Idei de cadouri și răsfăț de 8 martie


8 martie este aproape si ce moment mai potrivit sa ne gandim la grija pentru noi insene, la frumusete si bucuria de a darui?!

Fiecare dintre produsele noastre este minunat, dar cand isi gaseste perechea perfecta pur si simplu straluceste. Folosite in combinatia potrivita, tenul tau va arata si se va simti bine. Si tu la fel! Asadar, cu gandul la voi, va dedicam duo-urile noastre preferate de produse pentru ingrijirea tenului.

Cititi mai departe pentru a afla ce face fiecare pereche de produse, cum se potrivesc intre ele si aflati mai multe despre unele dintre beneficiile uimitoare de care va puteti bucura incluzandu-le in rutina zilnica.

Smoothing Exfoliator & Sonya Refreshing Gel Cleanser



Ce face acest duo: Se combina perfect pentru un ten cu aspect curat, luminos, ingrijit.
 
Beneficii: Smoothing Exfoliator contine ingrediente naturale care exfoliaza delicat tenul, asigurandu-i un aspect neted si catifelat. Microsferele de jojoba si pulberea de bambus din surse sustenabile elimina urmele de machiaj, excesul de sebum si celulele moarte, scotand la iveala un ten luminos. Uleiul esential de lamaie hidrateaza, iar papaina (o enzima extrasa din papaya), este o sursa bogata de vitamine A, C si E.
 
Sonya Refreshing Gel Cleanser completeaza ritualul de curatare a tenului. Spuma delicata ascunde o bogatie de ingrediente benefice pentru ten, precum aminoacizii din mar, extractele de curmale din desert si fruct de Accacia concinna. Formula gelului nostru racoritor contine, de asemenea, gel de Aloe vera si ulei de baobab.
 
Afla mai multe despre Smoothing Exfoliator & Sonya Refreshing Gel Cleanser.

Awakening Eye Cream & Infinite Restoring Cream


Ce face acest duo: Amelioreaza si intinereste atat tenul, cat si pielea sensibila din jurul ochilor.
 
Beneficii: Awakening Eye Cream combina ingredientele puternice cu colagenul, Aloe vera si peptidele. Ajuta la catifelarea zonei sensibile din jurul ochilor, reducand aspectul ridurilor si al cearcanelor.
 
Odata ce ai finalizat ingrijirea ochilor, treci la pasul urmator. Cu peste 15 ingrediente intens hidratante in compozitie, Infinite Restoring Cream se absoarbe rapid in piele, lasand tenul hidratat si catifelat. 

Afla mai multe despre Awakening Eye Cream & Infinite Restoring Cream.


Infinite Firming Complex & Forever Marine Collagen


Ce face acest duo: Sustine ingrijirea pielii din interior spre exterior cu perechea perfecta dintre Infinite Firming Complex & recent premiatul Forever Marine Collagen.
 
Beneficii: Pentru ca frumusetea nu inseamna doar ingrijirea pielii, Forever a conceput suplimente care sa te ajute sa preiei controlul din interior. Cu Infinite Firming Complex, tintesti imbatranirea prematura a pielii, stimulezi formarea normala a colagenului si sustii sanatatea parului si a pielii.
 
Cand il combini cu Forever Marine Collagen, ti-ai creat rutina zilnica perfecta de ingrijire a pielii. Vitaminele C si A contribuie la formarea normala a colagenului, in timpul ce zincul si biotina joaca un rol important in mentinerea sanatatii pielii, a oaselor, a parului si a unghiilor.
 
Afla mai multe despre Infinite Firming Complex & Forever Marine Collagen.


Sonya Soothing Gel Moisturizing & Sonya Refining Gel Mask


Ce face acest duo: Tenul tau poate fi uneori uscat, uneori gras, uneori cate putin din ambele. Si tocmai din acest motiv nu poti da gres cu perechea „Sonya Soothing Gel Moisturizing & Sonya Refining Gel Mask”.
 
Beneficii: Cu Sonya Soothing Gel Moisturizer iti rasfeti tenul cu o formula pe baza de gel, care patrunde rapid in piele si asigura hidratare intensa. Abundenta de extracte vegetale ii confera un miros placut, proaspat, iar tenul tau va arata proaspat si hidratat.
 
Pentru un plus de hidratare, aplica dupa ce ai folosit Sonya Refining Gel Mask, perfecta pentru hidratarea tenului in timp ce tu dormi. Este incolora, deci nu pateaza hainele sau lenjeria de pat, dar da un nou sens somnului de frumusete.
 
Afla mai multe despre Sonya Soothing Gel Moisturizer & Sonya Refining Gel Mask.

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng