Infinite Hydrating Cleanser, produsul nostru de 5 stele


Infinite Hydrating Cleanser 

– un singur produs, atât de multe beneficii –


Exista oare o senzatie mai placuta decat racoarea care te cuprinde atunci cand ajungi acasa, dupa o zi lunga si fierbinte de vara, si te speli cu apa rece pe fata? Da, atunci cand o faci cu Hydrating Cleanser din gama noastra premium infinite by Forever. Pentru ca la pachet cu bunastarea binemeritata si curatarea optima a pielii pe care le ofera, demachiantul nostru vine cu o bogatie de beneficii pentru tenul tau. Ne spun exact cum cei care care l-au testat!

Beneficii cheie:
  • Demachiant bland cu formula cremoasa
  • Lasa pielea hidratata, catifelata si curata
  • Reprezinta baza perfecta pentru restul rutinei antiimbatranire
  • Fara parfum
  • Fara gluten
  • Iubit de vegetarieni si vegani
  • Certificat Iasc, Halal, Kosher
  • Netestat pe animale

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png


Părerea ta contează:

Curata foarte bine si, pentru mine, este foarte avantajos. Are efect 2 in 1 - si demachiaza, si curata atent pielea si o pregateste pentru aplicarea serumului (din aceeasi gama). Inainte, foloseam demachiant crema, dischete, un cleanser separat... acum le am pe toate intr-un produs care isi face treaba exact asa cum "pretinde". Si bonus: nu contine parfum, ceea ce e grozav, deoarece am o piele extrem de sensibila.” (Ana G.)

De multe ori, dupa ce il folosesc, nici nu mai simt nevoia aplicarii unei creme, atat este de hidratant si de benefic pentru piele! Curata in profunzime si lasa pielea super catifelata! Recomand 100%!” (Alexandra)

Imi plac foarte mult toate produsele din trusa Infinite by Forever. Cleanser-ul este cel mai delicat mod de a-mi curata tenul de toate impuritatile si resturile de make-up. Dupa clatire simt un ten curat, proaspat si hidratat.” (Antonela T.)

Imi place indeosebi componenta produsului – ingrediente de foarte buna calitate, care nu doar curata, ci si hranesc pielea. Pentru ca desi alegem demachiantul in principal pentru a indeparta impuritatile/produsele de machiaj de pe piele, este important ca ingredientele care fac asta sa fie de buna calitate si neagresive cu pielea. E minunat si cel mai tare ma bucura ca nu mai trebuie sa folosesc servetele sau dischete, protejand astfel natura.” (Irina B.)

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png


Hydrating Cleanser este bogat in ingrediente naturale cu efecte puternice, precum extractul de mar si aminoacizii din mar, care asigura o hidratare imediata a pielii  si atrag particulele de murdarie si excesul de sebum, pentru o curatare mult mai usoara. Glicinatul de sodiu, extras din nuca de cocos si aminoacidul glicina sunt surfactanti blanzi, naturali, hidratanti, hipoalergenici si non-iritanti, ce lasa pielea catifelata fara a o usca. Uleiul din seminte de floarea soarelui, bogat in acid linoleic si vitamina E, descompune reziduurile si murdaria si le indeparteaza in mod delicat de pe suprafata pielii.

Daca Hydrating Cleanser din gama infinite este si preferatul tau sau ai descoperit si alte beneficii, vrem sa iti auzim parerea. Lasa-ne o recenzie pe https://foreverliving.ro/hydrating-cleanser. Daca nu, comanda-l acum si vezi cum iti poate schimba rutina de ingrijire!

INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng