Hydrating Serum: un boost de hidratare


Hydrating Serum – un boost de hidratare cu patru tipuri de acid hialuronic
Hydrating serum de la Forever se potriveste perfect in rutina ta, oferind un plus de hidratare datorita formulei bogate in Aloe vera pura si patru tipuri de acid hialuronic. Aplica inainte de produsul tau hidratant Forever preferat, pentru a te proteja impotriva factorilor de stres din mediul inconjurator si pentru a minimiza aparitia liniilor fine si a ridurilor.
In fiecare zi, pielea ta este expusa agresiunii factorilor de stres din mediul inconjurator, care pot duce la deshidratare si pot contribui la aparitia semnelor imbatranirii. Pentru a-ti mentine pielea tanara, supla si intinerita, adauga un plus de hidratare rutinei tale de ingrijire cu hydrating serum de la Forever. Nu numai ca iti va rasfata pielea cu acea hidratare matasoasa, ci va si spori exponential beneficiile produsului tau hidratant Forever preferat.
Puterea din spatele acestei formule provine din cele patru tipuri de acid hialuronic, fiecare jucand un rol cheie in mentinerea hidratarii. Acidul hialuronic este un hidratant intens pentru piele, care poate retine de 1.000 de ori greutatea sa in apa. Combinate, toate cele patru tipuri de acid hialuronic actioneaza sinergic, pentru a restabili nivelul de hidratare de la suprafata pielii si a mentine umiditatea in interior, imbunatatind in acelasi timp elasticitatea, pentru un aspect neted al pielii.
•    Hialuronatul de sodiu cu molecula mare formeaza o pelicula densa de protectie pe suprafata pielii, reducand pierderile de apa din interior, oferind in acelasi timp o hidratare de 24 de ore si sustinere anti-poluare.
•     Hialuronatul de sodiu mentine apa la suprafata pielii.
•  Hialuronatul de sodiu cu absorbtie rapida umple pielea, oferind o hidratare minunata.
•  Hialuronatul de sodiu cu molecula mica este absorbit rapid in straturile de suprafata ale pielii, hidratand-o si regenerand-o din interior.

Pe langa acidul hialuronic, folosim ingrediente din toata lumea, din Africa subsahariana pana in Asia. Acestea includ ciuperca de zapada, care pastreaza umiditatea, acizi grasi benefici din nuca de cocos, unt de shea si ingrediente care ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi, precum uleiul de masline, ceaiul alb si coaja de mimoza.
Am adaugat, de asemenea, tamarind, care s-a dovedit ca ajuta la imbunatatirea hidratarii, la o mai buna elasticitate si netezire a pielii si la reducerea aspectului pielii aspre.
Ca parte a gamei noastre de ingrijire a pielii, aceasta formula se aplica usor, se absoarbe rapid si lasa o senzatie cutanata exceptionala. Hydrating serum iti va ajuta pielea sa se simta neteda si hidratata, reducand in acelasi timp aspectul liniilor fine si a ridurilor si oferind un strat suplimentar de protectie impotriva factorilor de stres din mediul inconjurator.


Pentru cele mai bune rezultate, curata si usuca usor pielea, apoi aplica hydrating serum inainte de produsul hidratant zilnic. Serumul este suficient de usor pentru a fi aplicat ca baza de machiaj, sub crema hidratanta sau sub produsul de protectie solara, ceea ce il face versatil si eficient.

Foloseste hydrating serum atat dimineata, cat si seara, pentru a crea o pelicula de hidratare, pentru a revigora pielea deshidratata si pentru a favoriza aspectul tanar si stralucitor al  pielii.

Ingrediente cheie
•    4 tipuri de acid hialuronic
•    Gel stabilizat de Aloe vera
•    Acizi grasi din nuca de cocos
•    Unt de shea
•    Ciuperca de zapada
•    Tamarind
•    Ceai alb
•    Coaja de mimoza


hydrating serum - 4 tipuri de acid hialuronic -  o bucurie pentru ten.INCEARCA SI TU PRODUSUL FOREVER 600X100png
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.