Gentleman’s Pride: mândria oricărui bărbat!

gentlemans pridedaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau
Și tenul bărbaților are nevoie de îngrijire, mai ales atunci când lamele aparatelor de bărbierit provoacă tăieturi,  zgârieturi, lăsând pielea uscată și iritată, senzație amplificată dacă se folosește un aftershave ce conține alcool, așa cum sunt majoritatea produselor de acest tip disponibile pe piață. Dar nu și Gentleman’s Pride!

Este unul dintre produsele emblematice Forever și cine l-a folosit măcar o dată știe despre ce vorbim. Versatil, cu funcție dublă, atât de aftershave, cât și de loțiune hidratantă, Gentleman’s Pride este alegerea perfectă pentru pielea proaspăt bărbierită sau cea sensibilă.
detaliipng
daniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau

Bucură-te de senzația intens răcoritoare a mixului unic de ingrediente cu proprietăți hidratante și emoliente, combinate cu gel pur, stabilizat de Aloe vera. Cu o formulă ce include și extracte vegetale precum rozmarin și castravete, acest aftershave extrem de popular își face simțită prezența întreaga zi, prin parfumul său proaspăt, sofisticat, clasic masculin, de care este imposibil să nu te îndrăgostești. Conceput special pentru a duce rutina bărbieritului la un nou nivel, Gentleman’s Pride face parte din categoria produselor destinate bărbaților care prețuiesc grija pentru propria persoană.Cu Gentleman’s Pride faci față oricărei zile,indiferent cât de încărcat îți este programul, cu încredere și în deplin confort.
detaliipng
gentlemans pridecardio healthdaniela brasoveanu nicusor plosnita manageri flp forever living products business bacau