Hidratare. Elasticitate. Prospețime. Cu R3 Factor Skin Defense Creme!


Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate. In plus, din cauza radicalilor liberi, a toxinelor din alimente si din atmosfera, incep sa apara ridurile. Aici intervin beneficiile extraordinare ale alfa hidroxi-acizilor, cunoscuti drept AHA. Acestia sunt derivati in principal din zaharurile fructelor. Principalii acizi din fructe, in ordinea concentratiei lor sunt: acidul glicolic, acidul lactic, acidul malic, acidul citric si acidul tartric.
Acidul glicolic se gaseste in forma naturala in unele plante precum trestia de zahar, sfecla sau ananasul. Principalul sau avantaj este ca are una dintre cele mai mici molecule din grupul sau de acizi, fiind astfel usor absorbit in piele si metabolizat rapid la nivel celular. Este utilizat in special pentru proprietatile sale naturale de peeling, ceea ce il transforma in ingredientul vedeta al preparatelor exfoliante, care imbunatatesc aspectul general al pielii, redau stralucirea naturala a tenului, estompeaza imperfectiunile de suprafata, amelioreaza petele pigmentare si reduc profunzimea ridurilor.
Cercetarile in domeniu arata ca acidul glicolic poate stimula productia de colagen, ceea ce ofera pielii un aspect mai ferm si o textura uniforma. Colagenul este proteina care ofera elasticitate si ferimitate pielii, iar odata cu inaintarea in varsta nivelul sau scade in mod natural.

Forever imbina intotdeauna tot ce e mai bun in natura si stiinta. Din combinarea AHA si a gelului stabilizat de Aloe vera a rezultat R3 Factor Skin Defense Creme, prima linie de aparare a epidermei fata de efectele imbatranirii, pentru un aspect tanar al pielii.
Cum acționează R3 Factor Skin Defense Creme?
Celulele moarte actioneaza ca o bariera ce se opune efectului de hidratare al produselor cosmetice. In consecinta, indepartarea lor va evidentia celule noi, tinere. Deoarece procesul complet al reinnoirii dermei dureaza 21-28 zile, acelasi interval de timp va fi necesar pentru evidentierea beneficiilor aduse de R3 Factor.
Ingrediente cheie:
•    Gel stabilizat de Aloe vera
•    Alfa hidroxi-acizi
•    Colagen

In plus, formula produsului este imbogatita cu vitamina A, care contribuie la mentinerea sanatatii pielii, si vitamina E, cu rol in protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
   Beneficii cheie:
•    Contribuie la retentia apei
•    Ajuta la mentinerea nivelului de hidratare
•    Ajuta la mentinerea elasticitatii pielii
•    Contribuie la reinnoirea epidermei
•    Ajuta la mentinerea texturii si coloratiei normale a pielii
Prin formula sa bogata in gel de Aloe vera, colagen solubil, alfa hidroxi-acizi si vitaminele A si E, ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii, R3 Factor Skin Defense Creme iti asigura trei beneficii importante: retine apa, restabileste elasticitatea si reinnoieste aspectul tenului. Include-l in rutina ta zilnica si te vei bucura de un ten sanatos, luminos, ferm.

4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.