Gust și savoare în vara Forever


Dublează-ți afacerea, răcorește-ți vara!

Vara e in toi, iar zilele din ce in ce mai fierbinti ne indreapta tot mai des pasii spre frigider si spre cele mai reci lichide si gustari. Bauturile Forever stau la loc de cinste in alegerile tuturor pasionatilor de un stil de viata sanatos – si au si de ce, nu-i asa? Dar ce-ar fi sa dam  frau liber imaginatiei si creativitatii si sa le transformam in cele mai hranitoare, energizante si racoritoare specialitati de sezon?!

Avem pentru voi cateva retete simple si rapide, personalizate cu un strop de gust si vitalitate Forever. Sunt gata cat ai bate din palme. Mixeaza bine toate ingredientele intr-un blender, pana se omogenizeaza perfect. Serveste imediat.
After eight în stil Forever
Ingrediente:
1 masura Forever Lite Ultra Chocolate
240 ml lapte degresat / lapte vegetal, dupa preferinta
Menta proaspata
Gheata zdrobita
Super berry delight
Ingrediente:
1 masura Forever Lite Ultra Vanilla
1 ceasca apa de cocos
1 cana frunze de spanac
½ cana frunze de kale
100 g afine congelate
½ cana zmeura congelata
Shake cu banane și ovăz
Ingrediente:
1 masura Forever Lite Ultra Vanilla
2 linguri tarate de ovaz
1 banana
250 ml lapte de migdale neindulcit
¼ lingurita de scortisoara
Gheata

1png


Aceste retete nu doar ca te vor racori in zilele toride de vara, dar iti vor oferi si o doza de energie si vitalitate. Cu produsele Forever, iti poti dubla afacerea, atragand clienti dornici de sanatate si prospetime. Transforma-ti vara intr-una memorabila cu ajutorul acestor bauturi delicioase si nutritive!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
Sntate Personalizat-6 oct 2023png