai frumoasa afacerepng
Este posibil sa ai si mai multi nutrienti intr-un ambalaj atat de delicat?

 Da, pentru ca, pe langa toate aceste ingrediente cheie, formula produsului este imbogatita cu minerale precum magneziu (contribuie la metabolismul energetic normal si la echilibrul electrolitic) si crom (contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange), lecitina (cu rol important in mentinerea integritatii membranelor celulare) si vitaminele C (contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange) si E (contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ).
Toata bogatia acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Forever Aloe Vera Gel pe care il vei consuma, pentru o absorbtie mult mai buna a tuturor nutrientilor. Sa-ti tratezi inima corect este usor si delicios. Toarna continutul unui pliculet de CardioHealth in paharul cu Aloe Vera Gel, amesteca usor si savureaza, iar inima ta iti va multumi!
 
Beneficiile acestui produs se datoreaza in principal efectului de matrice generat de asocierea naturala a componentelor lui, care actioneaza sinergic, pentru beneficii maxime.
BANNER BLOG 2png

Argi+ iti aduce toate beneficiile L-argininei si ale vitaminelor pe care le contine, plus un amestec brevetat unic de extracte din fructe (struguri, soc, zmeura, rodie, coacaze negre, visine, mure, afine) - sursa bogata de antioxidanti, de care organismul are nevoie pentru combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, responsabili, printre altele, de imbatranirea prematura.
De ce este indicat sa dizolvam CardioHealth si Argi+ in Aloe Vera Gel?
In primul rand datorita bogatiei de nutrienti continuti in Aloe Vera Gel si pastrati aproape intacti, ca in gelul proaspat din frunza, printr-o tehnologie revolutionara brevetata. Gelul contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv si, deci, si la absorbtia componentelor din celelalte produse prezentate anterior. Intreaga bogatie in substante biologic active a celor trei produse va determina, in final, echilibrarea organismului, inducand o stare de sanatate durabila.
seminarii onlinepng
Ce beneficii in plus de aduce Forever Arctic Sea?
Furnizeaza o cantitate perfect echilibrata de acizi grasi esentiali, datorita continutului de ulei de calamar, imbogatit cu ulei de cod si somon. Uleiul de calamar este o sursa superioara de acizi grasi Omega-3 cu lant lung, DHA si EPA. Noua combinatie de acizi grasi esentiali provenind din diferite surse animale si vegetale confera produsului calitati deosebite.
 
DHA (acidul docosahexaenoic) contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii normale.
DHA (acidul docosahexaenoic) si EPA (acidul eicosapentaenoic) contribuie la functia normala a inimii.
Acidul oleic este o grasime nesaturata. Inlocuirea grasimilor saturate cu grasimi nesaturate din dieta contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange.
 
Forever Arctic Sea contine, in plus fata de d-alfa tocoferol (o forma a vitaminei E, care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ), si uleiuri de lamaie si lamaie verde, care, pe langa aroma placuta de citrice, au si proprietati antioxidante.
banner 1png
Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa ai grija de inima ta, mai ales ca adult. Este valabil atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de stilul de viata pe care il duc. Produsele mentionate nu sunt destinate pentru a trata afectiuni cardiace, dar este un grozav supliment alimentar pentru sustinerea functiilor normale ale inimii si sistemului cardiovascular si contribuie, printre altele, si la mentinerea unui metabolism sanatos si a unui sistem imunitar puternic.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng